Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trudnica se porodila u busu 403, vozač u šoku gledao kako joj putnice pomažu!  (Pročitano 4341 puta)
02. Jan 2014, 16:34:10
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
Trudnica se porodila u busu 403, vozač u šoku gledao kako joj putnice pomažu!
Kako je potvrdio vozač autobusa na liniji 403, ženi su iznenada krenuli trudovi. Odmah joj je pomogla druga putnica i na svet je stigla zdrava beba. Kada je stigla Hitna pomoć porođaj je već bio završen

Foto: beograd.rsFoto: beograd.rs
Maša Vladisavljević (25) porodila se jutros oko 8.30 u autobusu 403 na Avalskom putu kod sela Rakovice, objavio je “Kurir”.

Kako je potvrdio vozač autobusa na liniji 403, ženi su iznenada krenuli trudovi. Mašu Vladisavljević iz naselja Zuce, porodile su putnice koje su se zatekle u vozilu, koje se jutros oko 7. 30 časova Avalskim putem kretalo ka Voždovcu.

Pet minuta od dolaska devojčice na svet u selo Rakovica je stigla i Hitna pomoć, koja je presekla pupčanu vrpcu i zbrinula novorođenče i majku. Dragana Ilića (30), vozača Gradskog saobraćajnog preduzeća jutro nakon novogodišnje proslave počelo je jednim čudom.

- Još uvek sam u šoku! U autobusu je bilo ukupno šest putnika i sve su bile žene. Bio sam zbunjen kad je jedna od njih počela da se skida, ali mi je uskoro sve bilo jasno. Putnice su počele da viču da se žena porađa, pa sam odmah parkirao vozilo. Otišao sam na sredinu autobusa i video trudnicu kako sedi. Nije izgledala dobro – navodi ovaj mladi čovek.

Dragan nastavlja svoju neverovatnu prvojanuarsku priču koja je zahvaljujući pribranosti svih prisutnih, dobila srećan epilog.

- Jedna od žena, Kaja, bila je najpribranija. Brzo je otišla do prve kuće i donela ćebe i peškir. Druga je zvala Hitnu pomoć. Za to vreme porodilja se nije čula. Nije progovorila nijednu reč. Porođaj je trajao kratko, svega par minuta, ali se meni učinilo kao večnost – navodi hrabri vozač i dodaje da su sve putnice bile od neverovatne pomoći, ali da su tri najstarije dame odigrale glavnu ulogu

Kako je Kuriru potvrdila portparolka Hitne pomoći doktor Nada Macura i beba i majka su dobro i obe su zbrinute u GAK Višegradska.

- I beba i majka su dobro. Majka je rekla lekarima da joj je to treća beba – rekla je Macura.

U Dispečerskom centru GSP-a potvrdili su da se Maša Vladisavljević pordila u autobusu, kojim je upravljao Dragan Ilić te da su joj pomgli i vozač i još tri putnika.

(Telegraf.rs)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Navodi hrabri vozac koji je ukoceno stajao i gledao u stanju soka  Smile Smile Smile

Ko pise ove vesti, koji to tezak oblik retardacije ima , koji stepen i koji broj mu ztoji posle sifre F u kartonu????? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
Yeap... taj deo je smesan...
Covek je stajao i zverao, a ove su odradile posao..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia 6300
Телеграф, отприлике само дно новинарства у Србији. Шта ту има храбро у подвигу возача, а са друге стране шта је он могао ту да уради осим да паркира аутобус. И добор спиновање са постављањем слике новог аутобуса, на линији 403 возе отприлике највећи кршеви које ГСП има.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
With all due respect i bez namere da vređam ili se svađam,ali FFS jel možete vas dve da napišete jedan post u kome ne pljujete i ne krivite muški rod?

Ajde bre više,pa one džangrizave babe po prevozu se ne ponavljaju toliko kao vi.  Smile

Šta je trebao da radi taj vozač autobusa od 25 godina?

Jel provalio odmah šta je u pitanju i isključio autobus iz saobraćaja? Jeste.
Jel pozvao hitnu pomoć? Jeste.

Šta je još trebalo da uradi? Da zaviri unutra pa da onda posle pričate kako je perverznjak,šta...?   Smile

Ne znam za vas dve,ali ja kada nešto ne znam da radim,ja uradim sve što mogu da pomognem,a onda se sklonim da ne smetam ostalima koji znaju. Jesu bile te starije žene tu? Jesu. Jel one imaju iskustva ili bar više znanja o tome? Da. Šta koj moj onda on ima da se gura tu ako one znaju? A i pritom su sve pod pritiskom i u haosu.

Na kraju krajeva... sve i da su mu rekle da se uključi,ne znam ni gde bi stao???  5 ljudi...oko jedne osobe koja leži... u autobusu... i to još pod nervozom i u haosu i sad im još treba još jedan da se tu gura i smeta. Da,vrlo racionalno i logično razmišljanje.
« Poslednja izmena: 02. Jan 2014, 18:01:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
Da izadje iz busa i nazove hitnu? Smiley
Krene od kuce do kuce da trazi cebad? Smiley

Mislim.. sve su to poslovi koji ne zahtevaju odredjeni pol... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Pa on je i zvao hitnu,znaš...  Smile

A da su mu ove ostale rekle da traži ćebad,verovatno bi to i uradio.

Ili će možda sad odvala kako ga je mrzelo ili nije hteo da sluša naređenja od žene,a? Ajde,počnite sad i sa time.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
Zvala je jedna od putnica, pise u tekstu... Wink

I stvar je u tome sto je sam tekst pun predrasuda... On je hrabar zato sto je stao i priustvovao porodjaju, kao da je to nesto nevidjeno strasno...

Posebno sto je vecina akusera muskog pola... tako da... ono.. nije bas da muskarci padaju u nesvest kada vide glavu koja proviruje iz stidnice...  Smile

Znaci... ako jos jednom pazljivo procitas.. krtika je novinara koji jede govna...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ma da,uvek je nešto s vama... Kad god pljujete muškarce ili ih silujete u mozak,uvek ima još to nešto. Nije to potreba za kenjanjem,iživljavanjem i šovinizmom ,nego je to odraz vaše brige i odgovornosti. Znam sve te vaše priče.
Da nisu sad krivi novinari zbog tih natpisa,onda bi se obrušili na samog vozača. Kao što se i dešavalo već.

Nego... Ja sam u drugom listu pročitao da je on zvao Hitnu. Uostalom,boli me uvo ko je zvao. Kao što rekoh - kada nešto ne znaš da radiš,a ima ko zna,a u pitanju je život ili smrt situacija, onda se skloniš u stranu i pustiš stručnije od tebe da odrade posao. Znam ja da je to u suprotnosti sa logikom vas žena,koje morate da isterate svoje blesave ideje i emocijama vođene namere i mešate u sve i svašta sve dok vam se ne obije o glavu ili ne pokaže da niste bile u pravu... ali jebi ga,svet ne funkcioniše tako kako bi vi htele.

A ta priča kako su većina akušera muškarci veze s mozgom nema jer su i u svetu muškarci ti koji gase požare, montiraju klime na 200 metara visine,operišu ljude, ginu za zemlju (sve odlični primeri poštovanja ravnopravnosti polova - dajte muškarcima ta sranja),itd... pa to ne znači da svaki muškarac sa ulice može i sme tek tako, bez obuke i pripreme, da šparta pod snajperoskom paljbom, hoda po simsu zgrade, uskoči u vatru ili izvrši operaciju.
« Poslednja izmena: 02. Jan 2014, 18:52:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
Pucas u pogresnom smeru, ali nema veze...  Smile

Jesi li se ti fino izvikao? Jesi...

I sad Zemlja moze da nastavi da se vrti.  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.