Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 06:43:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuđe bebe odbojne  (Pročitano 1382 puta)
01. Mar 2007, 11:21:41
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Tuđe bebe odbojne

U životu većine parova, ako veza iole potraje, dođe i trenutak kada razmišljaju o deci. Razmišlja se žele li decu ili ne, nekad i o tome kakvi roditelji misle da bi bili... I, ume da ih zbuni ako prema tuđoj deci osećaju odbojnost.

Ima onih koji se prosto raspilave kad vide decu, bilo čiju. Još više se oduševe kad vide da njihov partner ili partnerka uživa igrajući se s nečijim detetom, da baš ume s decom. A ima i onih kojima su deca koju vide oko sebe najčešće odbojna i iritiraju ih. Mala čudovišta koja kmeze i dernjaju se i kojima bi trebalo lupiti nekoliko šamara da se smire. Takvi ljudi mogu da pomisle za sebe da bi bili loši roditelji, da, pošto nisu u stanju da zavole tuđu decu, ne bi voleli ni svoju. Neki ljudi zaista ne bi zavoleli svoju decu, to je tačno, ali to što ne vole tuđu nema veze s tim.

Naime, često se dešava da oni koje živciraju tuđa deca vole sopstvenu, čak ih i obožavaju; i da uopšte ne budu loši roditelji, da im deca budu zdrava i srećna i izrastu u sasvim normalne ljude. Ne zaboravite, svoju decu ćete podizati vi, i od vas će zavisiti kakva će ta deca biti. Neke stvari se nasleđuju i vaspitanjem se ne mogu mnogo promeniti, na primer, temperamentnost ili ekstrovertnost/introvertnost. Ipak, to da li će vam deca biti vrištava i razmažena i nevaspitana (što su, recimo, osobine koje vas nerviraju kod tuđe dece), ili vesela, druželjubiva i lepo vaspitana zaista samo od vas zavisi, tako da to što vam se tuđa deca ne dopadaju nema nikakve veze s tim da li će vam se dopadati vaša.

Zato, ukoliko primetite da su vam tuđa deca odbojna, a i dalje želite da imate svoju, i pitate se da li ste normalni kad imate tako oprečna osećanja, odgovor je da, potpuno ste normalni, i ono što osećate osećaju mnogi. Neka vas osećanja koja imate prema tuđoj deci ne plaše - nemaju nikakve veze s onim što ćete osećati prema sopstvenoj.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
ja se raspilavim na svako dete  Smile

a pogotovo na svoje  Smile

nijednu deciju suzu ne mogu da gledam ...prosto me razaraju uplakane okice nevine decice  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Hmm,slican problem sam imao sa komsijom dok mu vrat nisam iskrivio.Naime cerka mi je bila sa suprugom napolju i dok se dete igralo na terenu sa drugom decom lepo komsija na kurvaka krenuo da mi stipa cerku po rukama(kao mazi je).medjutim moje klince onako malo(3god) sa rucicama ravnim bebi sapunu ...poplavela.Na kraju zena ga napadne ,a on tutanj,posle sam ga ja nasao i nije bas lepo prosao od mojih 105Kg .
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Mene su svi gotivili kad sam bio shorty... bio sam smesna beba Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Internets. Serious fucking business.

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2844
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung krsh
ja nisam volela drugu malu decu i kada sam ja bila mala... ok sam sa svom decom dokle god mi ne seru u krilo i ne vrishte u uvo...
sada mozhete da me svi citirate jer sam izmilsila novu poslovicu
"svako dete je za majku chudo, a za svet josh jedno malo naborano stvorenje"
IP sačuvana
social share
http://img53.imageshack.us/img53/4131/boinggx6qy9.gif[/img][/url] If you can read this you don't need glasses
Anonymous... Because none of us is as cruel as all of us!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Hmm,slican problem sam imao sa komsijom dok mu vrat nisam iskrivio.Naime cerka mi je bila sa suprugom napolju i dok se dete igralo na terenu sa drugom decom lepo komsija na kurvaka krenuo da mi stipa cerku po rukama(kao mazi je).medjutim moje klince onako malo(3god) sa rucicama ravnim bebi sapunu ...poplavela.Na kraju zena ga napadne ,a on tutanj,posle sam ga ja nasao i nije bas lepo prosao od mojih 105Kg .

nije ni trebalo dobro da prodje !!!
pa i ja bih da tukla i da nije moje dete ...
kreten...stipati decu ...treba ga obesiti  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
ja nisam volela drugu malu decu i kada sam ja bila mala... ok sam sa svom decom dokle god mi ne seru u krilo i ne vrishte u uvo...
sada mozhete da me svi citirate jer sam izmilsila novu poslovicu

Ko li tebe izmisli...

Osobe kojima su tudja deca odbojna ocigledno imaju psihickih problema...
Kako i koja zdrava osoba moze imati odbojnost prema jednom iskrenom, bezgresnom, neiskvarenom i nejakom stvorenju?
Citat
Zato, ukoliko primetite da su vam tuđa deca odbojna, a i dalje želite da imate svoju, i pitate se da li ste normalni kad imate tako oprečna osećanja, odgovor je da, potpuno ste normalni, i ono što osećate osećaju mnogi. Neka vas osećanja koja imate prema tuđoj deci ne plaše - nemaju nikakve veze s onim što ćete osećati prema sopstvenoj.
Pa zar to sto mnogi tako osecaju znaci da je normalno??? Gluposti...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

through stars we will navigate

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20552
Zastava On an island in the sun...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ja nisam volela drugu malu decu i kada sam ja bila mala... ok sam sa svom decom dokle god mi ne seru u krilo i ne vrishte u uvo...sada mozhete da me svi citirate jer sam izmilsila novu poslovicu

Ko li tebe izmisli...

Osobe kojima su tudja deca odbojna ocigledno imaju psihickih problema...
Kako i koja zdrava osoba moze imati odbojnost prema jednom iskrenom, bezgresnom, neiskvarenom i nejakom stvorenju?
slazem se s gore napisanim..stvarno ne razumijem kako nekome bebica moze bit odbojna..bebe su nesto najljepse na svijetu - kad ih vidim, ne  onako male slatke, odmah mi je oko srca toplije Smile pa kad se nasmiju i gugucu Smile  ali kad vidim da je beba tuzna, bolesna ili place, i ja sam tuzna,ne mogu ostat ravnodusna ...uglavnom, sta sam htjela rec time - odbojnost prema bebama nikad nisam osjecala..neshvatljivo mi je to..ali eto, mozda ja nisam normalna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
« Poslednja izmena: 03. Mar 2007, 16:47:52 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Polako ,polako.....iskreno dok nisam dobio dete nisam ni obracao paznju sad nesto mnogo na decu,e da sam bio pametan pa ranije da ih pravim  Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 06:43:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.