Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tu se parkira gde ko stigne ...  (Pročitano 4220 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180
moj calac je kolima isao i djubre da baca,iako ima samo 20m Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kolima u prodavnicu... i bukvalno Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Jako visoke novcane kazne, mozda mogu da kontrolisu haos u zemlji ali to ne moze dugo da opstane vezano za ekonomiju. Da ne budu prazne price evo jednog primera: zamislite da kazna za pogresno parkiranje kosta oko polovina automobila, osoba ako nema novca za placanje kazne prodace auto i otplatiti. Ako se slucajno desi da i neki drugi clan njegove porodice napravi neki drugi prekrsaj koji iznosi dve njegove plate, veoma verovatno da ce ta porodica ostati uskoro bez svog doma. Dalje, to sigurno nece biti jedina porodica koja nece moci da opstane vec ce vremenom privreda poceti da se "lomi" zbog deficita u kucnom budzetu, zatim deficita u priveredi sto za sobom donosi i nizi stepen obrazovanja i gomilu novih teskoca.

U cilju da covecanstvo sebe obuzda, moze da dozivi kolaps, mada sam otisla daleko.
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
To je preterana cifra, mislim da bi realna bila recimo pola prosecne plate, ili ti na srpskom jeziku 100 jevreja. E uz takve kazne ne bi dolazilo do tolikih problema, a kome se krsi cesce, neka placa..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
Citat: SBD
Mene vise brine to sto  mi je, neko vece, dok sam setao trotoarom, neki mangup, kroz prozor svog auta repetirao pistolj na mene dok je prolazio.
To mi se ranije nije desavalo!

Ovaj "sport" je tokom rata bio veoma popularan u Banjaluci medju nekim tipovima koji su mislili da su face. Najveci fazon im je bio naici kraj pjesacke patrole policije, stati i kroz prozor repetirati pistolj u njih, izgovoriti im svasta a onda se udaljiti. Imali su srece jer ih niko od policajaca nije potprasio rafalom iz automatske puske dok bi odlazili a sto se veoma lako moglo desiti. Da budem iskren, ovo je prvi put nakon rata da cujem za takav slucaj (tu ne racunam silne pucnjave po gradu, napade na policiju vatrenim oruzjem i mafijaske obracune).
SBD, u kom dijelu grada se to desilo?
Inace, sto se tice parkiranja, po tom pitanju vozaci kod nas su  bili prava stoka tokom ratnog i poratnog perioda. Sad je stanje mnogo bolje, ljudi plate parking 1KM i mirni su sat i po+15 minuta tolerancije (koja je skoro uvijek pola sata) od strane kontrolora a sto je sasvim dovoljno vremena da obavis sve sto trebas. Nikad nisam volio "uci" autom u prodavnicu ili neko drugo mjesto mada znam mnogo onih koji psuju i galame zato sto moraju da hodaju vise od 10 metara.
Kao sto Ktantonet vec rece, najbolji i najefikasniji lijek je jak udarac po dzepu (boli vise od bilo kog samara) a koliko je meni poznato ta metoda je poprilicno pomogla u Banjaluci da se ljudi, nakon losih navika stecenih tokom rata, ponovo dovedu u red. Ali kakvi god da su, nasi vozaci su cvijece kakvih sve "vozaca" i losih saobracajnih navika ima u nekim dijelovima svijeta. Siguran sam da bi mnogi dobri vozaci bili totalno izgubljeni kad bi morali voziti u odredjenim dijelovima svijeta koje sam vec posjetio. He he he, to je veoma tesko opisati i najbolje se moze razumjeti kad se licno dozivi. Osnovno je pravilo da nema apsolutno nikakvih pravila.
IP sačuvana
social share
Everything that has a beginning has an end. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Citat: vas_psiholog
Jako visoke novcane kazne, mozda mogu da kontrolisu haos u zemlji ali to ne moze dugo da opstane vezano za ekonomiju. Da ne budu prazne price evo jednog primera: zamislite da kazna za pogresno parkiranje kosta oko polovina automobila, osoba ako nema novca za placanje kazne prodace auto i otplatiti. Ako se slucajno desi da i neki drugi clan njegove porodice napravi neki drugi prekrsaj koji iznosi dve njegove plate, veoma verovatno da ce ta porodica ostati uskoro bez svog doma. Dalje, to sigurno nece biti jedina porodica koja nece moci da opstane vec ce vremenom privreda poceti da se "lomi" zbog deficita u kucnom budzetu, zatim deficita u priveredi sto za sobom donosi i nizi stepen obrazovanja i gomilu novih teskoca.

U cilju da covecanstvo sebe obuzda, moze da dozivi kolaps, mada sam otisla daleko.

Ako sam te dobro razumela ti si htela da kazes da je narod toliko tvrdoglav da ce i kucu prodati i pasti u jos vecu bedu ali nece prestati da pravi prekrsaje u saobracaju?!?!?!
Ipak niko nije mislio na toliko astronomske novcane kazne ali ipak da onoliko koliko bi to svakog zabolelo. Smiley po dzepu naravno Wink
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Drakonske kazne svakako, ali to je preterano Wink Takvo da moze da se priusti ali da se dobro oseti po dzepu Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 399
Zastava Pancevo
mob
HTC Tytn II
Postoji mnogo debila,koji nemaju veze sa zivotom a kamoli sa voznjom i pravlima ponasanja u voznji.Meni se ispred kuce na mom parkingu redovno subotom prakiraju kojekakvi idioti(posto sam blizu pijace,a subotom pijaca radi samo tako),ali to se nekad resava skidanjem radkapne,nekad busenjem gume,nekad samo opomenom,zavisi od raspolozenja Smiley
Sta da radis idiotu drugo???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
"Pobijes govna i gotova stvar" Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

A friend with weed is a friend indeed.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 752
Zastava Novi Sad
mob
Motorola C118
Problem je sto nema dovoljno parking mesta pa moras da se snalazis. Barem je tako u Novom Sadu ali predposavljam da je i u ostalim delovima Srbije.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: stigne parkira

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.