ne znam da li je pisano o tome ali svake nedelje oko 21h, kod usca, odrzava se..... kako da na zovem..... drag recimo..... bude dosta zanimljivih, nabudzenih automobila.... dodjite da vidite......
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju. Prva noć na vješalima je najgora * * * * * * * Ulazi Perica u kuću... • Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
ima jos slika ali me nervira da ih saljem jer mi treba puno vremena pa ko god zeli da vidi iz nekih drugih uglova ovo vozilo neka posjeti sajt: http://www.racing-files.com
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju. Prva noć na vješalima je najgora * * * * * * * Ulazi Perica u kuću... • Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Da li neko zna nesto o sledecem Tuning Styling Show i kada ce da se odrzi?
11. Tuning Styling Show Beogradski sajam Dvodnevni tuning show u organizaciji Auto Tuning Club-a biće održan 27. i 28. maja u hali 2 i na atriumu ispred hale 2 beogradskog sajma. Manifestacija je takmičarskog karaktera a izabraće se pobednici u sledećim disciplinama: