Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati na izborima?
Aleksandar Vucic
8.1%  (7)
Sasa Jankovic
19.8%  (17)
Vuk Jeremic
10.5%  (9)
Vojislav Seselj
10.5%  (9)
Bosko Obradovic
10.5%  (9)
Sasa Radulovic
3.5%  (3)
Ljubisa Preletacevic Beli
32.6%  (28)
Aleksandar Popovic
0%  (0)
Miroslav Parovic
1.2%  (1)
Milan Stamatovic
2.3%  (2)
Nenad Canak
1.2%  (1)
Ukupno glasova: 86
Idi dole
Stranice:
1 ... 458 459 461 462 ... 516
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trka za predsednika - Vucic, Jankovic, Jeremic, Radulovic, Beli, Seselj  (Pročitano 346838 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Показо си капацитет, иди одмори мало.

добро ти кажеш,остављам вас де се виртуално гложите са разним господарима,можда једном и победите Smile
поздрав за елиту Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Можете да правдате...све стоји. Али, дозволите ми да имам право да пишам по дегенеричној багри која је умислила да је портландски хипстерај Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Прошли су избори, мрги, синекура у општини сачувана. Можеш да скинеш маску.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2017, 15:35:04 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Sa tim stavom se ic ne razlikujes od onih protiv kojih si... lazna moralna superiornost i vecito zgrazavanje...

Mislim na Galeta...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 150

Citat
Da ne pominjem desetine slučajeva gde su ljudi dolazili na glasanje i zaticali da je neko već glasao umesto njih. Da ne pominjem desetine slučajeva gde ljudi nisu ni bili u biračkom spisku iako tu stanuju i glasaju decenijama, lično znam dva slučaja.

Драга госпоЏо...укупно је РИК-у поднето 42 приговора. За територију целе Србије. За свих 8 хиљада и кусур бирачких места. То је занемарљиво.

Moj najbolji drug je obišao  (i slovima: sedam) izbornih mesta u svom kraju i nigde ga nije bilo. Na kraju je popizdeo, okrenuo se i otišao kući. Niko nije podneo prigovor. Koliko je takvih slučaja gde niko nije podneo prigovor?

Kad ovaj slučaj koji sam opisala bude izašao u javnost, videćemo ko lupeta

P.S. sudeći po ovoj vesti Večernjih Novosti, studenti su izašli i rušili još 16. februara

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:650147-UNISTENI-PANOI-SA-IMENIMA-STRADALIH-SA-KIM-Od-zida-placa-do-zida-srama
« Poslednja izmena: 04. Apr 2017, 16:28:34 od š o š a n a »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Od 92 čak 91 meštanin glasao za Vučića: Ne treba nam paravan, znamo se

Stanoje Jovanović (91) i Marko Alimpijević (19)   Foto D. Zečević

U NAŠEM selu vladaju razum i sloga. Razumom smo odabrali najboljeg kandidata i složno glasali za njega.

Ovim rečima nas dočekuje Momir Savić (61) predsednik sela Bublica u prokupačkoj opštini. Od susednog Žitnog Potoka, asfaltni put vodi do centra Bublice, u kojem je seoska škola "Vuk Karadžić" jedina ustanova. Tu je bilo i jedino biračko mesto na kojem se izjasnilo svih 92 meštana sa pravom glasa. A, njih 91 glasalo je za Aleksandra Vučića, dok je jedan listić po oceni Izborne komisije bio - nevažeći.

- Milivoje Mitrović (68) nije mogao da se oduči između Vučića i Šešelja, pa je glasao za obojicu i tako je taj listić bio nevažeći - priča predsednik Savić.

Kaže da su seljani glasali javno i da se nisu zaklanjali iza paravana. Objašnjava da u selu uglavnom žive staračka domaćinstva, a da stariji ne kriju svoje političko opredeljenje.

Dok pojašnjava da se mladi koji su u manjini, bave uglavnom poljoprivredom, Bojan Alimpijević (38) kaže da su on i njegov devetnaestogodišnji brat Marko glasali za Vučića iz ubeđenja.

Citat
INTERES - Od oko 150 stanovnika više od sedamdeset odsto su penzioneri. Oni žele da im penzije budu stabilne, a veruju da je i u interesu sela da podržimo opštinsku vlast koja nam pomaže zimi oko puteva i drugih infrastrukturnih i komunalnih problema - nastavlja priču Savić (na slici).
- Ja znam da meni ne može da pomogne ništa, jer sam završio samo osnovnu školu i bavim se stočarstvom, ali mislim da je Vučić legenda - priča Marko koji je bio najmlađi glasač u selu, dok Stanoje Jovanović (91), najstariji glasač, kaže u šali da je za Vučića glasao jer se nada povećanju penzije.

- Iako je moja penzija poprilično dobra i primam oko 30.000 dinara, mislim da bi mi koji dinar još dobro došao - priča ovaj starina čiji sin, snaha i unučići žive u Beogradu.

Predsednik Mesne zajednice dodaje da je bilo onih koji su dan uoči izbora želeli da ih osujete tako što su im oštetili vodovodnu mrežu i selo nije imalo vode 24 sata.

- Uveren sam da su to uradili iz susednog sela koji su za protivkandidate našeg budućeg predsednika - zaključuje predsednik ovog sela.

Izvor: Novosti

« Poslednja izmena: 04. Apr 2017, 17:10:43 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ja mislim da ste prebrzo završili raspravu o ovoj montažnoj ogradi ispred skupštine treba se vratiti na to.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2017, 18:00:02 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34746
mob
Samsung 111111

Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Citat
Moj najbolji drug je obišao  (i slovima: sedam) izbornih mesta u svom kraju i nigde ga nije bilo. Na kraju je popizdeo, okrenuo se i otišao kući. Niko nije podneo prigovor. Koliko je takvih slučaja gde niko nije podneo prigovor?

А зашто нико није поднео приговор? Зар Сале Јанковић и његова елита нису тренирали контролоре да буду спремни на све изазове изузетно компликованог (скоро као теорија струна) посла на бирачком месту? Зашто твој друг није пришао првом контролору испред ДС-а и изложио му проблем? Сада је то само небитна прича, анегдотица једног недељног сунчаног дана Smile

Citat
Kad ovaj slučaj koji sam opisala bude izašao u javnost, videćemo ko lupeta

Smile

Лепо сам рекао: Једноставно немате појма, инфериорни сте. Мислим на екипу која је требала исконтролисати изборе испред опозиционих кандидата. СНС је поставио људе који знају, који су мотивисани и који су лојални. Тачка. Енде. Коњец.

Прошли су избори, мрги, синекура у општини сачувана. Можеш да скинеш маску.  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
E ovde moram, posto si indirektno ispljuvao i mene  Smile

Meni prica sa ovim likom deluje kao da on nema pojma na kojoj je adresi prijavljen  Smile Takvih situacija je bilo u nedelju, vise. Znaci, bilo je likova, ne da ne znaju broj, nego ne znaju ni ulicu na koju su prijavljeni  Smile Nista, net, sajt za proveru, maticni broj osobe i trazi gde glasa. Tako smo mi resavali problem, tacnije bas osoba ispred SJ-a Smile

Drugo, ne znam ko je sagovornica, ali ispada svake vrste je bilo, i onih za i onih protiv  Smile Kad sam rekla da cu da osvanem na youtube-u, bila sam ozbiljna, zena je, po ulasku na bm, digla dzevu da svi krademo i muljamo sa glasovima, da smo svi sns-ovci, a u tom trenutku za stolom gde se citava procedula odvija, sede sve kontrolori opozicije  Smile

I da dodam, iskustveno, ako je sastav bo normalan, sto se da videti u toku dana, na brojanju nece biti vatanja za gusu, cak nece biti ni duplog, provere radi, brojanja (ono, jedna partija broji pa onda druga to isto, mislim to jeste sasvim ok), niti nepoverenja u predstavnika "suparnickog tabora" Mislim, vidi se da li je tu neko dosao sa namerom da mulja, petlja, ili ne  Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2017, 19:20:19 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 458 459 461 462 ... 516
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.