Evo neki podaci o Corsici...Trebalo bi da su ostali ovi podaci, ako nije poboljshana posle josh...
1/4 mile = 11.14 sec. 0-60 mph = 2.83 sec. Engines 2 x C20LET Calibra Turbo Engines 2 x K26 High-Flow-Supercharger 2 x EDS Phase 3.5 3 x fuel pumps 2 x watercooled intercooler Power/Torque 2 x 350 Hp at 6000 U/min 2 x 530 Nm at 4000 U/min Transmission 2 x F28 6-Gear shift with Torsen limited slip differential
Brakes ventilated disks 300x28 with Porsche saddles (VA) ventilated disks 288x25 with Calibra Turbo saddles (HA)
Wheels/Tires ATS 8x18 ET30 225/40Z R18 Mahagoni Sport (Street) 245/45Z R18 Pirelli PZero Medium Slicks (Competition) Exhaust 2 x 70mm self-built with 1 sport-catalytic converter and muffler
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Hmmm da se potegnu na 401m on i korsica,sumljam da bi ga ribe vise volele
Problem kod te korse što je malo upotrebljiva,ona je tjunirana za četvrt milje,ali za neku duži trku nije upotrebljiva,a mogu da se kladim da ta korsa ne može da sastavi 10000km da se nešto ne pokvari,a sa ovim audijem možeš i na kraj sveta,a o udobnosti,lakoći vožnje da ne govorim. Da se ne lažemo,ova dva audija su mnooogo,mnooogo bezobrazani automobili. Jebe se ribama dali ide 4 ili 2 do sto,kad sednu u audija i kad vide enterijer,priča je završena.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Ona Corsica se koristi za svakodnevnu upotrebu. Vidi se na snimku da je dechko vozi po gradu normalno...
Svakako da je Audi bolji, komforniji itd...
Sa corsicom mozda necesh navatati devojke na prvi pogled ali ona i sluzi zato da skine osmeh sa lica bash takvima koji voze Audija, a posle pokupish devojke...