Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati na izborima?
Aleksandar Vucic
8.1%  (7)
Sasa Jankovic
19.8%  (17)
Vuk Jeremic
10.5%  (9)
Vojislav Seselj
10.5%  (9)
Bosko Obradovic
10.5%  (9)
Sasa Radulovic
3.5%  (3)
Ljubisa Preletacevic Beli
32.6%  (28)
Aleksandar Popovic
0%  (0)
Miroslav Parovic
1.2%  (1)
Milan Stamatovic
2.3%  (2)
Nenad Canak
1.2%  (1)
Ukupno glasova: 86
Idi dole
Stranice:
1 ... 474 475 477 478 ... 516
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trka za predsednika - Vucic, Jankovic, Jeremic, Radulovic, Beli, Seselj  (Pročitano 345393 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
Шутановац релативно питко поднео најаву Јанковића да ће формирати свој покрет или странку... фазон ''неће бити конкуренција ДС-у''... Курац неће јбте

Једино око чега би те две странке могле да се сложе јесте жеља да угасе ДЈБ  Smile

Иначе једно запажање...

Многим људима је сасвим кул да причају како је нереално да земља од цирка 7 милиона становника има 6,7 милиона гласача .... а да истовремено цирка два милиона гласова очас прогласе четвртином гласача не обазирући се на нереалан списак...  Smile
« Poslednja izmena: 05. Apr 2017, 20:29:33 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Sutanovac je zadovoljan time sto ne mora da saziva izbore u svojoj stranci jer se on nije kandidovao za predsednika pa time nista nije ni izgubio i to je njemu dovoljno Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Šutanovac za Jedan na jedan: Šteta što protesta nije bilo tokom kampanje

https://www.youtube.com/watch?v=QX__me_kPQw

https://www.youtube.com/watch?v=bOLjNibTTpo

Svaki od veselnika je zaradio oko 235.000 evra za svoju ulogu u cirkusu. Da su prekinuli ostali bez love i to pronalazač pašnjaka na Vraćaru i mmogo čega još zna.

Znali su dobro u šta ulaze i kakva je trka u kojoj učestvuju a sad se po ko zna koji put prave primadone a nevini su kao majka devet Jugovića.

Каже Платон, пре две и по хиљаде година, да је демократија систем у коме постоје три слоја: професионални политичари, који само држе говоре и не раде ништа друго, затим присталице, које седе око њих, аплаудирају и не дају ником да изрази супротно мишљење и, на крају, огромна маса народа, која има илузију да се у њено име влада. Познато?

Черчил, опет, каже да би избори, да о нечему стварно одлучују, били забрањени и још додаје да је власт превише озбиљна ствар да би се препустила народу.

Сократ, кроз Платонова уста, каже да у демократији и магарци иду средином улице.

Izborno teranje još uvek traje Smile

Ispravka

Svaki od njih je dobio onoliko love koliko za 80 godina zaradi prosečan građanin Srbije. Ukratko, dva radna veka na prosečnoj plati.
« Poslednja izmena: 05. Apr 2017, 20:45:43 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
Vuk Jeremić
9 hrs ·

Ovo je za budućnost Srbije važnije i vrednije nego što sam ja uradio učestvujući na izborima. Uspešniji će biti bez moje podrške.

Добро вероватно зна да би га напушили да покуша да се мува око протеста... ал опет.. Кул гест са његове стране...
« Poslednja izmena: 05. Apr 2017, 20:46:35 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
pa jeste, pored svog kesa, dva para aktivista, samo 5%  Smile Pomislicu da bi mu zena bolje prosla  Smiley
« Poslednja izmena: 05. Apr 2017, 20:58:39 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
  Nebitan je Sunđer Bob,ali jesu bitne neke ideje koje je izneo.Ko god da se od političara pojavi i prihvati barem deo njih ošišaće levicu samo tako.Mogao je to i Vučić pre 5 godina,ali je lik ozbiljno defektan.Čekamo ,dakle,rađanje nekog novog desnog centra.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
ovo 5000 ljudi maksimum...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

inace ovim iz otpora je zabranjen ulaz u ru...i deportirali su ih sa aerodroma cim su sleteli...

bilo u novinama...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
Citat
Čekamo ,dakle,rađanje nekog novog desnog centra.

Можда се Бошко Двериликс Обрадовић уљуди и уозбиљи...  Smile

Тешко ће поред оваког СНС-а успети икакав десни центар да заживи за било шта сем за борбу око цензуса. Слични су то гласачи у принципу... и једноставно СНС поједе...

Парадоксалног колико год то звучало редослед мора бити овакав... Нарастање левице (Јанковић, препорођени ДС или ДЈБ) на неких 20-30%=> Слабљење СНС-а => Стварање десног центра...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Još jedan od vukova koji bi da budu u srpskoj koži pa znaju kako živi narod. I to sve na Menhetnu dok je slučaj KOsmet iz dvorišta ujedinjenih nacija prebacio u eu. U prvom dvorištu je bar savet bezbesnosti mogao nešto da stopira dokm je u eu sve otišlo u eu majčinu. Ovaj nosi šajkaču, drugi kučkoljub se vozi gsb-om a da ne zna kartu da otkuca, treći osnivač noćne straže...sve do patriota sa 12 žutih zvezdica.

Sve su to isti opitni pacovi zadovoljni kriškom sira kojim su nagrađeni za svoj trud.

Zaboravih da dodam da je vuk stručnjak za atomsku fiziku koji nijednom nije nigde demonstrirao to svoje znanje. Nije da sam skeptičan ali zar šešelijus nije u Hagu pokazao kakvi su to sve stručnjaci.
« Poslednja izmena: 05. Apr 2017, 21:27:51 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 474 475 477 478 ... 516
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.