Da li je neko polagao ove testove? Meni treba za posao a nisam se jos nista raspitivao oko toga. . . Ja bih i na pripreme negde krenuo. . . Kakva su vasa iskustva?
E to ti je dobro sigurno za sve! I za posao i ako ces da studiras napolju. Ja sam polagao i bas sam odlicno prosao a kad sam se zaposljavao odlicno sam znao engleski na razgovoru, cak mi je to i sef rekao. Ja sam se prirpemao dva meseca ranije. prvi mesec sam se sam spremao a posle toga sam isao u britaniku, privatnu skolu. bolje je kad te neko sprema svakako. a moj ti je savet da polazes toefl. bolji mi je nekako.
Izabrao sam Ielts, mislim da je bolji malo od Toefla ili CEA. Posto mi treba za posao on bi mi najvise odgovarao. Poceo sam pripreme za polaganje sam ali vidim da to nece bas ici kako treba. Probacu u toj skoli ako ne onda moram traziti privatnog profesora.
vas dvojica ste bas kompatatibilni. slicni nickovi, isti browser, isto smece od OS-a...totalno ste isti. kao da ste jedan cova prakticno. koji reklamira fakin britanicu na forumu. u vremenu krize. kada su ljudi gladni. i ne interesuje ih previse ta smrdljiva skola da bacaju pare u nju...