24.08.1989. Beograd 15.45 Jel moze meni neko da kaze u vezi ljubavi?! nesto sve tapkam u mestu i nikako nesto konkretno da se desi
Sophi, sredinom novembra imaces neko novo poznanstvo, stariji tip, obrazovan i bitan, u pocetku mozda tajna veza...Podznak si Strelac pa malo filozofiras u ljubavi..treba ti malo vise pokazivanja ljubavi koje imas na pretek..pozz
Hej,ćao svima. :) zanima me moja natalna karta,nova sam na forumu pa sam valjda pogodila gde da ostavim podatke rodjena sam 01. 09. 1992 u 19i40 u ns. Ako bi mogao neko da mi pogleda. hvala.
nova sam na forumu i oduševljena temama. Molim Vas da mi date tumačenje uporedne natalne karte za mene i mog voljenog (ja: 19. 02. 1970, u 21. 30 Svrljig (bliže Niš) Srbija, a on 16. 05. 1976. oko 4. 30. Sarajevo). U vezi smo ali me interesuje šta se ovde vidi za dalje. Mislim da puno ulažemo u našu vezu a da ni on ni ja nismo potpuno ispunjeni.
Nisam uspela da ubacim sliku uporednog horoskopa, pomozite mi, kako
Molio bih kratko tumacenje natalne karte (neke posebne karakteristike, zanimljivosti i sl).
Unapred zahvalan.
Pozdrav.
Znak Jarac,podznak Lav,Mjesec u Blizancu
Dusu dajes za prijatelje.Nikad ne vozii nervozan,lako se u nervozi daje gas..posebno ne po magli. Imas jaku intuiciju i snove,vizije.jako si energican,nista ne ostavljas za sutra..cijelog zivota ces nesto citati,uvjek sa knjigom u ruci.Na neki nacin mozes da vladas ljudima. Ukratko..
Cao svima. Nova sam na forumu i tek se upoznajem sa temama. Astrologija me veoma zanima. Moze li neko da kaze nesto o mojoj natalnoj karti? Unapred zahvalna :wave: 14. 02. 1984. Kikinda 04. 45
« Poslednja izmena: 10. Dec 2011, 19:54:58 od Anirica »
Cao svima. Nova sam na forumu i tek se upoznajem sa temama. Astrologija me veoma zanima. Moze li neko da kaze nesto o mojoj natalnoj karti? Unapred zahvalna :wave: 14. 02. 1984. Kikinda 04. 45
Hajde ispravi malo ovaj link za sliku NK..ne radi..pa da pogledam