Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 08:09:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trenutak istine  (Pročitano 76290 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Učesnica kviza “Trenutak istine” Julka Mitrović, od čijih priznanja su se gledaoci naježili, posle četiri meseca od pojavljivanja u emisiji, još uvek nije dobila osvojenih 500.000 dinara.

Takmičarka koja je otkrila najmračnije tajne iz svoje prošlosti, i pred milionskim auditorijumom rekla da je nevinost izgubila sa rođenim ocem, stigla je do najveće sume ikada osvojene u ovom kvizu.

No, iako je rok za isplatu po ugovoru istekao, ova 49-godišnja žena iz Velikog sela nije videla ni dinara.

- Tražili su od mene istinu, a oni istinu ne pričaju, samo lažu! Rekli su mi da će mi dati novac u pet jednakih rata, počevši sa isplatom od dana emitovanja 7. oktobra, ili u celini kad istekne rok od 120 dana – ispričala je Julka za “Kurir” i dodala:

- Ta četiri meseca su prošla, a oni mi sad kažu da sačekam, jer i oni čekaju neku isplatu koja kasni. Međutim, vidim da od toga nema ništa! Najgore je to što mi nisu rekli do kada treba da čekam! Samo su kazali da ništa nije u njihovoj moći i da više nema potrebe da zovem! Novac sam zaslužila, a ukoliko ga ne dobijem, obratiću se advokatu i tužiću Pink! - kategorična je Julka.

Ona kaže da su pare i bile jedini motiv za učešće u emisiji, te da nakon emitovanja nije smela da prođe ulicom.

- Reakcije su bile strašne! Ja živim u primitivnoj sredini i nisam smela ulicom da prođem! I rodbina me osuđivala, doživela sam sve i svašta, a niko mi ne veruje da novac nisam dobila! - razočarano konstatuje Julka.

Tanja Vojtehovski, PR televizije Pink i voditeljka „Trenutka istine“, tvrdi da će Julka uskoro dobiti svoje pare i da nema potreba za „dizanjem prašine“.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Treba jebati mater i Mitrovicu i svim govnarama sa Pinka. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Sony 
pa to je samo još jedan dokaz koliko je lopovska televizija pink , i njeni vlasnici...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
pa to je samo još jedan dokaz koliko je lopovska televizija pink , i njeni vlasnici...
Bas tako....Ok,da se razumemo,ja nisam za tu emisiju i nikad se ne bih prijavio da ucestvujem u takvom kvizu...ali mi bude krivo i popizdim kad cujem ovako nesto.Ma ja bih ih tuzio mamu im jebem pa da vidimo.....
« Poslednja izmena: 15. Feb 2010, 12:56:34 od Cane Mafija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 22258
Zastava Winterfell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson HGPORI
Pitanja koja su joj postavljali su bila stvarno  Smiley 1 Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nista ne vredi NOVAC, zivot tezak k'o PELINKOVAC.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2456
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung 
nemam komentar (oni samo za vreme trajanja reklama tokom trenutka istine zarade toliko) Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
- Reakcije su bile strašne! Ja živim u primitivnoj sredini i nisam smela ulicom da prođem! I rodbina me osuđivala, doživela sam sve i svašta, a niko mi ne veruje da novac nisam dobila! - razočarano konstatuje Julka.

A sta si ti mislisla ,da ces novac zaraditi tako sto sve gadosti potvrdjujes samo da ljudi ne bi promenili kanal ? I da te tapsu po ramenu da si uradila pravu stvar u zivotu ?  Sve ima svoju cenu .
Inace ,voditeljka je teski nadobudni olos -zaradjuje platu podsmevanjem neukim ljudima - bravo !
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
искрено...ја јој не би исплатио ни динара Smile
у таквој емисији могу да учествују само бедници,протуве или ментално ретардиране особе....за ове последње је крива држава што их пушта у те емисије уместо да их лечи...
дотична јулка не живи у примитивној средини већ је она примитивна....ако је имала сексуални однос са оцем и ако ју је он приморао онда се обраћа полицији а не да о томе прича после ко зна колико времена у некој емисији да би узела који пишљиви динар...ако је није присилио онда су обоје болесни и за њих требају да се постарају стручне службе

Citat
Inace ,voditeljka je teski nadobudni olos -zaradjuje platu podsmevanjem neukim ljudima - bravo !

нису то неуки људи....ако им дупе заигра за кинтом у замену за своје прљаве тајне итекако знају шта раде....
иначе,водитељка се према њима односи баш како треба тј како заслужују
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Tacno nije kriva voditeljka sto su oni lemuri.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
Inace ,voditeljka je teski nadobudni olos -zaradjuje platu podsmevanjem neukim ljudima

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 08:09:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.