Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Dec 2025, 15:24:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 247
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuning and Styling  (Pročitano 482764 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Vracarac-OPCS ce imati svoj stand tamo.Imamo pravo da izlozimo 3 automobila.Ako budes dolazio javi se...

i dalje se prodaje cena je oko 7000e

hahahaha 7k eura hahaha a jer se dobijaju i zlatne poluge uz njega???  Smile  Smile  Smile
А колико вреди??? Немој да лупаш,Сигурно је у ауто уложено преко 2000-3000 евра.и јесте претерао,и није по мом укусу,али види се да није гистро тјунинг,исти случај као са оним клиом. Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2008, 20:13:11 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 117
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
ne mozes nikad da povratish pare koje si ulozio u sredjivanje kola..
rupa bez dna..
IP sačuvana
social share
bleja,bleja,teretana,bleja..

U mladosti dani behu
     kad na Palmi gledah tekmu
     Bundesliga, prva, druga,
     obuzme me neka tuga
     kad se setim kakav bese
     Hajko Herlih!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
rupa bez dna.
.

Covek je sve lepo rekao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
rupa bez dna.
.

Covek je sve lepo rekao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ја ти гарантујем да 6000 сигурно узима за ауто,и наравно да је то рупа без дна и да никад паре не могу да се поврате,уствари у иностранству то и може да се наплати,само ово је Србија,живели. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Ti se razbacujes sa 1000eura kao da su 1000dinara  Smile

Po toj logici,moj auto kosta oko 3k eura sto je nemoguce za onaj krs.... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Ti se razbacujes sa 1000eura kao da su 1000dinara  Smile

Po toj logici,moj auto kosta oko 3k eura sto je nemoguce za onaj krs.... Smile
Такав голф обичан вреди 4.500 евра,а за оваквог добиће 6000,само то не може сваком да се прода,ту је проблем.

Па није 1000 евра сад толика пара,јебига,нећу да кажем да то нису паре,али шта реално можеш да купиш за 1000 евра,један добар телевизор или пар кућних уређаја. Smile

А ти мени као хоћеш да кажеш да си ти као у твој кадет уложио 1500,пошто кажеш да то тој логици твој ауто вреди 3000 евра. Smile Једино ако ту не рачинаш поправке. Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2008, 21:38:29 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Moj drugar je ulozio u keca preko 2k eura,da ne pominjem sto je kec kupljen 2005god direkt iz fabrike i placen oko 4keura,i na kraju je prodat za 3k eura bez felni i muzike...

Ko zna koliko je ulozeno u moj auto od 1997god ako to tako gledas...A oko ovoga koliko je ulozeno a nisu popravke nemogu sad da pricam i da zapocinjem celu tu novu temu....Ako si bas bukvalista onda po toj logici moj auto kosta 2500e
« Poslednja izmena: 14. Maj 2008, 21:42:36 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Moj drugar je ulozio u keca preko 2k eura,da ne pominjem sto je kec kupljen 2005god direkt iz fabrike i placen oko 4keura,i na kraju je prodat za 3k eura bez felni i muzike...
Немој да ми спомињеш Заставе,то нису аутомобили,и које улагање у заставу,и оног одвратног кеца,боље паре да је потрошио на курве,паметнија инвестиција. Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2008, 21:45:37 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
A da izvini,samo golfove treba sredjivati jer oni drze cenu i ako ulozis u golfa 2k eura mozes da ga prodas za 3k eura vise  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

Ovaj kec bi pojeo za dorucak bilokog gti-ja golfa 2...I pojeo je vec mnogo njih ukljucujuci i juicevog belog...
« Poslednja izmena: 14. Maj 2008, 21:47:43 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
A da izvini,samo golfove treba sredjivati jer oni drze cenu i ako ulozis u golfa 2k eura mozes da ga prodas za 3k eura vise  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

Ovaj kec bi pojeo za dorucak bilokog gti-ja golfa 2...I pojeo je vec mnogo njih ukljucujuci i juicevog belog...
Па ко је рекао да само голфове треба сређивати Smile Smile Smile И не одговори ми којих си ти то 1500 евра уложио у свој ауто. Smile Smile Smile

И рекао сам 6.000 јер је вероватно њега ауто изашао више,али те паре не може да наплати.Зато је рупа без дна.

И кец је толико ђубре да можеш да му ставиш златне кваке и мотор од 1000 коња и да му ставиш и ксеноне,дигиталну климу,подизаче,навигацију,DVD,i daљe je ђубре,па кеца ни они из  pimp my ride не би могlи да средe ,као да ставиш фелне  и kлиму на контејнер испред зграде,и имаш надркан контејнер,али је и даље контејнер. Smile Smile Smile Smile

А то око доручка,тог кеца а и твоју сузу рђа једе за све оброке. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 247
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Dec 2025, 15:24:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.