22" su sigurno... 28" nema shanse da bi stale na 406-icu...
Ja ne znam jesi li ti svestan koliko je 22"... Ova Barcheta u pozadini ima, shta, 15, 16? I na nju bi mogle stati 22, dodushe, pretpostavljam da automobil ne bi bio u voznom stanju.. 22" su 55cm.. Onda, shta, hotjesh retji da je Barcheta visoka.. Uuumm.. 80cm?
znaci ovo brutalno izgleda(a i kosta), inace iste takve felne ima jedan lik kod mene u ks, doduse na porshe cayen-u, e sad neznam kolike se njegove, ali ogromno izgledaju,slikacu ga jednom prilikom
Nemam sliku kako su bash ove felne stajale na 406-ici al' imam neku sliku sa drugim felnama ali mislim da su isto 22"...Valjda je dechko uzeo ove felne umesto tih shto pordaje...
A na drugoj slici su slichne felne koje sam slikao na nekom Range roveru tu u kraju...
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
daj mi link na kom si nasao ovaj 406... a on je morao da preradjuje krajeve osovina, posto 406 ima 4 srafa na tocku... al ce morati da sece ovo prednje krilo...
Nemam link, to je jedino shto se zna o toj 406-ici, radi se u velikoj tajnosti, sprema se neka opasna zverka...Inache lik je iz HR-a, neshto opshirnije ima samo na nekom HR forumu koji se opet drzi u tajnosti tako da....