Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jan 2026, 08:01:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 247
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuning and Styling  (Pročitano 490072 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung i8510 innov8
Hamann Volcano na bazi Mercedesa SLR McLaren

Pošto je nedavno u svoju ponudu uvrstio i modele Fiata (500) i Aston Martina (V8 Vantage), Hamann Motorsports je sada obradio već ionako ekskluzivan Mercedes SLR McLaren, koji je inače već prošao kroz ruke tjunera kao što su Brabus, Mansory i RENNtech.

U stvari, Hamann Volcano za sada još nije zvanično predstavljen (samim tim još nema ni konkretnijh detalja) ali su zato dostupne ove špijunske slike, koje bar otkrivaju vizuelne modifikacije na ovom automobilu.

Dakle, dvobojna karoserija, po tri izduvne cevi, otvor za vazduh na krovu, difuzor u zadnjem braniku, novi Hamann točkovi, zatamnjena zadnja svetla i veliko zadnje krilo.

Za sada to je to (ali ne treba sumnjati da su promene doživeli i motor, ogibljenje, kočnice i unutrašnjost), više sledi posle zvanične prezentacije.

Izvor: Autoblog
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Sony Xperia Neo L
ROOCK Porsche 911 Turbo RST 600 LM

ROOCK RST 600 LM je napravljen u čast pobede ROOCK Racinga na trci 24 sata Le Mana, a u osnovi predstavlja tjuniranu varijantu Porschea 911 Turbo (serije 997).

Drugim rečima, paket promena obuhvata modifikovane turbo punjače, sportski izduvni sistem i reprogramiranu elektronsku kontrolnu jedinicu motora. Dovoljno da snaga 3,6 litarskog rednog šestocilindraša poraste na svih 602KS i 825 Nm obrtnog momenta (u paru sa šestostepenim menjačem).

Rezultat svega je maksimalna brzina od 340 km/h i ubrzanje od 0 do 60 milja na sat (96 km/h) od samo 3,1 sekundu.

Ipak to nije sve. ROOCK je dodao i novo trkačko kvačilo, modifikovano i podešavajuće ogibljenje, jače kočnice (diskovi od 380 mm), kao i unapređenu kabinu (detalji od karbon fibera, centralna konzola sa srebrnim akcentima, ROOCK sedišta).

I da bi i na prvi pogled bilo jasno da ovo nije još samo jedan fabrički primerak 911 – ice Turbo, ROOCK AutoSport je za RST 600 LM pripremio i novi prednji spojler, zadnji difuzor, ROOCK Le Mans zadnji spojler, kao i nove ROOCK F1 Ultra aluminijumske trkačke točkove sa odgovarajućim kompletom pneumatika.

ROOCK AutoSport inače u ponudi ima i slične komplete i za ostale Porsche modele (Boxster, Cayman, Cayenne, sve verzije 911, Carrera GT), a u razvoju je i ROOCK RSP 555 kit za buduću Panameru.

autoblog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Dodge Challenger Targa

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung i8510 innov8
ASI Tetsu GTR to debut at 2008 SEMA Show

800 konja!  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
gadan je za medalju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

i love zastava 101 :)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
ma stojadin je stojadin:))))))))))
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

i love zastava 101 :)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
jbg.neko ima para da priusti sebi dobra kola,motor.....a neko mora da se muci da bi imao nesto dobro u zivotu.... Smile evo kao na primer ja kupio sam keca za 200 evrica,vario sam ga sam.zasticivao sam ga sam,motor sam mu stavio od lancie delta 1,6 varenje me je kostalo 600 din (tabla lima Smiley...) zastcivanje nista...motor 150 evrica sa svim agregatima,i jos malo ocu da mu poradim oko stajlinga,svi su na istu foru odradjrni hocu da ga uradim posebno,,,, Smile farbacu ga u bakarnu metalik farbu sam nasao po mnogo jeftinoj ceni 3 litre farbe i lak 1000 kinti,mogu vam dati broj od coveka ako nekom treba stalno je na starom buvljaku u pancevu....felne cu staviti od forda eskorta xr3...farbacu ih u brlo... i mene stojadin kosta oko sa sve potrosenom strujom....bla bla bla,,,,oko 500 evrica a i manje.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Moj drugar je budzio stojadina i isto ubacivao 1.6 16v ali je kec bio nov iz fabrike 2005god i jos je u njega ulozio mnogo para,pa ga sve izaslo oko 7-8 hiljada eura  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia N900,N97mini,N95
i taj kec se sepuri po krusevcu cesto, danas sam ga o5 video, a i slikao  Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Postavi slike...Nego znam da si ga video,ali nerece ti dali si uspeo da ga stignes???  Smile

http://www.youtube.com/watch?v=0OqKOky6y6w
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 247
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jan 2026, 08:01:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.