Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 00:52:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trenutak istine  (Pročitano 78322 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 3310
Једна од најодвратнијих телевизијских емисија у последње време...ако и занемаримо одвратан концепт исте,бар по мени најгору мрљу оставља неподучена и видно необразована водитељка Татјана Војтеховски.... да ме душебрижници не би стављали на зуб,могу да препоручим чувено ауторско дело ''Ставови'' у коме је дотична на првокласан начин показала све своје слабости....

Учесницима скидам капу...мада сам и по том питању био скептик,очекивао сам само цигане за госте  Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Ovu emisiju bi moralo zabraniti da se emituje tokom dana!

Voditeljka je licemerna. Ako vec vodi ovakvu vrstu emisije onda bi ona prva morala da sedne u stolicu i da joj se postavljaju licna pitanja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
Kakva emisija,takva voditeljka ... Sta ste ocekivali,casnu sestru ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
Samsung Galaxy S III
Kakva emisija,takva voditeljka ... Sta ste ocekivali,casnu sestru ?

Kakva emisija, takva drzava - ja bih pre rekao  Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Linux
Browser
Mozilla
Ne samo tokom dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6120
Televizija trazi nove zrtve moramo to da shvatimo i ljudima postaje interesantno da vide "krv" nesto degutantno.
Zele da zalaze u tudju intimu da sve znaju o  svakome i zato se i emituje na takvoj televiziji!
Sve emisije na pinku su dno jedino sto valja su filmovi ponekad i nekada serije ostalo je katastrofa!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Hleba i igara, odvratiti pažnju narodu na drugu stranu, da ne postane svestan da je do guše u govnima.  Smile

Što da ne? Dok je ovaca, biće i šišanja.  Smile

Ne bi ta emisija ni opstala da nema tolikog broja ljudi koji je pomno prate.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo

Voditeljka je licemerna. Ako vec vodi ovakvu vrstu emisije onda bi ona prva morala da sedne u stolicu i da joj se postavljaju licna pitanja!
To,nju bi ja prvu stavio u tu stolicu,kolio me nervira,u dupetu je Željka Mitrovića,samo joj noge vire iz njegovog dupeta.Odbojna osoba,užas. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

...ili jos bolje ona dodatna pitanja koja postavlja nakon datih odgovora Smile

Ali svakako je postigla cilj, probudila je emocije... niko nije ravnodusan ni prema emisiji, a vala ni prema njoj.
« Poslednja izmena: 06. Jul 2009, 14:50:59 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
„Nemoguća misija” prevarila voditeljku TV „Pink”
Tanja žrtva skrivene kamere
Autor: Marija Radojković | Foto:S. Đalić | 10.07.2009. - 05:00

Tanja Vojtehovski, voditeljka „Trenutka istine”, osetila je kako je sedeti u „vrućoj stolici” kada joj je ekipa „Nemoguće misije” namestila skrivenu kameru. Tanju su uvukli u zamku sa pričom da je Adorjan Kurcuz, učesnik „Trenutka istine”, zbog priznanja o svojoj seksualnosti u ovom kvizu, dobio batine i završio u gipsu. Tanja pristaje da se nađe sa Adorjanom i njegovom mamom u klubu „Mistik” u Novom Sadu, a on joj sav snužden prepričava svoje nedaće. Tada nastaju problemi jer im tokom razgovora prilazi nekoliko nasilnika sa kojima se Tanja obračunava. U celu priču je uključena i Ena Popov…

Akcija je počela u ranim jutarnjim satima kada smo sa ekipom „Nemoguće misije” stigli u Novi Sad. Iako je igra predviđena za predveče, teren se mora pripremiti ranije - ekipa nalazi skrovište, nameštaju se kamere, bubice, određuje se tačan raspored sedenja, sastaju se glumci…
- Tanja nam je „teška” žrtva, moramo biti neprimetni. Adorjan nam je jedina veza s njom i skoro niko ne zna da ćemo je „uraditi”. Zbog svega toga je ishod neizvestan. Samo da dođe i naša je - objašnjava Goran Marković, producent i voditelj „Nemoguće misije”. U klub dolazi i glavni akter - Adorjan. Pokazuje nam lažne papire iz policije i bolnice.
- Nadam se da se Tanja neće naljutiti na mene zbog ovoga. Ali čini mi se da bi ova priča trebalo da bude ispričana jer je scenario potpuno stvaran, to se zaista moglo dogoditi - objašnjava Adorjan i odlazi u bolnicu kako bi mu na desnu ruku stavili lažni gips. U tom trenutku u klub sasvim spontano ulazi Ena Popov sa drugaricama. Goran dolazi na ideju da je uključi u priču. Ena pristaje.

- Dok Tanja i Adorjan pričaju, prići će im momak i devojka (pokazuje na glumce). Ona je, navodno, medicinska sestra koja je Adorjanu stavila gips, slučajno se sreću, Adorjan traži njen broj, a onda će njen dečko nasrnuti na Adorjana i Tanju. Ubaci se u svađu! Možda će nasrnuti i na tebe. Svađaj se i ti sa njim - objašnjava on.
Čekamo. Prolaze sati. Tanje nema. Adorjan joj šalje poruke, ali ona neko vreme ne odgovara. Svi se pitaju da li će doći ili će misija propasti. Skoro je deset sati, priprema i čekanje traju skoro dvanaest sati. Tanja šalje poruku da stiže za deset minuta. Adorjan i njegova mama (glumica) sede za stolom.
Tanja prilazi i prvenstveno se šokira činjenicom da Adorjan ima gips. On joj pokazuje papire. Neutešan je. Tanja u neverici objašnjava kako sve može da im pomogne. Nervira se. Pod stresom je. Producent daje upute glumcima da uđu u lokal. Dolazi ključna scena.
Medicinska sestra Adorjanu traži broj, a dečko negoduje. Počinje da viče na sve njih, da vređa Adorjana. Tanja staje u njegovu zaštitu. Ubacuje se i Ena. Sada se obe svađaju sa njim. Dečko odlazi, a Tanja je i dalje u neverici. U jednom trenutku mama glumica kaže: „Kako ćemo mi, sine, kući?” Voditeljka je potpuno slomljena. Adorjan u tom trenutku govori: „A sada ti moram pokazati ono najgore”, vadi zastavicu i kaže: „Ovo je ‘Nemoguća misija’”. Tanja besno baca paklice cigareta na pod. U potpunom je šoku. A onda počinje da se smeje…
Ovo je samo deo onog što se dešavalo u emisiji koju ćete u sredu videti na Televiziji „Pinku”….

Tanja: Bila sam u šoku

- Našli ste mi pravu tačku. Mene najviše može da iznervira primitivizam. Na to sam osetljiva. Ljudi, ja sam u šoku, ma ja sam se raspala. Nikada se ne nalazim sa takmičarima iz kviza. Napravila sam presedan zbog situacije. „Nemoguća misija” mi nije bila ni na kraj pameti, ovo je sve stvarna situacija. Svaka čast glumcima, mami, Eni… - kaže Tanja.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 00:52:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.