vracarac vidim da si lepo informisan...To mi se svidja...Inace,i ove nedelje ima skup,ali par automobila ide u Madjarsku na Opel skup.Komnenovic kao sponzor placa corbu za par automobila Ja necu ici,zato sto se cuvam za sledeci veliki skup u Madjarskoj koji ce trajati 4 dana,i bice mnogo vise manifestacija...A i do tada cu srediti auto...
Ajde dogovoricemo se one tamo nedelje da odemo zajedno ako moze,poshto ste ti i Meda medju mladjima koliko sam primetio pa cu verovatno najlakshe sa vama da se skontam....
vracarac veruj mi da je cela ekipa extra,i da nemas potrebe da se brines sa kim ces se uklopiti...Pa predsednik(Bond) je najstariji(oko 35god) i najvece je spadalo...Extra je cela ekipa...Pustii mi za koji dan pp pa da se dogovorimo...
[Edit by tojo909: Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2007, 18:07:32 od tojo909 »
Dobar način kako da Vaš novi Renault Clio 3 izdvojite iz mase (pa makar to bio i osnovni model sa samo 65KS), nudi tjuning firma Carzone Specials. Ovako naime može da izgleda Clio 3 ako se na njega nakalemi Carzone aero body kit nazvan Shogun. Pomenuti aerodinamički kit (i za verziju sa troja i za petora vrata) uključuje potpuno novi i agresivniji prednji branik, set atraktivnijih bočnih "suknjica" i robusniji zadnji branik sa integrisanim duplim završetkom novog izduvnog sistema od nerđajućeg čelika. Carzone za Clio 3 Shogun nudi i KW "variante 2" kit za spuštanje ogibljenja (i napred i pozadi za 60 mm), a čitav paket zaokružuju i 17-inčni "racer" točkovi sa Dunlop SP Sport 9000 gumama (dimenzija 205/40).
Tjuner Giacuzzo je obogatio svoju ponudu novim aero body paketom za najsnažniji serijski Renault Clio, model Clio Sport RS sa 197KS (Giacuzzo ga naravno izlaže i na salonu tjunera u Esenu koji je u toku). Osim spuštenog ogibljenja za 20 mm, Giacuzzo je Clio opremio aerodinamičkim paketom za još agresivniji i opakiji izgled, koji sadrži novi prednji spojler, drugačije pragove, zadnji krovni spojler, zadnji difuzor od karbona, 18-inčne točkove sa gumama 225/35R18 i četiri završetka izduvnog sistema (serijski model ima dva). Motor nije diran, pa 2,0 litarski agregat i dalje razvija 145kW/197KS i 215Nm, što mu omogućava maksimalnu brzinu od 215 km/h i ubrzanje do stotke za 6,9 sekundi.