Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tumacenje horoskopa - vezbaonica  (Pročitano 391021 puta)
Zvezda u usponu

sudbina nije stvar slucajnosti,vec je stvar izbora

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 1095
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 5310
29. septembar 1990. u 13:35 u Senti.. I, sta kazete?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
[font=Verdana]"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."[/font] — Marilyn Monroe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Samsung 
potpuno ste u pravu...  hvala   Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
hvala Wink hmmm. . .  situacija je malo komplikovana. . mi jesmo kao u nekoj vezi "ali" pitanje bi moglo da bude da li ce mo biti u vezi ili kakve predispozicije ima ta veza?
izvini, ponekad jednostavno ne umem da pojednostavim stvari  :?
ne znam da li ti trebaju podaci opet, za svaki slučaj:
moji : 28. 02. 1984, 17 i 45 glina, hrvatska
njegovi: 10. 10. 1981, helsinburg, švedska
:help: 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
rodjena 14.07.1985 u beogradu u 12.15
i mene interesuje da mi neko rastumaci moju natalnu kartu zanima me ljubav, fakultet, novac a posebno to kako ce mi ici voznja i kakav cu biti vozac.UNAPRED ZAHVALNA(ne umem da postavim sliku natalne karte)

« Poslednja izmena: 05. Mar 2009, 23:03:31 od marko 0403 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG viewty
hvala Wink hmmm. . .  situacija je malo komplikovana. . mi jesmo kao u nekoj vezi "ali" pitanje bi moglo da bude da li ce mo biti u vezi ili kakve predispozicije ima ta veza?
izvini, ponekad jednostavno ne umem da pojednostavim stvari  :?
ne znam da li ti trebaju podaci opet, za svaki slučaj:
moji : 28. 02. 1984, 17 i 45 glina, hrvatska
njegovi: 10. 10. 1981, helsinburg, švedska
 :help: 

Ajde da krenem redom Smiley

Ti si Ribe/Devica sa Mesecom u Vodoliji u V kuci. Ovako pozicioniran Mesec donosi plodnost i dosta dece. Pritom je u konjukciji sa Venerom, shto je lep aspekt. Venera je u kvadratu sa Saturnom. Ovaj aspekt donosi emotivnu ranjivost, ali i ako se razvije samopouzdanje kod osobe, daje sposobnost ulaska u stabilne i trajne veze. Medjutim kvadrat Ve sa Plutonom te moze chiniti vrlo posesivnom osobom, koja voli da je partner "pri ruci".

On je Vaga/Strelac sa Mesecom u Ribama. Ovakav Mesec ga chini pravim sanjarom, i tajnovitom osobom. Shto se tiche ljubavi njemu je vladar pete kuce Venera, pobegao u 12 -- ovakav polozaj chesto daje tajne veze. Rekla bih da je on dosta nesiguran, kad su emocije u pitanju, mada moguce da to uspeva i da sakrije. On je vishe sanjar, skriveni romantik, idealista (posebno kad je partner u pitanju).

Rekla bih da vas dvoje uspevate da ostvarite dobru komunikaciju. Nekako mi ti delujesh naklonjenija celoj toj zajednichkoj prichi. Prema dejvisonu, moguce da je vasha veza zapochela uz neke komplikacije, kao da vam je kamen spoticanja naishao josh na pochetku veze (pozicija Saturna u prvoj kuci) i nikako da nastavite dalje. Takodje bih rekla da vam nekako teshko pada da prebrodite prepreke na koje nailazite. Ono shto se meni chini jeste da ako ti ne izvuchesh vezu nece je ni biti. On mi je nako skroz u loshim aspektima i stichem utisak dok gledam vashu dejvisonku da si ti ta koja se spremna boriti za vezu.

Nadam se da sam bar malo pomogla  Smile
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG viewty
29. septembar 1990. u 13:35 u Senti.. I, sta kazete?  Smile  Smile

Vaga/Strelac sa Mesecom u Vodoliji.

Prvo shto se vidi kad se pogleda tvoj natal jeste prva kuca u kojoj imash "guzvu". Takva "guzva u prvoj daje obishno egocentrichnu osobu, osobu koja ne samo da voli da je u centru paznje nego joj se nekako sve vrti oko sebe same:) Pritom kao da stalno tezish da dobijesh potvrdu i od drugih, da budesh priznata i prihvacena. Rekla bih da si ti jedna vrednica, koju vodi ambicija (chak si ponekad i ekstremno ambiciozna) i zelja za znanjem, energichna si i mislim da ti obrazovanje je vrlo bitno. Komukiativna si, ali umesh da budesh i oshtra i agresivna kad je konverzacija u pitanju. Analitichna si dosta i pronicljiva.
Shto se tiche ljubavi stanje nije bash sjajno. Venera ti je loshe polozena, a nije bash ni sjajno aspektivana. Bez obzira shto si inache komunikativna, ta tvoja sposobnost kao da nestaje kad se radi o potencijalnim ljubavnim partnerima. Nisi samouverena, pa stoga najvishe volish da igrash na sigurno. U veze se upushtash tek kad sve izanalizirash, kad opipash teren.

[postovala sam zaredom jer mislim da ce tako biti preglednije, ali ako se modovi ne slazu neka spoje postove  Smile ]
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
hvala puno na pomocii i trudu!!!!

ostaje samo da ja još skupim snage da prevaziđem svo to kamenje, tačnije stenje spoticanja Wink ako budem htela Smile

poooozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0

evo i moje natalne, KAD BI HTEO MALO DA JE PROTUMACI BILA BIH JAKO ZAHVLANA A POSEBNO ME INTERESUJE VOZNJA I KAKAV BI BILA VOZAC
« Poslednja izmena: 07. Mar 2009, 10:05:42 od marko 0403 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Rodjen sam 24.  5 .  86 u 4:40 u  Beogradu, sta kazzete? :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Rodjena sam u Loznici 8.avgusta  l956.20.00h,interesuju me moja deca sin20.april l984,22.15,loznica;cerka l8.mart
l986,5.35Loznica,obadvoje u inostranstvu,hoce li ostati uspeti ,zavrsiti studije(cerka),a ja hocu li se razvesti ili i dalje gledati kako me vara.Hvala
IP sačuvana
social share
Vera, Nada, Ljubav
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.