Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Berlin: Tinejdžer nožem izbo 20 ljudi  (Pročitano 1493 puta)
28. Maj 2006, 10:24:56
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
Tinejdžer nožem izbo 20 ljudi

BERLIN - Pomahnitali 16-godišnji nemački srednjoškolac preksinoć je u centru Berlina nožem izbo najmanje 20 sugrađana koji su počeli da se razilaze kućama posle raskošne svečanosti otvaranja zgrade nove železničke stanice, preneo je Rojters.

Na sreću, niko od ranjenih nije u životnoj opasnosti mada je najmanje četvoro povređenih u ozbiljnom stanju - njima je razjareni tinejdžer naneo teške povrede u predelu stomaka i na leđima. Među ranjenima, na sreću, nema dece, a očevici su njegovo divljanje opisali kao pakao navodeći da je ljudima iz čista mira zabadao nož u leđa.

Nemačka policija je saopštila da je mladić uhapšen, kao i da je istraga - kojom treba da bude utvrđeno šta je motiv ovih nezapamćenih nasumičnih napada - u toku.

U izveštajima o broju povređenih građana Berlina navode se brojke o 20, 26 i 28 ljudi, u zavisnosti od izvora na koje su se zapadnoevropske agencije pozvale. Britanski Rojters navodi broj od 20 ranjenih, ali se strahuje da bi moglo da ih bude i više jer se pretpostavlja da se neki od lakše povređenih nisu ni javili policiji. Rojters je citirao i jednog od policajaca koji je kazao da je "ludak je trčao niz ulicu i nasumično napadao ljude".

Kad je već reč o napadaču, mediji su preneli da je to đak (16) iz kvarta Nojkeln u kojem, na jugu Berlina, živi veliki broj imigranata.
U tom delu grada vladaju nemaština, kriminal i nezaposlenost. Zasad se veruje da je mladić delao sam i da nije ultradesničar.

Inače, preksinoćnom otvaranju najveće železničke stanice u Evropi, praćenom velikom feštom, koncertom i lajtšou programom, prisustvovala je i nemački kancelar Angela Merkel.
Slavlje je okupilo najmanje 100.000 žitelja Berlina, a Bi-Bi-Si navodi da je izgradnja tzv. Hauptbanhofa koštala oko 700 miliona evra, kao i da će kroz tu stanicu dnevno prolaziti 1.100 vozova i 300.000 putnika

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Poludeli srednjoškolac
Nožem izbo 26 ljudi

BERLIN - Nemački srednjoškolac povredio je 26 osoba preksinoć u centru Berlina napadajući ljude koji su odlazili sa ceremonije otvaranja nove železničke stanice, saopštila je policija, dodajući da je mladić uhapšen.
- Poludeli čovek trčao je niz ulicu i nožem nasumice napadao ljude - rekao je jedan policajac. Predstavnik policije rekao je da je šestoro povređenih zadobilo teške povrede. Napadač je 16-godišnjak iz Nojkelna, kvarta u južnom Berlinu, gde živi veliki deo imigranata. U policiji tvrde da napadač nije pripadnik neke ultradesničarske organizacije i da je samostalno izveo napad.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 
kakav psihopata Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 753
Zastava BIH
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 70
Koliko je istina ne znam ali ja sam danas cuo da je ovaj psihopata sa nozem ljude zarazio i HIV virusom!? Ne mogu da vjerujem !!!
IP sačuvana
social share
Ne ostavljaj za sjutra ono sto mozes danas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bolesnik,treba mu psihijatrisko lecenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Divno
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 
Koliko je istina ne znam ali ja sam danas cuo da je ovaj psihopata sa nozem ljude zarazio i HIV virusom!? Ne mogu da vjerujem !!!

tacnije jedan od izbodenih je zarazen HIV-om, pa posto je neposredno posle toga ovaj slatki tinejdzer izbo jos ljudi sumnja se da su i oni sada zarazeni
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

google translator ce da dovede do 3 svetskog rata

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1360
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 2700 classic
Ko zna sta ga je nateralo. 
IP sačuvana
social share
"Znam da ce te uskoro imati te predivne predsednicke izbore koje mnogo volite, bice veoma zabavni i siguran sam da cim se završe izbori da ce zemlja odma biti primetno bolja. Što se mene tice, ja cu biti kuci i raditi esencijalno isto što i vi, ali kada ja završim sa drkanjem barem cu imati nešto da pokažem" - George Carlin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.139 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.