Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 11:51:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tri nebitne stvari  (Pročitano 695 puta)
06. Mar 2007, 12:53:45
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Postoje neke stvari koje su prilično bitne da bi veza mogla da uspe, barem ako pričamo o vezama na duge staze. A postoje i neke stvari koje vas mogu oduševiti kod muškarca, navesti vas da pomislite da će vam s takvim muškarcem sigurno uvek biti fenomenalno - a koje, zapravo, ni na koji način ne osiguravaju uspeh veze. Prijatne su, uživate u njima, ali vam zapravo ništa ne govore o deljenju života s tom osobom. Evo tri takve stvari.

Svaki put se ludački dobro provedete s njim: pa šta? U redu, super je za izlaske, ali valjda i očekujete da je sposoban da vam u toku zabavljanja pruži dobru zabavu? Veza ipak nije izlazak za izlaskom, niti je stalno zabavno. To što je on rado viđen gost u najzanimljivijim klubovima (na primer) ne govori ništa o njegovoj sposobnosti da bude odgovoran suprug i otac.

Prilikom svakog izlaska sve vam plaća: i opet, pa šta? Ako dobro zarađuje, verovatno to želi i da pokaže. Ne kažemo da je loše ako voli sve da vam plati (mada nije stvarno neophodno), ali da li vam, osim novca, pruža i ono što se novcem ne može kupiti - svoje vreme i svoju pažnju? Ili biste život s njim provele u luksuzu, ali viđajući ga samo onda kada je on za to raspoložen, bez obzira na vaše želje?

U krevetu je fenomenalan tehničar: da, pa? Tehniku može da nauči svako. Mnogo je važnije da je muškarac osećajan i strastven. Sve ostalo što se kreveta tiče može s vremenom da se nauči.

Naravno, ukoliko se super provodite s njim, ako je odličan u krevetu i džentlmenski vam sve plaća, uživaćete. Ipak, ništa od ovoga vam ne govori o njegovoj sposobnosti da bude uz vas i kada nije sve zabava, ništa vam ne govori o njegovoj ozbiljnosti - to su sve samo elementi dobre zabave. Ako je zabava sve što želite od tog muškarca, ovakav bi bio sasvim u redu, ali ako je duga veza ono što želite, obratite pažnju na neke druge stvari.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 11:51:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.