ja koliko sam procitala taj tvoj link s natalnom nista nisam procitala sta ce se desiti u blizoj buducnosti vezano za moju osobu, nego samo opis licnosti i njene karakteristike!
ja koliko sam procitala taj tvoj link s natalnom nista nisam procitala sta ce se desiti u blizoj buducnosti vezano za moju osobu, nego samo opis licnosti i njene karakteristike!
1. nisam mackica 2. citaj malo pazljivije (neophodno je da uneses i sat rodjenja kako bi saznala nesto vise) 3. drugi ti nisu dali nista, budi bar malo zahvalna i za ovaj trud
macka26,hvala sto pokusavas da mi objasnis,ali ja bih volela neko konkretni tumacenje,stvarno meybunjuju ove planete,tranziti i te neke kuce.Ocigledno bih morala malo vise da se udubim da bih mogla sama da rastumacim
Veliki pozdrav svim forumasima. Vec neko vreme pratim horoskop, mada jos uvek sam pocetnik. Trenutno imam veoma los period... bas los... Ako bi neko mogao da baci oko na moj natal bilo bi super... malo detaljnije da ga opise... Zanimalo bi me takodje na sta ce sve uticati ovaj los period i kada ce proci...
pozz forumasima :wave: evo da se i ja udubim u te astroloske fazone :[115]:, dugo sam na forumu kao posmatrac tako da nisam imao nijednog upisanog posta do sad :D a sta me navelo da pisem svoj prvi post je to da me strasno zanima astrologija i neko osnovno profilisanje ljudi na osnovu toga mada nisam nikakav astrolog. . tako googlajuci nadjoh dosta materijala o svom horoskopskom znaku ali nikako da to povezem u jednu cjelinu. stoga evo objavljujem svoju natalnu pa ko bude voljan da analizira ovaj "komplikejšn" od polja i aspekata bujrum :flower:
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Drustvo, moze mala pomoc? Zanimaju me aspekti u bliskoj buducnosti kada je potencijalno zaposlenje u pitanju. Takodje i bracni aspekti (doduse, nadam se ne u tako bliskoj buducnosti ). Unapred hvala!
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)