Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trinaest godina od pada Slobodana Miloševića  (Pročitano 18883 puta)
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
@Alokinator
Prvo jedno pitanje za tebe:
Od cega ti danas zivis?
Ako te izdrzavaju tata i mama onda i nije tako lose jer mene moji nisu mogli da izdrzavaju i skoluju u tim istim srecnim devedesetim o kojima se ovde radi, iako su oboje "imali posao" i pristojne plate (od skoro 20 maraka ukupno) i radnu nedelju od 40 sati i placeno prekovremeno i svasta nesto lepo.
Kada bi morali sada bi mogli jer imaju negde oko 1000 evra mesecno.
Nije ovde pitanje dali je posle petog oktobra trebalo da bude bolje nego sto je sad (a jeste trebalo i moglo je), vec dali je realno bolje.
Nemamo svi pamcenje kao zlatne ribice, a kome je tad stvarno bilo bolje - pa evo mu ga Dacic - zanat zna sigurno - samo jos da izglasaju u Skupstini da se godina promeni iz 2013 u 1993 i problem resen.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7281
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 
Jeste da je u Slobino vreme ekonomija bila isto u kurcu , ali se mora uzeti u obzir i to da smo bili pod sankcijama i u ratu pa se verovatno hteo sacuvati neki socijalni mir i nije bilo otpustanja radnika kao  sada. Neki boljitak , sto se tice ekonomije je zabelezen nakon '95-e pa sve do Bombardovanja kad smo totalno bili u kurcu.
Slobi su zamerali na 350.000 (ako se ne varam  Smile ) nezaposlenih u Srbiji , i to svi ti " ekonomisti " koji su nakon 2000.-te dosli na vlast pa vidim sad gde smo i sta smo Smiley 1  sa blizu 1.mil nezposlenih.  Sve u svemu zadnjih 22-23 godine smo u banani s'tim sto smo sada skoro sve rasprodali , zatvorili ili isekli u staro gvozdje pa sad krivimo ovog ili onog ove ili one ...... sami smo krivi sto smo sve to dozvolili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
I sad po tebi treba reci da se devedesetih zivelo bolje.
Nije nego.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Nokia Asha 302
@Alokinator
Prvo jedno pitanje za tebe:
Od cega ti danas zivis?
Ako te izdrzavaju tata i mama onda i nije tako lose jer mene moji nisu mogli da izdrzavaju i skoluju u tim istim srecnim devedesetim o kojima se ovde radi, iako su oboje "imali posao" i pristojne plate (od skoro 20 maraka ukupno) i radnu nedelju od 40 sati i placeno prekovremeno i svasta nesto lepo.
Kada bi morali sada bi mogli jer imaju negde oko 1000 evra mesecno.
Nije ovde pitanje dali je posle petog oktobra trebalo da bude bolje nego sto je sad (a jeste trebalo i moglo je), vec dali je realno bolje.
Nemamo svi pamcenje kao zlatne ribice, a kome je tad stvarno bilo bolje - pa evo mu ga Dacic - zanat zna sigurno - samo jos da izglasaju u Skupstini da se godina promeni iz 2013 u 1993 i problem resen.

Moze se reci da me donekle izdrzavaju, trenutno ne radim, a i sad sam pri kraju studija. Donekle jer zaradjujem od sudjenja odbojkaskih utakmica. A to sto svi kazete za plate, ne moze biti neko opravdanje jer kao sto rece Cane, bili smo pod sankcijama. Od sankcija pa do dolaska DOS-a ne verujem da su plate bile 10-20 maraka. Da vidim sad da smo pod sankcijama, sta bi bilo...
« Poslednja izmena: 14. Okt 2013, 23:48:42 od Alokinator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Pod sankcijama je bilo lose, ali opet su ljudi nekako uspevali da prezive a da pri tome ne prodaju zemlju, kuce ili bubrege, sta imamo sada? Nemamo sankcije, embargo i ratno stanje, i stvari su jos gore nego sto su bile.  Sada je nekoga sramota sto je Srbin, a ne daj boze rodoljub.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Nisu se tada prodavali bubrezi, sada se prodaju.
Da nam se sada dogode sankcije, ne daj Boze, bili bismo desetkovani. Da se mi ne lazemo. Moral nula, rezerve minus a radno sposobno stanovnistvo bi prebego preko granice tako da bi ovde ostala samo nejac.

Nije za poredjenje ni u sali. Ko misli drugacije stvarno je zakacio ozbilne posledice bombardovanja 99te.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Ne znam za vas, ja se secam da je u Slobino vreme radnik bio zasticen ko bubreg u loju, radio 40h nedeljno (realno i mnogo manje), znao se vikend, postovao i placao prekovremeni radi i diplome su znacile i znanje. Kolektivna amnezija je skoro, pa sam sigurna, delo bombardovanja 99te....

Ovo bi moglo u potpis.  Svaka recenica posebno.
Jebote život.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Nokia Asha 302
Mogao je i svaki clan ovog foruma staviti u potpis svaku tvoju napisanu glupost, bilo bi taman.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.69
Da li neko zna za neki Slobin intervju na TV tih godinna , devedesetih a da je otkacen na youtubeu ?

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ne znam za vas, ja se secam da je u Slobino vreme radnik bio zasticen ko bubreg u loju, radio 40h nedeljno (realno i mnogo manje), znao se vikend, postovao i placao prekovremeni radi i diplome su znacile i znanje. Kolektivna amnezija je skoro, pa sam sigurna, delo bombardovanja 99te....
U Slobino vreme?Cekaj,jel pricamo o istom,seda kosa,krupan glas,bivsi bankar,zena Mira,sin Marko?
Da bre! Za vreme Slobe nisam imao ni sat prekovremeno.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.