Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati na izborima?
Aleksandar Vucic
8.1%  (7)
Sasa Jankovic
19.8%  (17)
Vuk Jeremic
10.5%  (9)
Vojislav Seselj
10.5%  (9)
Bosko Obradovic
10.5%  (9)
Sasa Radulovic
3.5%  (3)
Ljubisa Preletacevic Beli
32.6%  (28)
Aleksandar Popovic
0%  (0)
Miroslav Parovic
1.2%  (1)
Milan Stamatovic
2.3%  (2)
Nenad Canak
1.2%  (1)
Ukupno glasova: 86
Idi dole
Stranice:
1 ... 498 499 501 502 ... 516
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trka za predsednika - Vucic, Jankovic, Jeremic, Radulovic, Beli, Seselj  (Pročitano 346550 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
mob
Samsung GT-S7580
Ја мислим да Јанковић није има на сваком месту контролоре. То се види на избори.ливе где је обрађено 68% БМ.

Зашто не дозволе опозицији увид у све џакове? Ако већ хоће да се сперу, ето прилике.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
jankovic sve zna... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ја мислим да Јанковић није има на сваком месту контролоре.
naravno da nije imao.

zato se pitam sto se ne prijavise ovi protestanti da budu kontrolori ili da ucestvuju u kampanji pro bono.

isto da se setaju ali pre izbora a ne posle
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
mob
Samsung GT-S7580
А ел позвао Јанкара про боно контролоре или треба да одем у Палмотићеву да питам Јанкару ел има довољно контролора, па ако нема, ево ја ћу бесплатно?
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
А ел позвао Јанкара про боно контролоре или треба да одем у Палмотићеву да питам Јанкару ел има довољно контролора, па ако нема, ево ја ћу бесплатно?
e vidis, to je dobro pitanje  Smile
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Ја мислим да Јанковић није има на сваком месту контролоре. То се види на избори.ливе где је обрађено 68% БМ.

Зашто не дозволе опозицији увид у све џакове? Ако већ хоће да се сперу, ето прилике.

Опет за тебе Лазо: Бирачки одбор се састоји из сталног и проширеног састава. Стални састав има 6 чланова и формира се на основу јачина политичких партија у парламенту. Дакле...на сваком бирачком месту ћеш у сталном саставу наћи бар једног или два члана који припада опозицији. Неретко је припадник опозиције и председник или заменик председника БМ.
Проширени састав броји онолико људи колико има кандидата пута два. Дакле, за ове изборе је то 22 човека. Од тога 20 припада опозицији а 2 власти. Сваки кандидат има право да постави два контролора на свако бирачко место. Ако то не ураде то није до власти већ до њих самих. Тешко ми је да поверујем да Јанковић није имао контролоре ДС-а на сваком бирачком месту. А ако и није имао онда је ту било 18 других плус бар један из ДС-а у сталном саставу. Неко је споменуо да је председник БМ мали бог. То апсолутно није тачно. Сваки члан БО у сталном или проширеном саставу има право да иде на примопредају материјала пре гласања, да седи до председника БМ током целог гласања и прати сваки његов корак и увече кад се предаје изборни материјал са резултатима радном телу има право да буде присутан.
Ако опозиција хоће увид у све џакове (имали су то летос после парламентарних и шта се догодило? Smile Осим поремећеног Радула и графикона Smile ) може и то али то говори једну ствар. Јанковић и сви остали из опозиције не верују својим људима на бирачким местима који су сви, од првог до последњег потписали записнике или су поставили мороне на бирачка места Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Јанковић и сви остали из опозиције не верују својим људима на бирачким местима који су сви, од првог до последњег потписали записнике или су поставили мороне на бирачка места Smile
iz par razgovora sam shvatio da mnogi opozicioni kontrolori nisu znali skoro nista o svom poslu. zasto? pa zato sto nisu ozbiljni kao vladalac i njegovi sa spskovima gradjana u vezi sa politickim opredeljenjima i slicno...  Smile

mora se odati priznanje sns-u. oni rade svoj posao
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
glasanje treba da bude javno
ja taj i taj glasam za tog i tog i mars u pizdu materinu ovako kod mene na poslu niko nije glasao za vucica,a zapravo navlace nas koji smo protiv da se izlanemo i da nas pribeleze
doduse ja sam bio upecatljiv i bez toga sa belom majicom isaranom markerom "samo jako" i "sirotinja uzvraca udarac"
al su se nervirali tih danazbog toga  Smile Smile Smile
a gazda dacicev mali al kao nije  Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
vidi on to preko siljka jednoroga... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Sto su listici ispeglani?

Pitam za druga Smile

« Poslednja izmena: 09. Apr 2017, 19:36:07 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 498 499 501 502 ... 516
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.