Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:07:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kako će Hoffenheim završiti sezonu?
Nastavit će u ovom ritmu i osvojiti titulu
Neće uspjeti osvojiti titulu ali će ući u Ligu prvaka
Popustit će u nastavku i završiti u Kupu UEFA
Upast će u krizu rezultata i završiti u sredini tabele
U nastavku potpuno razočarati i ispostavit će se da su dobri rezultati bili slučajnost
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: TSG Hoffenheim 1899  (Pročitano 34141 puta)
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1,
mob
Alcatel One Touch Idol X
Tacno je da je sada medju najboljima, ali pitanje je da li ce neko za 5, 6 godina stavljati Vedada u isti "kos" sa Anrijem, Runijem, Tonijem i drugim napadacima vrhunske klase... On je ove sezone "buknuo", sada ga je sputala povreda, jbg, ali do ove sezone on je bio solidan napadac, nikako vrhunski. Voleo bih da me razuveri kada se vrati na teren, nadam se sto pre!
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia -.-
Jeste..

I al mi se sere,sad da dodje Anri...Prolaznik bi rekao,dobar je ima predispozicije kao Vedad... Smile Smile
ajde suti ti smradu sta ti znas  Smile
jedino si upravu sto se tice onog kriket kluba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Jeste..

I al mi se sere,sad da dodje Anri...Prolaznik bi rekao,dobar je ima predispozicije kao Vedad... Smile Smile

ma jarane ti ocito ne znas ko je Vedad, da si upucen znao bi da je medju najboljim napadacima na svijetu trenutno bez ikakve sumnje. Al eto vama ne valja, ne mora vam ni valjat' koga briga

Smile

Brate,hoces li da mi kazes,koja je to droga?Ta,sto ti koristis,da i meni bude lepo ko tebi... Smile

Prvo,decku se potrefilo,vakvih cuda je bilo milion...
Kladim se da bi od naredne godine bio fudbaler koji ce davati najvise 10 golova po sezoni..
Zasto,on nemoze odjenom da eksplodira,namjestilo mu se mnogo toga...
Zato sto je on od od 2004-2007 dao nekih dvadeset golova,to nije extra klasa.
I drugo,igra u seoskom klubu,koji odjenom zeli da bude veliki klub,sa novim stadionom,e nece moci...
I Kijevo je zeleo,pa nije mogao,i Sosijedad...i ostali kurci...
I Prosinecki je 91 god..davao golove sa 30m,pa posle toga nikad vise isto...
Znaci,sve se svodi...kad bi bilo,sta bi bilo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Jeste..

ajde suti ti smradu sta ti znas  Smile
jedino si upravu sto se tice onog kriket kluba  Smile

hariso-fafaj ga malo.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia -.-
koji spamer dva posta zaredom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73
Jeste..

ma jarane ti ocito ne znas ko je Vedad, da si upucen znao bi da je medju najboljim napadacima na svijetu trenutno bez ikakve sumnje. Al eto vama ne valja, ne mora vam ni valjat' koga briga

Smile

Brate,hoces li da mi kazes,koja je to droga?Ta,sto ti koristis,da i meni bude lepo ko tebi... Smile

Prvo,decku se potrefilo,vakvih cuda je bilo milion...
Kladim se da bi od naredne godine bio fudbaler koji ce davati najvise 10 golova po sezoni..
Zasto,on nemoze odjenom da eksplodira,namjestilo mu se mnogo toga...
Zato sto je on od od 2004-2007 dao nekih dvadeset golova,to nije extra klasa.
I drugo,igra u seoskom klubu,koji odjenom zeli da bude veliki klub,sa novim stadionom,e nece moci...
I Kijevo je zeleo,pa nije mogao,i Sosijedad...i ostali kurci...
I Prosinecki je 91 god..davao golove sa 30m,pa posle toga nikad vise isto...
Znaci,sve se svodi...kad bi bilo,sta bi bilo... Smile

prije svega samo da ti kazem da sam upuceniji u Hoffenheim 20x od tebe jer ih pratim od pretprosle sezone, ko mi ne vjeruje ne znam kako da mu dokazem da ne navijam za njih od Bundeslige. Drugo, ne drogiram se hvala bogu tako da ti potraži taj savjet kod nekog drugog da te jos vise zajebe.

Treće imaš nešto protiv Hoffenheima pa bih te zamolio da prestaneš sa tim provokacijama neofirnim.

Hajde pozdrav iz Haupstadta Bosne i Hercegovine

EDIT: Pošto si ti neki fudbalski stručnjak savjetujem ti da umjesto droge potražiš neki angažman trenerski, djeluješ pametno pravo
« Poslednja izmena: 02. Feb 2009, 20:37:05 od pr0laznik »
IP sačuvana
social share

Željezničar za život cijeli!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1,
mob
Alcatel One Touch Idol X
@ pr0laznik

Sto si iskljuciv?  Po mom misljenju, Vedad je solidan napadac koji je "proradio" ove sezone, sto opet ne znaci da nece biti ovako dobar i sledece sezone.... Samo kazem, voleo bih za jedno 5,6 godina da vidim da li ce ga se Evropa secati  kao sto se seca Krojfa, Kantone, Van Bastena, Pelea, Maradone... Ipak postoji neki kvalitet koji je tesko dostici... Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73
@ pr0laznik

Sto si iskljuciv?  Po mom misljenju, Vedad je solidan napadac koji je "proradio" ove sezone, sto opet ne znaci da nece biti ovako dobar i sledece sezone.... Samo kazem, voleo bih za jedno 5,6 godina da vidim da li ce ga se Evropa secati  kao sto se seca Krojfa, Kantone, Van Bastena, Pelea, Maradone... Ipak postoji neki kvalitet koji je tesko dostici... Pozdrav  Smile

Ma nije brate, ne kažem ja da je on sada neka velika igračina ali mrzim što se Goranac redovno javlja kada god spomenem Ibiševića. Ja stvarno ne razumijem sto sam pogrijesio kada kazem da su slabiji puno bez njega i da je gotovo nenadoknadiv za Hoffenheim. Da je iz Ibisevic iz neke druge zemlje, da nije Bosanac, većina ljudi ovdje bi ga još više cijenila i sumnjam da bi bilo ovoliko skeptičnih komentara.

Pozdrav i za tebe i za svu normalnu raju ovdje Smile
IP sačuvana
social share

Željezničar za život cijeli!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Stvar je u tome da ne moze da se sudi o nekome na osnovu jedne sezone, a ono sto se moze videti u statistikama prethodnih ne ide mu bas u prilog...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:07:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.