Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: True Detective (2013–) Serija  (Pročitano 94555 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.38
mob
Apple iPhone 6S
Mnogo dobra serija. I dobra je do samog kraja.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2015, 07:51:06 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1270
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Ovaj Mekonahi stvarno natera čoveka ovde na neko razmišljanje  Smile
IP sačuvana
social share
Samo jednu ljubav nemam :p
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Prica i nije nesto, ali zato gluma...
Rasturaju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
odgledao davno. sad čekam novu sezonu. meni najupečatljivije orkuženje serije. tamo taj američki jug i one močvare, neuki ljudi sa sela, njihova usporenost i neurbanost života.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Пих... Било је све добро до краја. А онда су крај усрали, баш су ме разочарали. Цела серија је била супротност клишеима а онда је крај био трејдмарк клишеа. Безвезе, баш ми криво. А и глупо је што су многи ликови само прошли, без икаквог објашњења.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

http://www.pokerstrategy.com/#uSEAC5

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 672
Zastava Playing Poker
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Пих... Било је све добро до краја. А онда су крај усрали, баш су ме разочарали. Цела серија је била супротност клишеима а онда је крај био трејдмарк клишеа. Безвезе, баш ми криво. А и глупо је што су многи ликови само прошли, без икаквог објашњења.
+1
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  O ovoj seriji i Picolatu su dosta pisali po netu i bilo je tu svega i svačega. Od Ničea, Kanta pa do plagijata zbog kog su hteli da ga tuže. Takođe je tu bilo raznoraznih teorija i teorema vezanih za srećan kraj u koji ja ne verujem. Bilo je tu svega, od filozofije i metafizike do hepi enda.
  O samom kraju sezone sam već pisao ali da ponovim, nisam ni ja bio zadovoljan takvim rešenjem koje je verovatno kompromis nastao između autora i finansijera serije.
  Da počnem od onog čuvenog "Time is a Flat Circle" koje me je nateralo da malo bolje promislim o svemu.
  Njih dvojica su dva puta imali šansu da uhvate ubicu. Znamo šta se desilo prvi put a pošto je Picolato već dao svoje mišljenje o vremenu logično je da su isto prošli i drugi put. Ova dvojica nisu napustila Karakosu, ostali su tamo  fizički mrtvi i zaboravljeni u svom svetu u kom su zbog već pomenutih finansijera nastavili bitisanje. Najbolji primer za to je porodica koja dolazi u posetu Martiju koji leži u bolnici. Svi se nekako sablasno i čudno ponašaju i smeškaju. Sve je posle Karakose i jezivo i čudno, bar za mene.
  Znam da se ponavljam kad pišem da skidam kapu pred Picolatom i Metjuom zbog ove serije. Kakav će biti nastavak, videće se.

True detective nastao po istinitoj priči
Satanizam, ubistva i pedofilija...

Serijske ubice, satanistički obredi, misteriozne smrti i seksualna zlostavljanja dece bili su samo neki od elemenata zamršenog i stravičnog slučaja, kojim su se bavili detektivi serije "True Detective”.

E pa sve je zasnovano na istinitim događajima.

Nic Pizzolatto, autor serije je u intervjuu za Entertainment Weekly otkrio kako je došao do ideje za seriju.

"Jednostavno proguglajte reči 'satanizam', 'Louisiana' i 'predškolski uzrast' i naći ćete moju inspiraciju" kazao je Pizzolatto.

I kada to uradite dobićete zločine nad decom u okviru hrišćanske zajednice na američkom jugu.

"Nisam bio iznenađen slučajevima seksualnog zlostavljanja dece, oni su nažalost česti u ovom delu zemlje. Ono što me šokiralo u mojih 30 godina bavljenja ovim poslom, bile su sotonističke žrtve i obredi", kazao je Don Wall, glavni tužilac celog slučaja.

Ovo sam našao na netu. Da li je istina ili senzacija ne znam, kako kupio tako prodao Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Vice: Pravi "True detective"?

Pre deset godina, meštani gradića Pončatula u Luizijani bili su prestrašeni i zgroženi kada je otkriveno da su se u lokalnoj crkvi odvijali satanistički rituali u kojima su zlostavljana deca i žrtovovane životinje. Rast Kol možda jeste fiktivni lik, a i vreme možda nije ravan krug, ali svi ti događaji mnogo podsećaju na prvu sezonu HBO hita True Detective. Otišli smo u Pončatulu da upoznamo Stjuarta Marfija i Toma Tedera, dva policajca koji su pomogli da se razreši ovaj istiniti slučaj.

Prikaži manje

Izvor B92

« Poslednja izmena: 04. Feb 2015, 18:44:27 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Nokia E72
Biće mi žao ako druga sezona ne bude upola dobra... A velike su šanse kad su pod pritiskom da urade bolje nego što jesu...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0

Teško da će neko moći da nadmaši Metjua.
  Serija će biti dobra dok je Picolato tu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.