Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ivanjica: Meštani sprečili motažu “Telenorove” antene  (Pročitano 7430 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Nexus 5
Cime se vi drogirate da mi je znati...

Ovo je za tebe suvise komplikovano, opusti se. Wink

И до ког су закључка дошли?

Тако да је зрачење и на пет метара од антене више пута мање од прописане граничне вредности и оне које је прописао ICNIRP и оне које су прописали српски закони.

Svaka cast na istrazivanju. Ja sam pisao o istrazivanju ljudi iz moje firme koje je bilo namenjeno interno, za nase potrebe, a ne narucenim istrazivanjima za potrebe javnosti i sl. Jedan kolega je otvorio bolovanje na preporuku sefa samo zato sto ga je "malo" sprzio upconverter snage 220 w po ledjima zato sto je bio ukljucen. Lik je samo primetio da ga nesto przi po pleckama. Na uplink stanici na 10 metara od antene sasusena mala stabla od jelkica...

Kako god, svako ko misli da moze, neka predlozi nekom operateru i neka instalira predajne antene/repetitore u svom dvoristu, cim nema nikakvog zracenja ili je ono daleko ispod normalnih granica, dakle nema nikakve opasnosti po zdravlje ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Galaxy S2

И до ког су закључка дошли?

Тако да је зрачење и на пет метара од антене више пута мање од прописане граничне вредности и оне које је прописао ICNIRP и оне које су прописали српски закони.

Svaka cast na istrazivanju. Ja sam pisao o istrazivanju ljudi iz moje firme koje je bilo namenjeno interno, za nase potrebe, a ne narucenim istrazivanjima za potrebe javnosti i sl. Jedan kolega je otvorio bolovanje na preporuku sefa samo zato sto ga je "malo" sprzio upconverter snage 220 w po ledjima zato sto je bio ukljucen. Lik je samo primetio da ga nesto przi po pleckama. Na uplink stanici na 10 metara od antene sasusena mala stabla od jelkica...

Kako god, svako ko misli da moze, neka predlozi nekom operateru i neka instalira predajne antene/repetitore u svom dvoristu, cim nema nikakvog zracenja ili je ono daleko ispod normalnih granica, dakle nema nikakve opasnosti po zdravlje ljudi.

Watch your step sir !
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung SGH-E590

Nije to za mene toliko komplikovano, koliko je retardirano i nebitno. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Galaxy S2

Valjda vojska ima i dalje one velike radare, sta kazes da te testiranja radi (cisto da vidimo efekte) vezemo za antenu jednog ?
« Poslednja izmena: 26. Dec 2013, 11:54:11 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Nexus 5

Watch your step sir !

Mikrotalasne takodje zrace, samo sto njihov oklop "glumi" faradejev kavez, tako da ima jako malo rasipnog zracenja. I pored svega proizvodjaci ne preporucuju stajanje pored mikrotalasne dok ona radi.

A ti se onda ne muci gledanjem nebitnih tema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Galaxy S2

Watch your step sir !

Mikrotalasne takodje zrace, samo sto njihov oklop "glumi" faradejev kavez, tako da ima jako malo rasipnog zracenja. I pored svega proizvodjaci ne preporucuju stajanje pored mikrotalasne dok ona radi.

A ti se onda ne muci gledanjem nebitnih tema.

Zato sam i napisao "Watch your step sir !" treb uci unutra za pun dozivljaj.

Za stajanje pored se slazem, ipak je to kinez, ne treba imati puno poverenja u to.

Ono sto sam jos vidjao je budzenje wierless rutera i drzanje istih na radnom stolu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Valjda vojska ima i dalje one velike radare, sta kazes da te testiranja radi (cisto da vidimo efekte) vezemo za antenu jednog ?

Ja sam već predložio to. Svi koji mi seru da nema zračenja jer je Telenor rekao da nema, vezujem za stari Sovjetski P-40, ostavljam tu mesec dana (uz hranu i vodu),a posle toga pakujem u dobro zaptivenu drvenu kutiju bez rupica za vazduh (da se ne pokvari) i šaljem najneopreznijom kurirskom službom za Telenor na dalja ispitivanja.
Mislim,jebi ga ako je Telenor toliko stručan i pošten da priča da nema zračenja,onda je sigurno stručan i da leči posledice ako ga ima. Kad već toliko vole i veruju u Telenor,nek ih on i leči onda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Citat
Za stajanje pored se slazem, ipak je to kinez, ne treba imati puno poverenja u to.

Ti si izgleda previse stajao pored posto nije bio "kinez" Smile kad ti je hladno ne nabijaj ruke i glavu u mikrotalasnu jer moze doci do komplikacija. Za tebe je kasno al bar da znas decu da naucis sta ne treba da rade.......

Na svakoj mikrotalasnoj jasno u uputstvu pise da nije preporucljivo stajati odmah do nje, bilo da je meksicka, albanska, kineska ili americka.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Istu akciju upravo sprovode u NS.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.