Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 15:44:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trenutak istine  (Pročitano 76616 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
Sačuvaj me i sakloni.
Samo sam čuo da ima takav i takav kviz.
Nisam gled'o ni jednu sekundu ali...Fuuuj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
INTERVJU, Dragan Stevović, učesnik ‘Trenutka istine'
VARAM I BIJEM SUPRUGU!

Učesnik „Trenutka istine" Dragan Stevović priznao da je fizički kaznio ženu kada je otkrio da ona proverava pozive i poruke na njegovom mobilnom telefonu

Dragan Stevović iz Kruševca (41) u jučerašnjoj emisiji „Trenutak istine" osvojio je 500.000 dinara i - odustao, iako je sve ukazivalo na to da će ovaj iskusni klupski muzičar „istrpeti" još neprijatnih pitanja o svom životu. Publika je saznala da Dragan živi u braku koji se pretvorio u agoniju, sa ženom koju više ne voli i koju povremeno kažnjava i fizički.

Ljubim se sa muškarcima, ali drugarski!

U emisiji ste naveli i da ste se ljubili u usta sa muškarcem.

- Tu nema ništa seksualno! Ja volim ženske, ne dolazi u obzir da imam nešto sa muškarcima. Ponekad se desi da moje kolege muzičari i ja popijemo poneku, a oko nas nisu ženske, pa se, onako u šali, zagrlimo, pa i poljubimo, bez jezika, naravno - rekao je Dragan Stevović.

Dragan kaže za Press da je nameravao da ide dalje, ali da ga je reakcija publike zbunila.

- Publika me je navela da odustanem... Neki su navijali za mene, neki su negativno reagovali. Zbunilo me je sve to - rekao je Stevović, čija je supruga sedela u publici i slušala, pored ostalog, i priznanje supruga da mu ona ponekad - smrdi.

Da li je emisija označila i finalni „udarac gonga" za vaš brak?

- Sa mojim brakom je sada sve u redu, to jest još uvek nije završen! Posle završetka emisije, supruga je sve što je rečeno prihvatila na neki svoj način. Ja sam joj rekao da sam u emisiji izjavio ono što osećam, i to se ne može izmeniti. Moj brak je dugo u krizi. Supruga zna da već neko vreme želim da se razvedem od nje. Naš zajednički život odavno nije kako treba, ali ostajemo zajedno zbog dece.

Priznali ste da ste držali penis drugog muškarca u ustima. Zna li vaša okolina da imate homoseksualne sklonosti?

- Ma, nisam ja odraslom muškarcu to uradio, nema tu ništa seksualno. Radi se o tome da sam, kad sam kupao malecnog sina, ljubio ga svuda po telu, kao što rade svi roditelji sa svojim bebama. U jednom trenutku sam sasvim slučajno usnama dodirnuo njegov penis.

Možda najozbiljnije priznanje u emisiji je ono da ste tukli svoju suprugu. Da li je i taj odgovor nedovoljno objašnjen, kao i prethodni?

- Ne, to se desilo baš tako kao što je zvučalo. Supruga je proveravala telefonske pozive na mom mobilnom telefonu. To što je uradila je, naravno, teška glupost, pa telefoni švalerki se ne drže u imeniku, nego u glavi. Burno sam reagovao na to, bilo je i udaraca.

Ali, vi ste priznali u emisiji da ste varali suprugu?

- Pa, varam je. Ali, varanje je veoma širok pojam i on ne podrazumeva samo seksualne izlete ili veze. Varanje je i kada slažem da sam u Ćupriji, a ja sam u Paraćinu.

Priznali ste i da ste imali seksualni odnos sa ženom koja vam po godinama može biti majka...

- Bio sam mlad, i na moru, a ona je bila lepa gospođa. Pozvala me je da idem u sobu sa njom, i jedna stvar je vodila drugoj.

Bili ste i u zatvoru...

- Imao sam tada samo dvadeset godina. Bio sam željan života, burno se živelo... To je bila žestoka tuča u baru, nakon koje su strancima sa kojima smo se tukli nestali diplomatski pasoši. Nisam imao nikakve veze sa krađom tih pasoša, ali smo svi za to optuženi. Osuđen sam na godinu dana zatvora!     

N. KOSTIĆ

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
INTERVJU, Dragan Stevović, učesnik ‘Trenutka istine'
Od ovog su i amebe inteligentnije.  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2009, 13:46:39 od chmaooq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Intelectualka nema shta...:)

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 368
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Gledam ga iskljucivo da bih se dobro ismijala i shvatila koliko sam zapravo normalna.... Smile
IP sačuvana
social share
Sudbina se gotovo uvijek smiješi.Ne drskima - vec odvažnima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 1100
Gledam ga iskljucivo da bih se dobro ismijala i shvatila koliko sam zapravo normalna.... Smile
То се не зна дођи у Тренутак истине па ће да видимо  Smile Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Citat
Priznali ste da ste držali penis drugog muškarca u ustima. Zna li vaša okolina da imate homoseksualne sklonosti?

- Ma, nisam ja odraslom muškarcu to uradio, nema tu ništa seksualno. Radi se o tome da sam, kad sam kupao malecnog sina, ljubio ga svuda po telu, kao što rade svi roditelji sa svojim bebama. U jednom trenutku sam sasvim slučajno usnama dodirnuo njegov penis.

Da ne poveruje covek......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Intelectualka nema shta...:)

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 368
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
То се не зна дођи у Тренутак истине па ће да видимо Smile Smile
Uf,ne bih rizikovala.. Smile
IP sačuvana
social share
Sudbina se gotovo uvijek smiješi.Ne drskima - vec odvažnima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

I am the dream, you are the dreamer...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Citat

Fuj!!! Da li je to normalno??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.28
mob
Samsung Galaxy S III
Citat

Smile  Smile  Smile .... Car..
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Citat

Fuj!!! Da li je to normalno??
Mozda za takvog coveka i jeste normalna stvar,stvarno treba biti poremecen da bi to uradio i izneo to u javnost. Smile  Ne znam cemu ovakva emisija na televiziji,pa bez obzira sto je to Pink,ovo je stvarno dno-dna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 15:44:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.