Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 12:54:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 5.1 zvucnici?  (Pročitano 1050 puta)
04. Jun 2006, 18:53:29
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
Skoro sam se odlucio da kupim 5.1 zvucnike za oko 60 evra, pa me interesuje posto imam integrisanu zvucnu karticu da li ce mi raditi na njoj ili cu morati da kupujem novu.
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
a koja je ploca u pitanj, ako je integracija zvucne 5.1 onda ce normalno raditi

moja savjet ti je mozda da uzmes 2.1 zvucnike za te pare jer ces moci kvalitetnije zvucnike da uzmes jer vecina danasnje "multimedije" ne podrzava 5.1 zvuk pa neces nista znacajno dobiti...
a proizvodjac - uzmi nesto od altec lansing ili logitech i neces pogrijesiti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bosna i Hercegovina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson K-700i
Ma sve će ti raditi 100% bez obzira koja je zvučna.. samo bi trebao uz zvučnike dobiti pojačalo preko kojeg ćeš sve to lijepo podesiti.. tako sam bar ja uradio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6630
U tom cenovnom rangu preporucujem Altec Lansing ATP3 2.1 sistem..loooodiloo...ali totalno...trust me  Smile ..eh da..i btw...nije frka za karticu ali ako bas hoces uzmi neki sound blaster live...mislim da su oni dzabaka..jedno 20-ak evrica ako se nevaram..poz Smile
IP sačuvana
social share
To face an ancient foe you take your sword in hand
And cling to the faint glimmer bestowed on you by her
Although you are reluctant you have to fight again
To be forever more the hero that you were
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@zamlata
Svoj problem mozes resiti na 1000 nacina! Pitanje je samo dali zelis sto kvalitetniju reprodukciju zvuka, Sto glasniji zvuk, i da, koliko novaca zelis da potrosis!
Ako ti ta integrisana podrzava 5.1 reprodukciju oni zvucnici za 60e ce ti raditi sigurno ali kvalitet za te pare dobiti neces sigurno.... Smile
Negde na ovom forumu sam objasnjavao u cemu je caka sa ovom jeftinom elektronikom ali nemogu sad pronaci gde se nalazi... Potrazi a ako nenadjes objasnicu ponovo nije frka. Poenta je u staroj poslovici: "Koliko para toliko i muzike"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
ma daaj @zires
po tebi na integrisanim karticama kao da je zvuk mono i jednobitni...pa nista ne valja!

ja imam integraciju i altec lansingove zvicnike i radi do j.... i kvalitet i kvantitet su tu sto se tice sve vrste multimedije...za prosjecnog korisnika
ne osprno je to da ljudi koji se bave profi mjuzom i nekim zvucnim zapisima da ce uzeti neko rjesenje od 1000eura...ali to njemu ne treba

i integracija je odlicno rjesenje za ovo sto sam reko....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 585
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.5
mob
Nokia 
Pa planiram da ih koristim za slusanje muzike i gledanje DVD-a, u svakom slucaju hvala, mozda i kupim nesto kvlaitetnije
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@mikx
Ja se u potpunosti slazem sa tobom u tvrdnji da je integrisano resenje bolje za prosecne korisnike koje neinteresuje kvalitet reprodukcije koliko cena istog!
Ipak, moras me shvatiti! Ja sam fanatik za zvuk! Nezalim para za kvalitet a zelim da ljudima skrenem paznju da nekupuju bas najjeftinije uredjaje neka kupe samo malo skuplje tj.kvalitetnije.

Svrha HI-FI uredjaja je da slusaocu reprodukuje zvuk toliko visokog kvaliteta da uho slusaoca nemoze da odredi razliku izmedju originalnog prirodnog izvora zvuka i reprodukcije tonskog zapisa iz HI-FI uredjaja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 12:54:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.15 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.