Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:02:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuku muževi, ali tuku i žene  (Pročitano 19003 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Nemoj da mi pametujes, dobila sam ja i kontra samar,pa se nisam onesvestila.Ti nemas hrabrosti da odreagujes na uvredu, pa mi ovde solis pamet.Ima stvari preko kojih se ne ; prelazi,a ako si ti slabic i kompleksas,zadrzi to za sebe.
Ne znam zasto se nerviras. Samo sam pokusao da ti objasnim da se samarima ne resavaju stvari...sto i sama verovatno znas.
Ne znam da li se cesto samaras, ali nisam bas ubedjen u to da su se posle tih tuca (posle koje se ipak nisi onesvestila) problemi resili... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
poznavajuci sandru80, dobio bi on nesto mnoooogo bolje od samara  Smile  Smile ......ooooo da, tako je Smile Smile

ne poznajes me.,

prica se sandra....prica se  Smile  Smile

ne, nisam jedan od onih koji nasedaju na raznorazne price, ali kad nesto cujes toliko puta, pocnes i sam da verujes....a price o tvojim kvalitetima dopiru cak dovde  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Prenaduvali ste celu stvar, od komarca napravili magarca.Od jednog samara,ispala tuca.I odmah ste uzeli da analizirate i pametujete,kako se to vama nikad nije desilo,i kako ste vi super karakteri.
Onda covek zazali sto je uopste ovde bio iskren.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Prenaduvali ste celu stvar, od komarca napravili magarca.
hoces da kazes da nema tuce medju supruznicima i da neki 'muskarci' ne tuku svije zene ko stoku  Smile gresis  shinko
Od jednog samara,ispala tuca.I odmah ste uzeli da analizirate i pametujete,kako se to vama nikad nije desilo,i kako ste vi super karakteri.
Onda covek zazali sto je uopste ovde bio iskren.

e ovaj deo ne razumem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Pa nisi ni prvi deo razumeo, ali koga je pa briga...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
klinceze i klinci, zabavite se na Blablaonici.

Poslednji put: bez off-a!!!

Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

tu sam uvek kada treba...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 724
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Tel.Me 
@oblachak
slazem se potpuno. ovo je ipak tema koja deluje mladim narastajima neverovatno, ali moze da bude istinita.

jednostavno, neki muskarci nisu vaspitavani u svojoj familiji na bilo kakvo nasilje i onda se desava kada greskom nalete na nasilne pripadnice lepseg pola da budu zrtve, jer jednostavno je gotovo nezamislivo da iako poseduju neverovatno vecu fizicku snagu da je ne upotrebe (ili upotrebe tek simbolicno). inace, takve zene, najcesce nezadovoljne prvo sobom, pokusavaju da drugog kinje i naprave krivcem...

ja imam nazalost to u svojoj najblizoj okolini, i ne vidim nijedan moguci vid komunikacije (a imamo i malo dete) tako da sam u velikoj dilemi sta raditi. razvod je super - idealno resenje, ali znam da ce dete gotovo 99.9% pripasti takvoj majci, a ona ce ga, gotovo sam siguran, vaspitavati u maniru da mu je otac najveci krvnik ovog sveta i neprijatelj, tako da to sto imam dete nema gotovo nikakvog smisla, kada ce mi i ono biti potpuni neprijatelj. nas zakon, kako je poznato, najcesce dodeli dete majci, i dopusti da ga otac samo povremeno vidja... da ne kazem, mozda 5 - 10% vremena godisnje, sto je vise nego smesno da dete moze da oseti puls druge strane i da samo zna i razluci ko su mu roditelji. na kraju, dete nije ni duzno da zna zasto su mu se roditelji razisli, ali zloupotreba drugog roditelja moze doseci tako fantasticne razmere, da dete jednostavno nece zeleti da vidi oca (najcesci slucaj).

jednostavno, sramota me je sto na ovakava nacin (javno) iznosim svoje probleme, ali sam se zaista pronasao u neverovatnoj situaciji za koju sam verovao da mi se nikada nece desiti.

da li neko zna da li postoji mogucnost da lekar specijalista pregleda i mene i supruznicu kako bi se utvrdilo da li je neko od nas manje ili vise uracunljiv? smatram da ponasanje moje supruge nije takvo da bi ona mogla da adekvatno vaspita dete.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
A sta ce ti lekar specijalista?Ako znas da je takva,pitanje je da li si to znao i pre nego si je ozenio.Ako si znao,sam si kriv,a ako nisi jedino sto mozes da uradis je da se razvedes,i da racunas da ce dete verovatno pripasti njoj.Se ukoliko ona nije luda,ali to treba i dokazati.Mislis li ti da je ona luda,ili samo neuracunljiva kad si ti u pitanju?I da li je nasilna i prema nekom drugom, ili samo prema tebi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG 4X HD
@djoka

dete ce sigurno pripasti njoj kao shto i sam znash ukoliko u potpunosti i bez sumnje dokazesh da je neurachunljiva.dokumentacija,dokazi,izjave pouzdanih svedoka...Ako tako neshto pokushash budi siguran da ce sudska rasprava koja neminovno sledi u tom sluchaju josh vishe pogorshati vash odnos i istraumirati dete.Pitanje je i da li je stvarno neurachunljiva ili je samo netrpeljivost medju vama tolika.U svakoj prichi ima dve strane,skoro je nemoguce da je samo ona kriva za situaciju,preispitaj i sebe da li si i koliko doprineo tome.

Ja sam pristalica ako treba i ekstremnih poteza u takvim situacijama ali to ti ne mogu savetovati. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mozda ona misli da je on slabic,pa se tako ponasa.U svakom slucaju,njeno ponasanje nije za tolerisati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:02:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.