Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuče zbog Lagerfelda širom planete  (Pročitano 1834 puta)
16. Nov 2004, 15:03:05
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Tuče zbog Lagerfelda širom planete

U svetskim ograncima "H&M" lanca robnih kuća 11. novembra nastupila je prava histerija. Naime, tog dana garderoba kreatora Karla Lagerfelda je postala dostupna smrtnicima širom planete, a njegova kolekcija koju je dizajnirao za gore pomenutu robnu kuću odlično izgleda, a košta manje od bilo koje krpice u beogradskim buticima. Na primer, crna svilena haljina mogla se kupiti za 29,90 evra.

Šveđani su tog dana pre otvaranja "H&M" čekali u redu, a jedna od prodavačica je izjavila:
- Ljudi su grabili stvari sa rafova i za pet minuta se sve rasprodalo. Onda smo iz magacina doneli još stvari, a kupci su nas zaskočili na izlasku iz lifta.

Od 10:00 do 10:30 cela kolekcija je bila rasprodata, a zabeležene su i tuče među ženama koje su ostale praznih ruku.
Slična atmosfera vladala je i na njujorškom Menhetnu gde su noć uoči početka prodaje kolekcije pojedinci spavali u vrećama ispred robne kuće, a isto se dešavalo i u Londonu, Milanu i Minhenu. U Americi je u 19 prodavnica prodato oko 200.000 stvari, što je oko 12 miliona dolara.

Razočaravajuća vest je da se kolekcija neće proizvoditi serijski, znači svi komadi garderobe su rađeni u ograničenoj seriji. Među fanaticima koji su presretali prodavačice nisu bili samo obožavaoci Lagerfeldovog lika i dela, već i oni koji su guranje hteli da unovče, pa su naočare za sunce koje su kupljene u "H&M" istog dana na Internetu ponudili po duplo većoj od realne. I naravno, prodali ih.

Možda će ovo biti početak nove modne ere, u kojoj će krpice sa potpisom napokon postati dostupne modnim sladokuscima sa plićim džepom. Em je postignut apsolutni poslovni uspeh, em je Karl Lagerfeld ušao u istoriju ne samo po kreacijama koje je radio za Šanel, već i po hrabrosti koju je pokazao ovog novembra. Ko je sledeći?
I. Stojanov
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.