Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: True Detective (2013–) Serija  (Pročitano 89239 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Citat
Završio sam sezonu koju je Picolato izvukao u poslednjim epizodama.
Смо гледали исту серију?  Smile

Citat
  Dobre su one scene u pustinji i one halucinacije.
То би браћа Американци назвали лејзи стори врајтинг. Оно, симпатичан детаљ за неку другу серију која пуца/је пуцала на више. Халуцинације би можда имале смисла да су му дале снаге да се извуче.

Citat
On namerno nije hteo da skida ovo ispod kola, jer je hteo da ih sto dalje odvuce od Bezeridis.
И сам тај транспондер и његово постављање... Могли су да га офарбају у наранџасто и ставе га на кров да га лакше нађе. У 2015. би очекивао неку минијатурнију направу, ал ваљда им остало у залихама из '60-тих... Smile
« Poslednja izmena: 12. Avg 2015, 19:48:34 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.130
Dobro, čovek je uspeo da napravi vrlo verovatno najdepresivniju sezonu u istoriji televizije, i to u prajm tajmu na HBO-u. I to je nešto.

Čak sam prilično siguran da mi je ogadio Rejčel Mekadams, što je realno vrlo teško uraditi. I ne, to ne znači da je tol'ko dobro napravio lik pa je to zbog toga. Ne bih se iznenadio ni da se navukla na lekove, a da se Farel vratio svakodnevnom uvežbavanju one scene u stanu. Vins Von više nikad neće da se nasmeje, a lik što je igr'o Vudrua će permanentno da razvije facu "evo samo što se nisam usr'o, al zadržavam ga još malo".
« Poslednja izmena: 12. Avg 2015, 20:02:28 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0

Ovo je uništilo seriju. Smile Smile

Gledali smo istu seriju. Kad se neke dosadne scene uklope u celinu vidi se šta je pisac hteo da kaže.

Ona scena sa sinom na primer. Tada mi je bila neopisivo dosadna i nepotrebna i tu se ona crnkinja koja je nadgledala njihov sastanak više zanimala za Reja od njegovog sina. Tu je ukapirao da ga je izgubio i zato je sa bivšom sklopio onaj dogovor. Toliko je uradio, propatio i žrtvovao za njega i zato je na kraju ispao najmenje od svih loš. Obaška što nije mogao da mu pošalje poslednju poruku.

Frenk je završio kao neki romantični heroj. Nije ga zaustavilo ni sunce ni aveti koje ga prate već žena. Romantika.

Poslednje epizode i scene su izvukle seriju uprkos onom gore.
« Poslednja izmena: 12. Avg 2015, 20:48:09 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Уништила је гомила небитних ликова и подприча које нису водиле нигдје. Да избациш Вудра из серије ништа се не би одразило на главни ток. У првој сезони смо имали једног Раста али и Мартија као његову супротност. Овдје смо имали 4-5 бљедуњавих Растова.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
  Slažem se, previše likova, stranputica i ćorsokaka.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 142
Zastava BG
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Suviše tmurnih, izmučenih likova u jednoj sezoni... mogli su da uzmu i bolje glumce za likove Frenka i Reja (mada se Vins Von trudio iz petnih žila), mislim da nije uvek potrebno uzimati Holivudske A glumce

Meni se sezona svidela, zaplet je dobar, produkcija je naravno vrhunska (kao i uvek HBO), nadam se da će biti treće sezone
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Вон се стварно трудио јеби га. Ипак сезону је буквално сам изнео Колин. Без обзира колико је серија генерално смор, његов део приче (и сцене) је дефинитивно за прелазну оцену
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Фарел једини издоминиро.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
nije bilo toliko lose
sta fali
najbolji momenti
rej i frenkovi susreti u kafani,pucacina u cetvroj epizodi,klifhenger u drugoj,nije losa ni epizoda kada su ubili pedera,prva i poslednja isto dobre,scene haluciniranja i snova su isto kul,muzika je fenomenalna,takodje scene kada farel ispituje i prebija ljude gluma je onako kithc je pravljen da glumi uloge vojnika,pandura,specijalaca i slicno drugo i ne zna  Smile
farel je kul i dobro mu stoje brkovi,von pa onako trudio se ali nije imao sa cime da radi
mada je opet bilo dosta sranja i nelogicnosti
mogli su celu seriju da naprave bez frenka i njegove strane price i da se fokusiraju samo na istragu ubistva
ili da mu malo smanje ulogu i da mu daju malo manje prostora,mislim ona scena sa flekom  Smile
i njegova prva scena u kojoj se pojavljuje je sranje,ko bi rekao da bi glavni mafijas pricao kao grcki filozof u zagonetkama,scenario i tekst koji su glumci izgovarali je bas bio tesko govno sa par bisera
kao kada je rej rekao eni zasto pusis to sranje osecaj mora da je kao da robotu pusis kurac  Smile
flesbekovi nisu bili losi bilo bi bolje da ih je bilo vise
nesto tipa kako je rej ubio lika za koga je mislio da mu je silovao zenu ili nesto slicno ili da su pokazali vudroovu proslost posto je on verovatno pravio sranja po iraku ili afganu,on i njegova ekipa su sigurno klali decu i palili sela ali jebi ga
i tako ako se setim jos necega dodacu
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 42
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Sony z2
Какво разочарање од сезоне. Од почетка нису знали шта да раде са сценаријом. Хтели су да то делује испреплетано и интелигентно али овако испаде велики ћорак. Извукли су причу у задње 2 еп. Глума је била по мени за класу лошија од претходне, Фарел није био лош , Вон се трудио али брате није он за то, некако су превбисоки стандарди постављени првом сезоном. Женске улоге исто неупечатљиве. Ваљда неће правити исту грешку са следећом.  Оцена 6/10
IP sačuvana
social share
СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.