Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 21:10:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trenutak istine  (Pročitano 76094 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
kamiondzija koji bi prodavao maloletnice ?!??! wtf, odakle ti to ? sa hrvatskog? jel ima na youtube-u ?
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
bas bi bilo bezobrazno to Smile
gledala sam par puta kad su ih tako oborili; lik bisexualac ( pedercina zesca ), ispricao se svega i svacega, od toga da je na internetu prodavao sexualne usluge do toga da je skrivio ubistvo bivseg momka i onda mu uzese sve pare  Smile

hahahahahaha  Smile

Nije ubistvo, vec samoubistvo...  Smile
A njegova majka samo crveni i crveni... "prijatelji" koji "nisu znali" da je feget, odustali su od podrske vec posle 4 pitanja... Smiley))

Elem... onaj lik sto je zavrsio u popravnom domu jer je ukrao nakit i kamiondzija koji bi prodavao maloletnice, isto su likcine... mene bi zaista bilo sramota da se tako ponizavam... za bilo koju cifru...
jes, samoubistvo.

meni je bilo najsmjesnije kad je pitala voditeljica njegovog kolegu iz bircusa sta misli o tome sto  mu je drug bisexualac, a ovaj zblanut kaze 'ja prvi put cujem sad za to'
hahaaha

Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
kamiondzija koji bi prodavao maloletnice ?!??! wtf, odakle ti to ? sa hrvatskog? jel ima na youtube-u ?

Ne mogu sad da nadjem, ali desavalo se i ovo:

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
dno, ali dno dna  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
nema snimka, ali...   Smile
Citat
Trenutak istine: Zlostavljač žena poševio bi muškarca, ali i Alex Grdić

TOMISLAV TOLJAN, koji je započeo sa svojom istinom prošloga tjedna u showu "Trenutak istine", ovoga tjedna stigao je na drugu razinu. Njegovi odgovori, ali i objašnjenja bila su toliko iskrena da je šokirao javnost svojim životnim navikama, iskustvima i razmišljanjima. Uz to što iza sebe ima dva propala braka, jednog iz nezrelosti, drugog iz zabave, Tomislav ima i dva sina na koje troši manje novca nego za izlaske. "Svaki dan kao da je Nova godina. Derneci do ranih jutarnjih sati", riječi su kojima Tomislav opisuje svoj burni noćni život.

"Da, žene su si same krive ako ih muževi varaju, ali i tuku", odgovorio je te usto rekao kako je i sam dignuo ruku na ženu kako bi "došla k sebi". Njegovom primitivizmu nije bilo kraja te je čak priznao kako je jednom prilikom nekome uperio pištolj u glavu i repetirao ga. Inače rječit Tomislav koji se voli hvaliti svojim seksualnim (ne)uspjesima ovaj odgovor nije htio komentirati.

Varao je obje supruge te smatra kako svi muškarci varaju pa "čak i premijer Sanader i predsjednik Mesić ako su ikad bili u prilici i mogućnosti" jer, objasnio je, oni su isto samo muškarci. 36-godišnji Tomislav je nevinost izgubio s 14 godina, a do danas je (kako kaže) spavao s oko 500 žena. Volio bi se poševiti s manekenkom Aleksandrom Grdić, ali i s muškarcem. Dvojica su mu već uletjela, ali ih je odbio. Na to bi pristao samo za dobru svotu novca. U toj bi prilici, ispričao je, pokazao kako se ševi.

"Vaš odgovor je lažan!"

Tomislav koji je platio već velik broj kurvi, između ostalog seks s dvjema Hrvaticama, kaže kako su najbolje prostitutke u Švicarskoj. "Ima ih iz cijeloga svijeta, od onih egzotičnih iz Južne Amerike pa sve do Rusije", a također smatra kako bi i on sam bio dobar svodnik. "Da radite kao svodnik biste li mogli prodavati usluge maloljetnica?", bilo je pitanje vrijedno 100 tisuća kuna na koje je Tomislav odgovorio negativno te tako izgubio sav do tada osvojen iznos. Detektor laži tvrdi da nije govorio istinu.

U sljedećoj emisiji moći ćemo gledati veselu konobaricu Amru koja je u ovoj emisiji već odgovorila na nekoliko pitanja. Čakovčanka koja bi vrlo rado htjela biti striptizeta priznala je da teško kontrolira svoj seksualni nagon, ali i da koketira s gostima kako bi dobila napojnicu. Kao pratnja su joj došli dečko te dvije prijateljice od kojih je jedna, Tihana, pritisnula crveni gumb na pitanje "je li ikada pljunula gostu u piće" te tako samo potvrdila njezin mogući odgovor.
A.M.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
ne.. ovo je dno dna Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Mislim da nije... ovo je dno dna:

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ahahahah

moj fav  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
ovaj lik je stvarno dno dna i jeziv ..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung Galaxy S III
Ja bih voleo Aneu da vidim u tom kvizu  Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 21:10:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.