Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 19:35:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: True Blood  (Pročitano 43837 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
HTC Smart
Kristin Bauer: Ujedam za dušu

Kristin Bauer o zloj vampirki sa stilom u koju se pretvara u hit seriji HBO.

Ništa nije znala o vampirima pre nego što je ušla u njihovu kožu. Sada je oduševljena što iz „Prave krvi“, serije originalne produkcije HBO, gledaocima „pije krv“ već četvrtu sezonu. Njena Pem je zlica sa stilom, desna ruka neodoljivog vampira Erika (glumi ga Aleksandar Skarsgard), a za „TV novosti“ Kristin Bauer (45), koja joj je udahnula život, u ekskluzivnom intervjuu otkriva da se u sezoni koja na jesen počinje da se emituje na HBO (već je gledamo na HBO Go, a od 22. avgusta biće dostupna i na HBO on Dimend) lik vampirice Pem razvija još više, da su joj sve najzahtevnije scene donele najviše radosti i da joj snimanje ove serije, podvlači Kristin bez foliranja, predstavlja ogromnu radost.

- Mnogo toga je divno u Pem, obožavam je - priča nam Bauerova. - Njena garderoba je fenomenalna, a njen britki sarkazam sjajan, duhovit. Pored toga, biti Pem je izuzetno i zbog ekipe. Važno mi je da se osećam dobro među kolegama, jer po čitav dan provodim sa njima, pa zamislite da je atmosfera loša. To bi značilo da mi je život poslednjih godina loš. Zapravo, dok ovo pričam, vidim da sam ja jedna veoma srećna osoba. Imam dobru ulogu, sjajno društvo, dobro se provodimo snimajući, šta čovek više može da poželi?

* „Prava krv“ je nekako došla na TV sa sve većom popularnošću vampira na ekranu. Šta to gledaoce privlači ovim stvorenjima?

- Imam neku teoriju, mada ne znam koliko je tačna. Pod jedan, to je odličan beg od svega što nosi pravi život. Vampiri nemaju problema sa godinama, jer ne stare, ne moraju da razmišljaju o bolesti ili smrti, ne razbolevaju se i ne umiru. Čini se da uvek imaju novca i potpuno su rasterećeni ograničenja koje društvo nameće. U seriji je divno što je Alan Bol povukao mnoge paralele između vampira i ostalih slojeva u našem društvu, a ova sezona, videćete, donosi crtu sličnosti između vampira i političara. Tako da zaista mislim da je „Prava krv“ i priča o ovim „krvoločnim“ ali dragim bićima odličan beg u nešto što je dobro, zabavno, i nikako bez poente.

* I vaša Pam je više nego „krvoločna“. To je malo čudno, s obzirom na to da ste vi vegetarijanac?

- Ne jedem meso, samo su mi neki ljudi ukusni (smeh). Tako je, ne jedem godinama životinjsko meso, tako da sam sama sebi čudna kad vidim kako zarivam vampirske zube u ljude. Baš sam pre nekoloko dana shvatila kako ću biti gladna dokle god se budem bavila ovim poslom. Kamera dodaje mnogo kilograma, i ako hoću da budem mršava, ne smem da jedem. Gadna profesija (smeh).

* Jeste li se tokom ovih godina „zbližili“ sa Pem?

- Da znate da jesam. Bilo koji lik da tumačite, „zaglavite“ se sa njim. I on sa vama. Sve to dolazi iz vaše imaginacije, i uprkos opiranju počnete da ličite jedno na drugo, da nosite istu frizuru, da se slično šminkate, oblačite... Tako da smo Pam i ja definitivno veoma bliske. To vam je kao dobar brak, gde oba partnera moraju da izvuku iz onog drugog ono najbolje kako bi im bilo dobro dok su zajedno.

* Kakav je osećaj biti Erikova desna ruka? Kako biste opisali vašu vezu u seriji? I znate li da su mnoge devojke ljubomorne , jer je Skarsgard jedan od omiljenih glumaca ženskog dela publike?

- Znam, ali tome u prilog ću reći da je Aleks zaista divan momak, fantastičan glumac, što oni već znaju, i sjajan partner. A veza između njegovog Erika i moje Pem je, rekla bih, pravo prijateljstvo. Ono najiskrenije. To imam i ja sa Aleksom van seta. Divno je što i posle ovoliko godina snimanja i dalje mogu da stojim pored njega i da se smejem njegovim šalama. A to je mnogo važno kada po ceo dan (nekada i noć) snimate. I cela ekipa je takva, veoma smo se zbližili i mnogo dobro funkcionišemo. Pokušajte vi da, posle čitavog dana snimanja, budete besmrtni u četiri sata izjutra. Čini mi se da se tada najviše smejemo.

* Trenutno vas je, čini se, Pem svu obuzela. Postoji li uloga o kojoj sanjate kada niste vampirica?

- Pem je prilično blizu tom snu. Trenutno i dalje sanjam nju i sledeću, petu sezonu. Zasada je to - to.

* Studirali ste slikarstvo. Uklapa li se ono sad negde u vaš život?

- Ne da se uklapa, nego mi pomaže da izbalansiram život. Slikarstvo traži osamu, da zavisite kompletno od samog sebe, i svaka odluka koju donosite tada zavisi isključivo od vas. To mi prija ponekad. Taj proces od belog platna do završetka slike traži samo vas, da sedite sami u nekom kutku vašeg doma i prepustite se. Dobro dođe posle snimanja serije, gde ste u svakom momentu okruženi sa 50 do 300 ljudi.

* Može li slikarstvo da vam nadomesti nešto čega nema u glumi?

- Preklapaju se, zasad veoma uspešno. Kada sam krenula na studije, videla sam sebe potpuno švorc, bez love i samu. Mislila sam da je to umetnički život. Sa glumom je sve drugačije. Svi žele da pričaju sa vama, da vas nešto pitaju, da budu u vašem društvu. Pomislila sam, ima nade za mene (smeh).

* Recite nam, za kraj, razlog zbog kojeg bi ljudi trebalo da gledaju četvrtu sezonu „Prave krvi“?

- Ako su gledali prve tri sezone, znači da već vole karaktere iz serije, a nova sezona donosi još dublju intimu među njima. Svaki lik nekako prelazi na potpuno drugu stranu svoje ličnosti, što nove epizode čini veoma zanimljivim i dinamičnim, a ta „druga strana“ njihovih ličnosti je još intimnija, mračnija, komplikovanija, ali i zanimljivija za praćenje. Taman pomisliš da ne može dalje, kad ono (smeh)...

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Apple 15
Najbolja recenica svih serijala..

Spoiler

Hoyt to Jason on his admission that he slept with Jessica, “How?”
Jason to Hoyt “If you really want to know, missionary then doggy then her on top. It was nothing too kinky.”
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Квариша > Сва срећа па побише оне смараче, још само педерчину црну неко да кокне <

Изгледа да ће бити интересантна следећа сезона.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Pogledala sam 3 sezone,uskoro cu cetvrtu. Serija je odlicna  :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Pogledala sam 3 sezone,uskoro cu cetvrtu. Serija je odlicna  &#58;D
o da  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Aaaaaaaaaa ko ce je docekati 
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
HTC One
Ja sam seriju redovno pratio ali poslednju sezonu su usrali skroz.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia 
Sutra krece nova sezona  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
odgledao prvu epizodu i meni je onako solidno
posto su erik i bil na putu izgleda da ce elsid konacno da kresne suki  Smile
tara je vampir  Smile Smile Smile trebalo je da je ostave mrtvu
stiv je takodje vampir  Smile ko li je njega preobratio
erikova sestra je ribetina  Smile
i tako
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 19.0.1084.54
mob
Apple 15
Mislim da nece...

I bas su se odmakli od serije... Snuki i Erik su vec trebali da zive hepili ever after...

Bah...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 19:35:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.