moze li mi neko reci sta znaci kad jupiter prelazi preko marsa i venusa ?? (mars i venus se nalaze u prvoj kuci u ovnu) da li je to neki dobar uticaj ili ne?
moze li mi neko reci sta znaci kad jupiter prelazi preko marsa i venusa ?? (mars i venus se nalaze u prvoj kuci u ovnu) da li je to neki dobar uticaj ili ne?
hvala unaprijed
Preko Venere - imaces vise potrebe za druzenjem, sklapanjem novih poznanstava, siri se krug poznanika, romanticnih partnera....prevelika potreba za druzenjem i uzivanjem u lepim i skupim stvarima moze eventualno da lose utice na tvoj novcanik
Preko Marsa - Imaces visak energije, mozda se latis i nekih novih poduhvata ili pocnes da se bavis nekom novom fizickom aktivnoscu. Imaces vise energije i snage da krenes ka ostvarivanju svojih ciljeva. Pazi da ne preteras u svemu tome.
Jupiter generalno je ekspanzija, preterivanje, ali je dobrocudna planeta, pa je u svakom slucaju pozeljna.
da li bi ko bio ljubazan da meni pomogne,problemi brak,raspadamo se...drugi brak po redu i meni i njoj imamo i decu malu blizance,mozete li mi reci imali sta od nas u buducnosti rodjen cacak 14 12 1976 u 23.35 ona u jagodini 18 09 1971 hvala unapred
i da zamolim moderatore posto sam pogresio i postavio ovde negde jos jedan isti ovakav post da ga obrisu,hvala
« Poslednja izmena: 14. Feb 2011, 03:11:12 od elizabeta1 »
dobar dan! davno mi je andjela pizzeli radila uporedni i pomogla mi mnogo... saljem vam uporedni pa mi vi recite kako stoje stvari. samo me zanima ima li buducnosti i kakve. hvala puno (ps. ja koliko god se trudila nista mi nije jasno:(
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
koliko sam razumjela merkur je planeta za koju se veze komunikacija, pa sam htjela da pitam moze li mi neko reci kakva je komunikacija izmedju dvoje ljudi ako ona (inace dupla riba) ima merkura u prvoj kuci u ribama,a on (inace djevica) ima merkura u djevici (ne znam nazalost u kojoj kuci)???
jako me zanima da li cu doci sa svojom muskom djevicom zajedno, i ako da kada odnosno da li uopste pasemo zajedno??? evo jos jednom podaci: JA: 25.02.1985, 6:45h, Gradiska(RS); ON: 15.09.1983 (nazalost nemam vrijeme i mjesto za njega )
ako biste mogli i meni nesto da kazete o ljubavi jer nikako da mi krene na tom polju. zanima me da li cu se i kad udati? rodjena sam 14. 12. 1983. u 16. 55. u Zadru, Hrvatska.