Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati na izborima?
Aleksandar Vucic
8.1%  (7)
Sasa Jankovic
19.8%  (17)
Vuk Jeremic
10.5%  (9)
Vojislav Seselj
10.5%  (9)
Bosko Obradovic
10.5%  (9)
Sasa Radulovic
3.5%  (3)
Ljubisa Preletacevic Beli
32.6%  (28)
Aleksandar Popovic
0%  (0)
Miroslav Parovic
1.2%  (1)
Milan Stamatovic
2.3%  (2)
Nenad Canak
1.2%  (1)
Ukupno glasova: 86
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 516
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trka za predsednika - Vucic, Jankovic, Jeremic, Radulovic, Beli, Seselj  (Pročitano 348208 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Ložimo se na predsedničke? Smile Smile Smile ludog naroda leptejebo
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
I-mate 30 Pro
go sheki go...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 50.0
еј ...али тамо нека госпођа која се ложи како би јој изазов био само ако јој је противкандидат Вучић... ваљда капира да остали нису изазов јер би их ишамарала у првом кругу.

А Жика Обретковић би скупио више гласова од ње ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Dobro,al se ipak ogradila da o tome treba da odluče DS i DJB odnosno u prevodu da bi ona bila kandidat ukoliko bi je te dve stranke podržale.

Ali na stranu sve to,ja i dalje ne mogu da verujem da ljudi ne vide da mi trošimo ogromno vreme i energiju na izbor čoveka čiji je jedini posao 4 godine da putuje,prima platu,živi u nekoj rezidenciji a gospodja da bira cvetne aranžmane,da ne pričamo da ja moram da angažujem četu ljudi da svaki dan obezbedjuje tog tipa i familiju mu ničim izazvanog,uz verovatno niz drugih tekućih troškova,a zauzvrat mi kao država apsolutno ništa ne dobijamo osim ogromnog troška.

Jedini kandidat koji bi imao težinu je sam Vučić,ali i to zato što bi on uzurpirao tu funkciju,a ne zbog ovlaštenja koje predsednik ima.

Ja nisam pravnik ne znam baš kako to zakonski funkcioniše,ali ako je izvodljivo,aklamacijom ukinuti tu funkciju kao takvu da ne postoji,ili ga delegirati iz parlamenta,pa fazon nadjemo nekakvog tipa inženjera,književnika ili koga takvog koji je priznat u svom poslu,doprineo je u nekom smislu promociji države pa ćemo mu se tom funkcijom eto delom odužiti za njegove uspehe,tako što će 4 godine protokolarno predstavljati zemlju i primati platu.Tako bih nekako još i prihvatio tu funkciju.Ovo na ovaj način je žali bože i novca i vremena i nas samih koji kao treba nešto da biramo,a ne biramo ništa.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
Hm, kad bi samo imali nekoga da nas predstavlja bez silnog bacanja para na izbore i za koga ne bismo morali da mu dajemo cetu ljudi jer ih vec ima. Gde naci takvog coveka?

A da...

https://sr.wikipedia.org/wiki/Александар_II_Карађорђевић

Al jbg, svi misle da je monarhija glupost pa bolje da imamo farsu od izbora.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.99
А немојте тако. Председник може да врати закон на поновно разматрање...........па га после недељу дана мора потписати Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2016, 12:18:41 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 50.0
Серђо бате стављај размак после зареза глава ме заболи кад читам овако...

Ма ложење на председничке изборе је због шансе да се докаже како је Вучић рањив и систем климав јер нема подршку гласача... и контра... тј да Вучић докаже супротно.

Заболе њих курац и једне и друге за персонално решење ко ће то бити... да није тако изашли би досад са кандидатима... битно је само и искључиво накнадно тумачење резулата.

и једни и други би прихватили Aтифете Јахјагу за председника ако би могли народу да тумаче резултате онако како им је то потребно.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Smile Brate nemoj da mi vredjaš moj krasnopis,gledaj ti samo te nove redove,velika slova i znakove interpunkcije na svom mestu,pa ovo Djura Daničić ne bi ovako Smile

Marko nije problem,samo još da nadjemo ko će da plaća tu kraljevsku porodicu i ja sam za.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 54.0.2840.85
mob
Nokia krntija
Već sam negde rekao ovo... značaj ovih izbora nije u tome da što je sama funkcija bitna, već što mogu da promene odnos snaga. Ako kojim slučajem pobedi opozicioni kandidat, to je prilika da se skrati mandat ove Vučićeve vlade, jer bi tad ovaj mogao da raspiše prevremene izbore, plašeći se da bi mu do 2020-e rejting značajno opao.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
Apple 15
Na moj uzas... ponovo se slazem sa Srbljanovickom... ispasce ona veci srpski nacionalista od Obradovica i Davidovica zajedno... sto i nije cudno...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 516
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.