Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuča monahinja u manastiru Svete Bogorodice  (Pročitano 6364 puta)
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Njihov direktor episkop je morao da vodi računa da ih razmesti u druge manastire. Kad nije one treba da odgovaraju i pred civilnim i pred crkvenim sudom. Nema tu nikakve razlike između ljudi u pitanju odgovornosti

Ma tuku se oni, ogovaraju ispovesti, tracare. Ja od kada sam upoznao tu stranu ne idem u manastire. Niti pred svestenicima pricam bilo sta o meni.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49817
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Samsung Galaxy S24
Ajd neka mi neko objasni zasto su se one zamonasile?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0

Nisam ni citao detaljno. Ali po ponasanju da bi pobegle od sebe. Ne da bi dale sebe....Kao i mnogi...
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Da okaju grehe.  Smile Bilo je ili to ili da se vucaraju od coveka do coveka. True story bro.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49817
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Samsung Galaxy S24
Meни на први помен монаштва пада на памет оаза мира гдје се људи неће толико узбуђивати свакодневним ситницама и пролазним заблудама. У супротном не видим никакав смисао читаве те приче.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Meни на први помен монаштва пада на памет оаза мира гдје се људи неће толико узбуђивати свакодневним ситницама и пролазним заблудама. У супротном не видим никакав смисао читаве те приче.

I one su ljudska bica. Nista vise, nista manje od tebe i mene. Tako to tumace svestenici, i duhovna lica kada opravdavaju. Za sve postoji izgovor. Za svaki greh.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia 
Pazi recimo da mene neko zatvori u isti prostor sa osobom sa kojom se jako loše slažem uz svu miroljubivost pre ili kasnije došlo bi do obračuna. Ljudi su ljudi, mantija samo znači da su slabiji od drugih da se nose sa svakodnevicom i samim sobom.

Promašeni potpuno si u pravu što im ne daješ sebe. Hrist nije rekao idi drugom ko ti pa mu se ispovedaj nego razgovaraj sa svojim Ocem Nebeskim
« Poslednja izmena: 24. Avg 2011, 19:55:12 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49817
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Samsung Galaxy S24

I one su ljudska bica. Nista vise, nista manje od tebe i mene. Tako to tumace svestenici, i duhovna lica kada opravdavaju. Za sve postoji izgovor. Za svaki greh.

И ја сам људско бића па се никада нисам потукао. Нити ћу. Због било ког личног разлога. Па ми је тешко да схватим како се такве ствари дешавају у манастирима. И не први пут...

Према томе дјелотворнија је моја молитва од њихове.... Што је жалосно...  
« Poslednja izmena: 24. Avg 2011, 20:06:10 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Dovoljno sam se ja dao njima i moji drugovi, da bi smo doznali da su oni samo ljudi. Kao i mi.

MM
Ma tuku se veruj mi. I to se desava.

Edit: Veruj mi ti imas u stvarnom svetu veca iskusenja nego oni u svetovnom, duhovnom.
Ja kada sam im pricao da sam se obuzdao da ne spavam sa devojkom koja me je takoreci docekala gola, a jako je lepa. Gledali su me u cudu.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2011, 20:08:43 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia 1100
Да ниси случајно помешао појмове рај и монаштво?

Мени овде ништа није чудно, једино може бити чудно фарисејима.

Људи никако да схвате да су попови и монаштво део овог друштва, нису се родили у стакленом звону па да буду другачији него ми. Нису од рођења монаси по манастирима и они су били део овог друштва. Нормално је и да су примили неке од лоших особина овог данашњег друштва које је огрезло у греховима.

Нека крене свако од себе. Да је он којим случајем отишо са на пример 20 година у манастир. Двадесет година је растао, васпитавао се, школовао у оваквом материјалистичко-комунистичком друштву и сада одласком у манастир све се то као гумицом брише??! Па то свакако да није могуће. Манастир за монахе и служи да исправе своје грехове које су имали у световном животу, и да се што чиситији посвете служби Богу. Наравно да је то ђаволски тежак пут, и да ђаво никад не да мира.

Надам се да ће се монахиње помирити и опростити једна другој онако искрено и из срца. То је и суштина наше вере у праштању према ближњима.
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.