19. Tuning Styling Show & Drift day 18. maja na Ada Huji
Auto Tuning Club i časopis Tuning-Styling 18. maja organizuju 19. Tuning Styling Show® & Drift day na karting stazi Ada Huja na Karaburmi (sa početkom u 11 sati). Gledaoci će imati priliku da uživaju u pravom nesvakidašnjem automobilskom spektaklu. Prijavljeno je 80 učesnika a dolazak su najavili takmičari iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske. Iz bogatog programa izdvajaju se atraktivne drift vožnje u kojima automobili kontrolisano proklizavaju kroz krivinu i kao posebna atrakcija za publiku - bočno se kreću po stazi. Pored navedenog, biće izložena brojna vozila modifikovanog izgleda, kojima je potpuno ili delimično preuređena karoserija i unutrašnjost, značajno pojačana snaga motora, ugrađeno snažno ozvučenje ili postavljeno dodatno ukrasno osvetljenje. Atraktivne dens igračice, muzički performansi, auto klubovi sa automobilima izmenjenog izgleda i brojna takmičenja očekuju ljubitelje automobilizma na Adi Huji u nedelju, 18. maja od 11 časova.
Satnica :
09:00 Prijem i verifikacija takmičara 11:00 Ulaz za posetioce 11:30 Svečano otvaranje – DJ Marchez 12:00 Početak takmienja u dB drag-u 12:15 Revijalna vožnja 12:30 Muzički i plesni performansi 13:00 1. Trening Vožnja - Drift Taxi 13:15 Početak takmičenja u Stayling-u 13:30 Car Wash 14:30 Muzički i plesni performansi 15:30 2. Trening Vožnja - Drift Taxi 16:30 Muzički i plesni performansi Svečano proglašenje pobednika takmičenja u Styling-u i dB drag-u
ja sam par puta na pochetku oragnizovanja TS showa (pre ner znam ni ja kolko godina) bio i naravno prestao sam da idem jer je nevidjena ciganija i shabanijada... sada samo idem na trke domaceg shampionata (mali n pre svega) i na 402 i 201...
« Poslednja izmena: 14. Maj 2008, 19:33:47 od hajkoherlih »