Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 06:03:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trikovi zvezda za vitku liniju  (Pročitano 19391 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Baš zato se treba baviti nekim vidom rekreacije u kojoj uživamo, koja nas opušta...bez presije da je estetika prioritet. Telo će to umeti da ceni.

Upravo zbog toga obozavam ples - Zato sto u sustini u plesu estetika i savrsenost tela nije bitna( i sama estetika tela vuce na skroz neku suprotnu stranu od opste prihvacenih standarda) i sto snaga i funkcionalnost i fluidnost pokreta i plesa ulepsavaju telo, a ne obrnuto..Mozes da budes najzgodnija osoba na svetu ako ne znas da izvedes pokret, dzaba ti, mozes da okacis to lepo telo o civiluk  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Tako nekako i ja mislim...kada se čovek bavi nekim sportom ili bilo kojim vidom rekreacije koji mu zaista prija, jača duh i telo, psiha je zadovoljna i usklađuje se sa telom.
To je neka moja suluda teorija koju vidim kod sebe i kod nekih ljudi oko sebe.
Kad ne teraš sebe ni na šta, već uživaš u tome što radiš rezultati su mnogo bolji jer zapravo rezultati i nisu cilj, već dođu kao nagrada.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple 15
Yoga... mmmm... yoga... mmmm...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa da...joga, ples, plivanje, klizanje (znam, dosadna sam...ali imam klizalište na 20 metara od stana, to je za moju lenju guzicu stoga idealna rekreacija).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple 15
Plus svi ti vidovi rekreacije formiraju duge i vretenaste misice...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Iskreno, nikad mi neće biti jasno kako ljudima nije žao samih sebe da se muče po teretanama.
Mislim da sam već pričala...jednom me je neki tip zadivljeno pitao otkud mi tako široka ramena i tako mišićave ruke, da li od teretane ili od plivanja...."od ribanja tepiha", rekla sam mu...i nestao je u vidu magle.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Tako nekako i ja mislim...kada se čovek bavi nekim sportom ili bilo kojim vidom rekreacije koji mu zaista prija, jača duh i telo, psiha je zadovoljna i usklađuje se sa telom.
To je neka moja suluda teorija koju vidim kod sebe i kod nekih ljudi oko sebe.
Kad ne teraš sebe ni na šta, već uživaš u tome što radiš rezultati su mnogo bolji jer zapravo rezultati i nisu cilj, već dođu kao nagrada.

Meni to nije suludo, meni je to jedno sasvim logicno i normalno razmisljanje  Smile
Jednom sam se do besvesti raspravljala i natezala sa nekim likom o slicnoj temi, gde covek prosto nije mogao da razume moj stav da bih se radije bavila necim sto volim i sto me ispunjuje a donosi rezultate na telu sporo, nego sto bih se bavila necim sto mi je dosadno i sto me psihicki umara samo radi nekih ''brzih rezultata''...Pa ne, kako to, ko bi jos radije gulio nesto dve godine za rezultate koje moze da dobije u 6 meseci, pa to je nelogicno, pa ja lupetam, ja ne znam nista u ljudskom telu... I sve ostale pizdarije koje idu uz to.

Da ne pricam o tome sto mi je apsolutno smesan pojam brzih rezultata...Ja nikada nisam, niti sam sada sportski tip, ali smatram da sport i fizicka aktivnost(bilo kakva), trebaju na prvom mestu da imaju za cilj da izgrade funkcionalno, izdrzljivo i jako telo, estetika je nesto sto ga samo parti, a takvo telo, celovito, se gradi jako dugo, godinama, polako i sistematski, nema tu brzih rezultata u 6 meseci. I ti brzi rezultati mogu biti uglavnom jedino u vidu neke estetike, ali meni je to telo onda polovicno i takvo ''izvajano'' telo mi je potpuno prazno.
Ne kazem da je uzasno baviti se necim samo estetike radi, razumem ja sve to, razumem da na primer nekoj devojci nije ni bitno ni potrebno da bude okretna ili brza ili izdrzljiva, nego da samo hoce da podigne dupe i skine stomak. Ali to prosto nije nesto sto bih licno ja radila, tako da suma sumarum, slazem se sa tobom u potpunosti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N97
Kako da ne...mora da boli. Evo narucicu nekoga da me sutne  Smile
Sto ste ljudi toliko optereceni? Imate li vi jos neki razlog za zivot osim svog odraza u ogledalu?  Smile

Uopšte nisam opterećen. Sport je jednostavno takav. Ako je lako, nema poentu, jer to nije fudbal, ili klizanje. Nije poenta u izgledu već u osećaju snage.

Citat
Tačno posmatram u svom fitness centru kako se ljudi ponašaju.

Bolje bi ti bilo da posmatras sebe u ogledalu , mislim dok vezbas....ako stignes da vezbas od posmatranja  Smile

Ja recimo kad treniram nikoga ne vidim, graske znoja sa cela mi udju u oci i nista bas ne vidim, samo cujem instruktorku kako vice - Lolana ne zabusavajjjjjj  Smile Smile

Ili se mi nismo razumeli, ili si rešila da provociraš. Gde piše da ja posmatram ljude dok vežbam ? Smile
Niti posmatram, niti progovaram, još me prozivaju zbog toga kako sam mnogo ozbiljan, ali to svakako nije tema.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja volim da se pomučim, na taj način izbacujem suvišnu i negativnu energiju, a nemam utisak da je taj proces potpun ukoliko ne osećam snažan umor, ali onaj koji pročišćava telo i um i zahvaljujući kom spavam kao beba. Zato sam izabrala kick-box jer je savršen upravo za to što mi treba.

Ima dana kada samo želim da se rastegnem i imam osećaj da sam skupljena po dužini i tada mi treba nešto što će da mi razmrda mišiće. Za to je pilates savršen. Osećam se pokrenuto i gipko i uvek ga odaberem kada mi treba nešto što će da me opusti i posle čega mogu da nastavim sa svojim uobičajenim aktivnostima. Manje-više isto važi i za body forming na koji isto volim otići, koji je agresivniji od pilatesa a opet daleko blaži od kik boksa.

Spoj ta dva (odnosno tri) mi je savršena kombinacija kardio treninga, oblikovanja mišića i mentalne relaksacije koju nisam uspela da zamenim ničim kao dobrim treningom i litrama prolivenog znoja.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N-shurnaest
Jbt ti si spremna da ubijes Spahiju, ladno.   Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 06:03:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.