Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tumacenje horoskopa - vezbaonica  (Pročitano 391836 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Ajde prvo Kenia
Jake strasti i ljubomora ce verovatno izbiti izmedju vas. Dratamitcna i energicna kvlaitet licnosti vaseg partnera on iskazuje na vise nacina.JAka je privlacnost i strast izmedju vas dvoje.Tvoj decko ponekad se oseca kao da hoce da p ukne od svojstvenih ogranicenja vaseg odnosa (sta god to znacilo) jer to moze izgledati kao da je njegova sloboda i i prostor za disanje umanjena odgovornosti.Znaci sta smo zakljucili vas dvoje mozete opstatiti jos dugo dugo dugo ali jedino ako prestanes da ga gusisi ti ili vec neko treci u vasem odnosu Smile Smile nadam se da sam nesto pomogla 
IP sačuvana
social share
Lutka sa naslovne strane (: ^^
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Bbo16 odgovor ko ceka taj docekaa Smile
Vauuu sto se ti ne zamonasis majke ti O.O ovako jako 12 polje jos nisam videla.Tvoj jupiter govori o snaznoj ekspanziji i asimilaciji.Pokazujes osecaj za drustvo pravdu i moral Smile Zahvaljujuci ljubaznoj prirodi i nepristrasnom ponasanju uspevas da pridobijes  druge za sebe, da prihvatis njihovu pomoc i zastitu, a zahvaljujuci tome mozes da ojacaas temelje na kojima pociva zivot,ljudi sa ovakvim jupiterom cesto dostizu visoke pozicije u zivotnoj borbi.E sad tvoja fatalna venera u skorpiji je kao prvo misticna jer je sakrivnea ali zato zraci i privlaci jer svako zeli da je se dokuci jedan tvoj pogled je dovoljan da zaintigrira ostale ooh xD e ovako nemojte bas sve uzimate za ozbiljno jer sam tek pocetnik Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia zvrr

Uploaded with ImageShack.us
Pitanje treba da postavim?  Smile Pa eto, recite mi sta me da ocekujem, u ljubavi, na polju studiranja i zaposlenja, stonom tenisu... Zaboravite na stoni tenis, ne igram ga, nego samo ove prve dvije stavke.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Maj 2011, 23:53:10 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 5310
Citat: ShyPrincess link=topic=411981.  msg9586301#msg9586301 date=1304169793
Ajde prvo Kenia
Jake strasti i ljubomora ce verovatno izbiti izmedju vas.   Dratamitcna i energicna kvlaitet licnosti vaseg partnera on iskazuje na vise nacina.  JAka je privlacnost i strast izmedju vas dvoje.  Tvoj decko ponekad se oseca kao da hoce da p ukne od svojstvenih ogranicenja vaseg odnosa (sta god to znacilo) jer to moze izgledati kao da je njegova sloboda i i prostor za disanje umanjena odgovornosti.  Znaci sta smo zakljucili vas dvoje mozete opstatiti jos dugo dugo dugo ali jedino ako prestanes da ga gusisi ti ili vec neko treci u vasem odnosu :D :D nadam se da sam nesto pomogla 
Zahvaljujem :)
Prosto neverovatno! Tako je, gusim ga i to mi je dao do znanja ali bez objasnjenja :D Hocu reci, on voli sto smo zajedno ali voli i  svoje slobodno vreme, sto je potpuno normalno samo on voli da pretera.   :) Znam da bi bez mene umro kada bismo raskinuli, dok mu ne smeta ako se ne vidimo i po nedelju dana jer zna da sam ja tu za njega :) Trece osobe nema, bar koliko znam :D Uglavnom, svidja mi se to dugo dugo opstati zajedno :D I svim silama se trudim da mu udovoljim :) Hvala  :flower:
IP sačuvana
social share
"I'm selfish, impatient and a little insecure.  I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle.  But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best. "
— Marilyn Monroe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 77
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Da li bi neko bio ljubazan da mi kaze nesto o mojoj natalnoj katrti ili nesto vezano za horoskop?

16. IX 1988. 11:20h Loznica

Zanima me fakultet, posao, ljubav, porodica. Hvala  Smile
IP sačuvana
social share
"Sa svakom zenom razgovaraj kao da je volis, a sa svakim muskarcem kao da ti je dosadan" - Oskar Vajld

"Oni koji znaju da govore, govore kratko" - Dostojevski

"Ne ocekujte, ako cinite dobro, da ce vam se kamenje micati s puta, vec ocekujte da ce ga biti jos vise"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
u welcome SmileySmile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
Uf, al' se ja ne snalazim ovde.  .  .    :help:[img][/img]
Nadam se da je sada dobro. . .  
Vidim da postavljate svoje "karte" pa bih bila vrlo zahvalna ako bi mi neko pomogao, makar u kratkim crtama. . .
Unapred hvala! :wave:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

L.gif
(49.74 KB, 670x471)
LX.gif
(62.81 KB, 748x1102)
« Poslednja izmena: 08. Maj 2011, 00:57:15 od where »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Koliko ja vidim ti si veoma komunikativna osoba.Koliko ja vidim kod tebe bas i nije nesto sredjen ljubavni zivot.Tvoje ljubavi se naglo prekidaju.Uglavnom neka vrsta prekida ili periodicnog vidjenja je prisutna.Cini se kao da imas neki talenat za tehniku tj.za mehaniku.Istrajnost ti je jaca strana.Finansijski imas veliku srecu i napredak.veoma si vezana za svoj posao pa zanemarujes porodicu.Eto tako nekako nadam se da sam nes pomogla ili nedaj Boze pogodila Smile  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
ShyPrincess, hvala puno što si se pozabavila Wink
Za sve si u potpunosti u pravu (čisto da znaš da ti dobro ide), osim onaj deo vezan za finansije... ali, možda nekad krene u tom pravcu, daj Bože da dobro vidiš Wink Da li bi možda mogla da mi kažeš nešto u vezi uporednog horoskopa ili bar da li si primetila neku "sklonost" ka greškama kojih, očigledno nisam svesna, pa mi ta ljubav ne ide na ruku... Hm, nadam se da me razumeš Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
@ShyPrincess

Da li bi mogla da tumacenja potkrepis konkretnim pokazateljima iz natalne karte? (npr. komunikatvna si - Merkur u Blizancima, i slicno)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.