Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Трагедија у Италији  (Pročitano 649 puta)
21. Jan 2017, 10:38:34
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
http://rs.n1info.com/a222615/Svet/Svet/Udes-autobusa-s-ucenicima-u-Italiji.html

Велика трагедија...много деце је погинуло.

Замислите да се ово десило у Србији. Какве би биле реакције "Елите", "стручне јавности", Србијанке и Петричића?
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Pa mislim da bi bilo isto kao što je bilo dok su demokrate vladale, a SNS anđeli bili opozicija.

P.S. A i ono što rekoh bilijardu puta - kada imaš vlast koja ne silazi sa TVa i naslovnica, onda su maaaaaalkice veće šanse da će ona biti podvrgnuta kritikama i kad treba i kad ne treba... nego kad ta vlast ima neku meru i predstavu šta joj je faking posao i šta su joj faking dužnosti.  Smile A pominjao sam i onaj primer - koga će većina ljudi radije da stavi pod lupu i istragu, pa i da kritikuje i kad treba i kad ne treba? Čoveka koji na radnom mestu ne radi ništa ali zato ni ne smeta nikome i gleda svoja posla, ili čoveka koji radi dosta ali zato ne zatvara gubicu i samo kenja po svima?  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2017, 12:38:16 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Наставник спасавао ученике из аутобуса, изгубио двоје деце

рофесор физичког васпитања Ђерђ Виг је помагао у извлачењу ученика из запаљеног аутобуса у Италији, а у несрећи је и сам изгубио двоје деце. Процес идентификације жртава биће дуг и болан, каже шеф мађарске дипломатије.

Биће потребно много времена да се идентификује 16 жртава саобраћајне несреће у Италији у којој је аутобус са мађарским средњошколцима ударио у стуб и запалио се, изјавио је мађарски министар спољних послова Петер Сијарто.

"Само један дан је прошао откако се трагедија догодила, а процес идентификације погинулих тек треба да почне и биће веома дуг и болан", рекао је Сијарто.

У аутобусу су била 54 путника и два мађарска возача, а до несреће је дошло када је возило ударио у стуб на излазу са ауто-пута у близини Вероне у ноћи између петка и суботе.

Већина путника били су средњошколци из Будимпеште који су се враћали са зимске екскурзије у Француској.

Сијарто је додао да треба да буду идентификоване и две одрасле особе које су у тешком стању пребачене у болницу.

Четворо путника са тешким повредама остало је у болници, а према Сијартовим речима, једна од неидентификованих особа претрпела је опекотине трећег степена, док је друга задобила озбиљне повреде главе.

Сијарто је казао да је аутобус потпуно изгорео и да узрок несреће тек треба да буде утврђен.

Мађарски конзул у Милану Јудит Тимафи je рекла да је професор физичког васпитања Ђерђ Виг помагао у извлачењу ученика из запаљеног аутобуса и да је у несрећи и сам изгубио двоје деце.

Званичници наводе да ће, осим двоје најтеже повређених, сви путници данас по подне бити враћени у Мађарску, а у Верону је отишло и неколико мађарских психолога да помогну преживелима и њиховим породицама у превазилажењу траума након несреће.

Мађарска полиција најавила је да ће сарађивати са италијанским колегама у истрази узрока несреће, која ће бити започета пошто управа компаније која је превозила ученике достави властима информације о техничком стању аутобуса у тренутку изласка из Мађарске.

Власти у Будимпешти прогласиле су понедељак за дан жалости, а у школама широм земље биће одржане комеморације погинулима.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.