Nakon što su sa zatvorene promocije procurele prve špijunske slike Nissana Patrol nove generacije, sada stiže možda još zanimljivija priča vezana za ovaj model. Doduše, stare generacije, ali sa motorom od svih 1000KS!!
Informacija u stvari i nema mnogo, ali jedan neimenovani vlasnik još uvek aktuelnog Patrola iz Dubaija obratio se za pomoć tjuneru HKS, koji je uspeo da iz njegovog motora izvuče pomenutih 1000 konja (koliko recimo ima i jedan Bugatti Veyron), dok je spoljašnjost praktično ostala neizmenjena (primećuje se veliki otvor za vazduh na haubi).
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Ma za mene je ovo cista glupost,barem da su ga patosirali pa i da razumem,nego na onom snimku nesme ni k'o covek da ga potpise,a kamoli nesto vise Cist promasaj i izivljavanje,nemaju vise ideje pa prave ovakve gluposti...
Da ali ona korsa je pravljena bas za 402m a i patosirana je maximalno...Ova grdosija je visoka ko Q i nesluzi mu nicemu tih 1000ks...Korsica lezi kao pegla ali naravno da je u krivini bolja neka inpreca sa manje konja...
Bas sam to i onda pokusavao da objasnim... kola za 402m su iskljucivo upotrebljiva za trke na 402m jer se iskljucivo za to i pripremaju. I sam znas da za dobar sportski auto nije presudno samo ubrzanje i krajnja brzina.