USB Kabal-A da nevidjas penjinu korsicu? Si video da je i ona postala bimoto U korsu kockicu koja je jos laksa od ovog kadeta spakovano 2 ista takva motora... Imao sam slike,ali neznam gde su mi sad...Za one koji neznaju to je ona crna mat korsa cije sam slike postavljao,bila je 2.0 turbo,a sad ima dva motora 2.0 16v 4X4 naravno...
USB Kabal-A da nevidjas penjinu korsicu? Si video da je i ona postala bimoto U korsu kockicu koja je jos laksa od ovog kadeta spakovano 2 ista takva motora... Imao sam slike,ali neznam gde su mi sad...Za one koji neznaju to je ona crna mat korsa cije sam slike postavljao,bila je 2.0 turbo,a sad ima dva motora 2.0 16v 4X4 naravno...
prvom prilikom napravi neki klip da vidim kako ide koliko onda ukupno ks-a,800?
Znam na sta si mislio Sobzirom da je korsa kocka u pitanju i da je oguljena do lima,mozes zamisliti kako sad ide sa dva motora...
Edit,saznao sam da taj kadet kocka ima 200ks nitra po motoru i da zato tako bolesno ide...
Edit:Evo i slika...Necete je prepoznati jer je pre bila mat crna a sad je namerno ovako ofarbana I bez nitra ide bolesno oko 12s na 402 a sa nitrom ide jos bolesnije...
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)