Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 08:48:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kako će Hoffenheim završiti sezonu?
Nastavit će u ovom ritmu i osvojiti titulu
Neće uspjeti osvojiti titulu ali će ući u Ligu prvaka
Popustit će u nastavku i završiti u Kupu UEFA
Upast će u krizu rezultata i završiti u sredini tabele
U nastavku potpuno razočarati i ispostavit će se da su dobri rezultati bili slučajnost
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: TSG Hoffenheim 1899  (Pročitano 34166 puta)
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N 73
klasnic ne moze da pridje ibischewicu ... bolje da traze neschto bolje kad vec imaju pare ....
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Steta sto ce fenomenalna prica biti zavrsena ovako...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1,
mob
Alcatel One Touch Idol X
Steta sto ce fenomenalna prica biti zavrsena ovako...

Kako to surovo zvuci!  Smile Smile

Sada treba da pokazu da su ekipa koja nesto vredi!
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Сад треба да одлуче да ли ће рискирати и искреширати добре паре на једног нападача или ће остати на овоме и покушати прогурати некако полусезону.

Сигурно да је ово велики хендикеп и играчи и ментално за екипу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73

Ibišević: Nadam se da Bayern neće biti prvak

Nadam se da Bayern neće biti prvak Njemačke. Hoffenheimu može neko drugi poremetiti planove i moj klub zaustaviti u pohodu na titulu, ali nadam se da to neće biti Bavarci.

Bez obzira što mene neće biti u proljetnom dijelu šampionata, imamo kvalitetnu ekipu koja može ponoviti odlična izdanja iz jesenjeg dijela, te tako zadržati lidersku poziciju, rekao je Vedad Ibišević, vodeći strijelac Bundeslige u svom prvom zvaničnom obraćanju njemačkim medijima. 

Ibišević se u klupskim prostorijama pojavio izuzetno raspoložen, bez obzira na činjenicu što će morati pauzirati pola godine.

„Svjestan sam da je sezona za mene završena, ali sada želim gledati samo naprijed. Cilj mi je da se na teren vratim zdrav, a neću se opterećavati kada će to biti. Znam da oporavak neće biti lagan, ali nadu mi daje činjenica da je mnogo drugih igrača imalo iste povrede pa su nakon operacije ponovo igrali fudbal“, rekao je Ibišević, dodavši:

„Sada je konačno gotova priča o 40 golova u ovoj sezoni. Međutim, moram naglasiti da rekord Gerda Mullera nikada i nije bio moj cilj. Uvijek sam želio da ekipa ostvari pobjedu, a manje je bitno ko će dati gol. Naravno, drago mi je što sam postigao najviše golova (18 golova u 17 utakmica, op.a), ali se time nikada nisam opterećavao“, otkrio je Ibišević.

Naš reprezentativac sutra će sa tribina Rhein Neckar Arene pratiti svoje saigrače na otvaranju novog velelepnog zdanja. Istakao je kako ga nisu pogodile izjave trenera Ralfa Ragnicka koji je odmah nakon što se naš internacionalac povrijedio, poručio kako Hoffenheim traži zamjenu za prvog topnika Bundeslige.

„Razumijem da klub traži napadača i to mi uopšte ne smeta“, kratko je odgovorio Ibišević.

Međutim, kako sada stoje stvari, jesenji prvak Njemačke neće žuriti za angažovanjem napadača.

„Potreban nam je špic, ali ne po svaku cijenu. U potrazi smo za igračem koji će nam biti od koristi i za iduće sezonu, a ne samo za proljetni dio Bundeslige. Stoga, ako do 31. januara ne pronađemo takvog, oslonićemo se na naš kadar. Ako u narednoj sedmici angažujemo novog igrača, on neće konkurisati za susret prvog kola proljetnog šampionata protiv Energie Cottbusa“, potvrdio je Ragnick.

Nove slike Vedada Ibiševića:
http://www.reprezentacija.net/images/resized/images/1.jpg
http://www.reprezentacija.net/images/resized/images/2.jpg
http://www.reprezentacija.net/images/resized/images/4.jpg
http://www.reprezentacija.net/images/resized/images/5.jpg
IP sačuvana
social share

Željezničar za život cijeli!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
klasnic ne moze da pridje ibischewicu ... bolje da traze neschto bolje kad vec imaju pare ....

Smile Smile Smile

Joj,pun mi kurac vas neznalica....
Ako Klasnic nemoze da pridje Ibisevicu,e onda,nek nebude vise fudbala...
Klasnic je za njega doc.dr fudbala...I mogu da garantujem da bi Ibisec dao najvise 7-8 golova u drugom dijelu,a sledece 11-12,i sve tako...i za 3 god. u nekom drugoligasu...
Napravise od covjeka Maradonu.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Sada treba da pokazu da su ekipa koja nesto vredi!
Нису. Најобичнији пример екипа које бљесну једном у 35645 година. Дешава се то у фуци, било је примера скоро. Подсетићу на Реал Сосиједад само - ЛШ, следеће сезоне испадање..

Штета што га је задесила ова смарачка повреда! Иначе би се чекала следећа сезона па би се видело - ако настави истим ритмом  онда је играчина, ако не било би јасно да је једноставно имао једну супер сезону и то је то.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73
Suspendovan Carlos Eduardo

Da jedno zlo ne dolazi samo potvrđuju nove informacije iz Njemačke, a koje su vezane za Hoffenheim, jesenjeg prvaka Njemačke. ..

http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-12077.htm
IP sačuvana
social share

Željezničar za život cijeli!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N 73

Smile Smile Smile

Joj,pun mi kurac vas neznalica....
Ako Klasnic nemoze da pridje Ibisevicu,e onda,nek nebude vise fudbala...
Klasnic je za njega doc.dr fudbala...I mogu da garantujem da bi Ibisec dao najvise 7-8 golova u drugom dijelu,a sledece 11-12,i sve tako...i za 3 god. u nekom drugoligasu...
dobro Marodona pametnjakovic ... gde igra Klasnic i koliko on to golva daje i koliko vredi .... kad je tako dobar ... jebo te on ...
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
samo se nadam da ce u prvih nekoliko kola prolecnog dela sampionata da bude velika kvota na protivnike hoffenheima....

odmah prva utakmica.....hoffenheim-cottbus-2 Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 08:48:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.