Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 04:26:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trudim se = sve propada!  (Pročitano 11923 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ne zove se Ivana Smile
Bilo mi je zao sto je rasknula, ali sad mi bas nesto i nije jer sam skontao par stvari i video da ona ustvari i nije bas za mene... a koja je za mene to ni Bog ne zna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
To prijatelju moj niko zivi ne zna  Smile  nemoj da trazis odgovora tamo gde ga nema, samo zivi svoj zivot nesto ce vec da se desi, stvari koje se tebi desavaju za mene su postale svakodnevica ali vremenom oguglas pa te bas briga, i sad mi je veruj mi sasvim normalno da se ponasaju prema mani kao debili ma koliko se ja trudio da budem dobar i fin prema njima. Veruj mi ni pet para ne pridajem vise takvim stvarima u zivotu, najbitnije ti je da sam sebe mozes da pogledas u ogledalu i da znas da nista lose nisi uradio drugome i nemoj slucajno da se ponizavas pred njima i da se spustas na njihov nivo!!
« Poslednja izmena: 05. Jan 2011, 22:13:04 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Stvarno je devojka jako lepa, ali sto je 1deki rekao jako je razmazena ali jakooo... i cim nisam mogao da pruzim paznju kao uvek odma je kraj i nasla je drugog naravno posle 1,2...

Znaci, zajednicko za te devojke si ti  Smile
Izvuci zakljucak  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Dominick mene najvise pogadja to sto ja trazim vrlo malo, ali stvarno i ni to malo ne mogu da dobijem a tako se puno trudim za to malo...

sandra80 pomozio mi malo oko tog zakljucka Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson W800i
Dominick mene najvise pogadja to sto ja trazim vrlo malo, ali stvarno i ni to malo ne mogu da dobijem a tako se puno trudim za to malo...

Manje se trudi,i bice bolje.Imao sam slican problem,razmazeno deriste,a ja se cimao...i od toga nema 'leba,sto se vise trudis,to je gore.
Naravno,ne treba da budes skroz hladan,ali gledaj da malo kontrolises te emocije,a ne da puknes kako rekose ovde sve u 16..lepo je u tom trenutku,ali to ume brzo da je smori  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nikad nisam uspeo da kontrolisem te emocije -.- prosto ne znam kako to da uradim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson W800i
Nikad nisam uspeo da kontrolisem te emocije -.- prosto ne znam kako to da uradim...
Nzm kako...Skreni misli na nesto drugo...Pisi neke pesme sta znam,pa ih cuvaj na nekom tajnovitom mestu,tako ces moci da uradis sa emocijama nesto korisno,da ih izrazis,a pak niko ne mora da to vidi... Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne ide to meni nikako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Da ti pomognem?
I meni se drugarica zalila da nalazi uvek iste profile muskaraca. Mozda ih nesvesno trazis? Jer tim curama zajednicka konstanta si ti Smile
Ti treba da trazis drugi profil devojaka Smile
Nemoj da kazes da ih nema, ima ih itekako. To sto trazis i nalazis samo kretene od zena ne znaci da nema normalna devojka za tebe koja ce te postovati i voleti, i dati sve od sebe da veza uspe, zajednickim naporima naravno Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
I-mate /de si be
"Prvo se dobro isplaces bas dobro, k'o dete. Onda pozoves kuravu da ti dodje kuci, to njie problem to mogu ja da ti sredim, nista sex samo prica, a onda odes do apoteke i kupis ricinusovo ulje, dobro se isres onako da izbacis sve iz creva, napunis kadu, skines se go, istrljas se sapunom i opet se dobro isplaces, i onda kreces sa deprozepamom, 2 tablete jedan vinjak, dve tablete, jedan vinjak na svakih sest sati. Znaci pijes pisas, pijes pisas cetiri nedelje i puno tecnosti to je stvarno vazno, pete nedelje pocinje stvar da se lomi, ili se obesis ili nastavis dalje. Ako resis da zivis dva vinjaka jedan deprozepam na svaka tri sata."
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 04:26:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.