"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
To bio od mog prvog komse. Auto totalno nelegalan. A to je BMW alpina ozbiljno. Nije imao papire, pa da znam za tacan br konja i kubikazu Ali unutra je stvarno sve alpinino i unikat. Je*o mu je kevu samo tako. a on ide mamu mu je*em!!! pa ga udario i polomio prednji branik, a nije imao para za isti, nego uzeo od klasicnog, razje*o ga sve
A sad vidim ima Niske table. Kako se peru prljava kola
jel to Aleksinac???
« Poslednja izmena: 05. Apr 2008, 02:14:42 od Sale_S »
Ako moze jedan savet u vezi kupovine vw golfa 2. Naime za 18sti rodj kao privo auto bih dobio ''dvojku''. Razgledao sam neke ali ne mogu da dobijem GTI-a nikako(kao mlad neiskusan itd) pa bih uzeo dizela i kroz godinu dve bih pokusao da mu stavim motor od GTI-a (16v) . Da li je to legalno i kako se takav auto moze registrovati posle? Kazu da je motor oko 400 eur ???