Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Пас изуједао малишане у дворишту вртића  (Pročitano 8314 puta)
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
bilo, al su sami otišli, prirodna selekcija  Smile
« Poslednja izmena: 02. Apr 2012, 17:20:12 od kimi5 »
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Све је то добро. АЛи када видите да Пит копа по контјнеру, шта урадити?

nahraniti ga i pomaziti Smile

И неко се чуди кад људи почну да трују џукеле.  Smile

ljudi truju i ljude, a ne dzukele, zato što su tako u mogunosti Smile
pas je najverniji čovekov prijatelj - ultimativna istina, koju zna svako ko je imao prilike da se upozna sa psom, a ovakve teme služe psomrzcima da vrste jednu istu priču.

Deca imala traume od kojih nisu par dana išla u vrtić  Smile drama queen roditelji, kakve bre dugočne traume od par ujeda Smile pa jel ih imaju kad se medjusobno potuku, padnu, razbiju koleno, nos, kosti, prebiju prste... au jbt, primi se vakcina, kupi se detetu bananica i komad slanine za psa, da se dete upozna sa životinjom  Smile

Pre će traumu stvariti roditelji, koji verovatno raspredaju sa svakim o "tužnoj sudbini" koja ih je zadesila, ili vaspitačica koja vršiti i histeriše, nego pas. I njemu je neko stvorio traume čim se ponaša u neskladu sa svojom prirodom

i samo još jedan primer, pa ko razume shvatiće: imam tri dzukele ispred zgrade koje mnogo volim i redovno ih hranim i skoro me neki pas ono kao napadne iza zgrade tj. počne iz čista mira da laje na mene, neki rasni, gazda mu je bio 50m dalje u šumi, i ovi moji se zatrče sa ulice, pokidali bi ga, da ovaj čovek nije počeo da doziva svog, a ja da smirujem ove moje, pitanje je da li bi neki prolaznik tako odreagovao, tj. da li bi uopšte probao da me zaštiti. Žao mi je dece koja zbog roditeljske paranoje budu uskraćena da upoznaju divnu pseću prirodu Smile
Није то проблем. Проблем је што је неконтролисана џукела (без обзира што је штене) изуједала децу. Да се разумемо, иако волим псе, пречи су ми људи од паса. Деца ће можда и прегрмети трауме, али проблем паса луталица или незбринутих полу-љубимаца који помахитају остаје. Уосталом, трауме не би ни било да нису изуједани.

Веруј ми, и сам сам пао у искушење да потаманим један агресиван чопор. Па ипак нисам - и за три-четири месеца напали су неку жену. Прошла је, срећом, са лакшим повредама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat
"Много ми је жао што се то догодило, увек је била везана, једноставно је покидала огрлицу и кроз рупу у огради ушла у двориште вртића", каже Урош.
Baš tako, jadna životinja. Da ovaj degenerik nije sirotog psa držao vezanog, pas verovatno ne bi poludeo i bio agresivan. Predlažem da malo njga vežu da vidi kako je to. Bolje da ga je ostavio na ulici nego što ga je ''usvojio'' i vezao.  Smile

Ovo sa decom je samo posledica.
Možda su psa deca često gadjala kamenjem. Sve je moguće.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Alcatel One Touch
Све је то добро. АЛи када видите да Пит копа по контјнеру, шта урадити?

nahraniti ga i pomaziti Smile

И неко се чуди кад људи почну да трују џукеле.  Smile

ljudi truju i ljude, a ne dzukele, zato što su tako u mogunosti Smile
pas je najverniji čovekov prijatelj - ultimativna istina, koju zna svako ko je imao prilike da se upozna sa psom, a ovakve teme služe psomrzcima da vrste jednu istu priču.

Deca imala traume od kojih nisu par dana išla u vrtić  Smile drama queen roditelji, kakve bre dugočne traume od par ujeda Smile pa jel ih imaju kad se medjusobno potuku, padnu, razbiju koleno, nos, kosti, prebiju prste... au jbt, primi se vakcina, kupi se detetu bananica i komad slanine za psa, da se dete upozna sa životinjom  Smile

Pre će traumu stvariti roditelji, koji verovatno raspredaju sa svakim o "tužnoj sudbini" koja ih je zadesila, ili vaspitačica koja vršiti i histeriše, nego pas. I njemu je neko stvorio traume čim se ponaša u neskladu sa svojom prirodom

i samo još jedan primer, pa ko razume shvatiće: imam tri dzukele ispred zgrade koje mnogo volim i redovno ih hranim i skoro me neki pas ono kao napadne iza zgrade tj. počne iz čista mira da laje na mene, neki rasni, gazda mu je bio 50m dalje u šumi, i ovi moji se zatrče sa ulice, pokidali bi ga, da ovaj čovek nije počeo da doziva svog, a ja da smirujem ove moje, pitanje je da li bi neki prolaznik tako odreagovao, tj. da li bi uopšte probao da me zaštiti. Žao mi je dece koja zbog roditeljske paranoje budu uskraćena da upoznaju divnu pseću prirodu Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142

Није то проблем. Проблем је што је неконтролисана џукела (без обзира што је штене) изуједала децу. Да се разумемо, иако волим псе, пречи су ми људи од паса. Деца ће можда и прегрмети трауме, али проблем паса луталица или незбринутих полу-љубимаца који помахитају остаје. Уосталом, трауме не би ни било да нису изуједани.

Веруј ми, и сам сам пао у искушење да потаманим један агресиван чопор. Па ипак нисам - и за три-четири месеца напали су неку жену. Прошла је, срећом, са лакшим повредама.

da. razumem šta mi pričaš. Svako bi za svoje dete čoveka ubio, a ne psa. Al pogledaj po svom kraju (moj je čak bio u novinama zbog problema sa psima lutalicama) ko su ta gospoda trovači. Kod mene su npr. to sve sami pajseri. Imamo jednog lika, otac dve devojčice, e G-din otac - trovač  Smile koji bez blama ide tako i prosipa te otrove po podrumima, ćoškovima, gadja kerove kamenjem i ostalim čim stigne, znači jedna kompletna budala. Daleko od toga da se ja sa njim objašnjavam o bilo čemu, al evo ovde makar da ga pomenem  Smile

inače, da si ti npr izašao sa hranom da pokušaš da pripitomiš te dzukele, svi bi te gledali ko ludaka, kao gledaj ga ovaj, a da si izašao sa toljagom da ih potamaniš, e onda bi bio heroj ulice. Čovek sebe stavlja u centar univerzuma i ukinuo bi sve, odstranio, kako god, što mu se ne svidja, zaboga nije mu po volji. Ljudi se ne okrenu za bolesnim čovekom, a kamoli za bolesnim psom, zato imamo sve više podivljalih i ljudi i pasa. E o tome ja pisah, uglavnom, a što se tiče ovog konkretnog slučaja, kazem ne znam samo koliku je traumu tu izazvao pas, a koliko histerija roditelja. Kazem ne znam, al mogu da verujem da roditelji totalno različito reaguju kad bi im se reklo dete vam je palo sa drveta ili dete vam je ujeo pas, pri tom u oba slučaja ima lakše povrede.

Al sve će to da se sredi kad udjemo u EU, pa nam uvedu socijalnu inkluziju pasa, ko sada socijalnu inkluziju roma  Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2012, 02:21:12 od kimi5 »
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
нигде не пише у тексту да је пас изуједао децу, већ да су лакше повређена. Друга ствар, ко нама може да потврди? трећа ствар-какве повреде може да нанесе штене од три месеца? Ајде људи, не дижите Србију на ноге кад некога куче погледа испод ока.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.