Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 14:12:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trenutak istine  (Pročitano 76568 puta)
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung Galaxy S III
Ko je jebe, sama ga je birala. Takvih mi nimalo nije zao. Da ista ima u glavu znala bi od pocetka sa kim ima posla.. a ne sada nakon 35 god. braka ukapirala da je ovaj propalitet... Glupa zena.. Pun mi je komsiluk takvih, kao i dobar deo rodibine. Taj fazon " moj muz ima ljubavnice  hahahaha " , "sinoc me je tukao, hahaha" .. onaj glupavi kez...
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.48
mob
Tel.Me Your.Number
Xteo je pare, nije dobio pare, a izgubio zenu... BaLkanac.... xaxaxaxa....  Smile
odakle ti ta neistina Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC CHA CHA
Zao mi je sto nisam gledala a toliko se prica o tome. Pretrazila sam you tube i nema. Ako ima neko neko postavi bas bih volela da pogledam. Pozzzz
IP sačuvana
social share
Westie mužijak, star četri godine sa osvojenim titulama 5xPRM, 1xR.CAC, 25xCAC, 1xR.CACIB, 11xCACIB, 22xBOB, J.BOG, 3xBOG III, 2XBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, INT CH  Slobodan za parenje
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HP nj
ma namjesteno ovo sve,,,prokuzite pitanje na kojem padne taj neki lik, vidjecete da odg. moze da bude i istina i laz, ne zna ni taj lik sta da kaze, pa bubne....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
ma namjesteno ovo sve,,,prokuzite pitanje na kojem padne taj neki lik, vidjecete da odg. moze da bude i istina i laz, ne zna ni taj lik sta da kaze, pa bubne....
pa da ..na pr :
'Da li mislite da ste dobar covek? " i sta da odg na ovo pitanje.. Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Sad prvi put gledam (bas da gledam, ne saltam kanale), i mogu reci da mi se povraca od ovih bolestina.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Interesanto gdje nadju ovakve ljude.....ja nigdje da vidim i chujem za tako neshto Smile

izgleda da mi peasanti nismo navikli na morbidluk Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Bata Živojinović, Era Ojdanić i Vudu Popaj pristali bi da učestvuju u kvizu „Trenutak istine". Srpski političari zaziru od poligrafa!

Pojedini pripadnici srpskog džet-seta ne plaše se učešća u najintrigantnijem srpskom kvizu „Trenutak istine". Za razliku od naših političara koji se detektora laži klone kao „đavo od krsta", pevači Era Ojdanić i Vudu Popaj, kao i proslavljeni glumac Bata Živojinović, smatraju da nema razloga zbog kojih bi odbili poziv da sednu u vruću stolicu Pinkovog takmičenja u kojem se davanjem istinitih odgovora može zaraditi pet miliona dinara.
Folker Era Ojdanić prihvatio bi da učestvuje u „Trenutku istine" pod uslovom da njegova supruga ne čuje odgovore na pitanja o preljubama: - Išao bih na poligraf, što da ne. Jedino što bih pre učešća u toj emisiji morao svoju ženu Ljupku da pošaljem u selo, gde nema televizora. Odgovorio bih na sva pitanja, samo da žena ne čuje, jer ne bih smeo da o svojim ljubavnim avanturama pričam pred njom i decom. Ubeđen sam da ću osvojiti novac ako budem učestvovao - zaključio je Era za Press.

Bata: Nemam šta da krijem
Velimir Bata Živojinović je „Trenutak istine" okarakterisao kao interesantno televizijsko štivo: - Da sam mlađi pristao bih, jer nemam šta da krijem. Ne bih se takmičio zbog novca, već iz znatiželje, pošto mi se čini da je ovaj kviz jako interesantan - rekao je Bata za Press.

Muzičar Radenko Stojanović, alijas Vudu Popaj, pristao bi na poligraf, ali nije siguran da li bi uspeo da stigne do kraja: - Učestvovao bih u kvizu. Iskreno, nisam odgledao celu emisiju, ali sam video špicu i skapirao o čemu se radi. Odgovarao bih i na neka intimnija pitanja, ali sigurno ne bih spominjao imena - kaže Vudu Popaj.
Za razliku od „estradnjaka", političari smatraju da nema potrebe da u javnosti sebe ogole do kraja. Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma istakao je da nikada ne bi učestvovao u ovom kvizu:

- Ne bih išao jer smatram da sam dobar domaćin. Gledao sam jednog što kaže da je u jednom danu vodio ljubav i sa ženom i sa ljubavnicom! Nije nego! Nemam šta da krijem, ali zna se kad se ide na poligraf. Dovoljno je da čovek popije dva „bensedina" pre nego što ode na poligraf i nema šanse da se utvrdi da li laže - navodi Palma.

Šormaz: Istina, moja stvar

Lider NS Velimir Ilić smatra da bi za njega bilo neozbiljno ako bi se pojavio u ovom kvizu, a njegovo mišljenje deli i poslanik radikala Dragan Todorović: - Razumem da neko ide na poligraf kada je neophodno utvrditi istinu, ali ne i da to bude zabava za milione - kaže on.

Za razliku od njih, poslanik SVM-a Balint Pastor je dao diplomatski odgovor: - Nikada nisam učestvovao u kvizovima, pa ne bih ni u ovom, ali ne zato što se plašim da kažem istinu ili zato što se bojim da će me uhvatiti u laži, već zato što ne volim kvizove - rekao je Pastor.

Poslanik G17 Plus Željko Ivanji navodi da bi svoje grehe ispovedio samo duhovniku: - Ne mogu da kažem da sam bezgrešan, ali za sve svoje grehe idem kod svog duhovnika, a ne u kviz - kazao nam je Ivanji, sa kojim se složila i Aleksandra Janković iz Nove Srbije: - Svakako da imam svoje grehe, ali zato idem u crkvu, gde postoje mehanizmi pokajanja i ispovesti.

Ni Dragan Šormaz iz DSS-a ne bi seo u „vruću stolicu":

- Ima stvari koje ne treba niko da vidi i niko da zna. Da li imam nešto da sakrijem, to je moja stvar. U taj kviz nikad ne bih otišao pre svega zato što ne idem ni u kakve zabavne programe. Ja sam političar, a ne estradna ličnost.

Milivojević: rođen sam da slažem poligraf!

Poslanik DS-a Srđan Milivojević kaže da ne bi učestvovao u ovom kvizu iako je više puta bio na detektoru laži: - Ozbiljan sam čovek i zato se ne bih prijavio za kviz. Inače, još dok sam bio član „Otpora" desetak puta sam bio na poligrafu i onaj policajac mi je rekao da sam rođen da slažem poligraf - naveo je Milivojević za Press.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
ahhahahahha era ojdanic... eksplodirace poligraf kao u The Simpsons..
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
„Тренутак истине” само за старије од 18 година

Приче о ванбрачним излетима и другим интимним пикантеријама које је, на полиграфу и пред камерама, изнео први учесник емисије „Тренутак истине” на ТВ Пинк и даље изазивају различите коментаре, а могуће је да ће се огласити и Републичка радиодифузна агенција (РРА) која надзире рад електронских медија и садржај програма који емитују, а чији савет заседа данас.

– Снимак емисије сам видео, али сматрам да није од интереса за јавност шта ја лично о томе мислим. Ако поводом те емисије неко треба да да коментар, онда је то Савет РРА када и уколико о томе будемо расправљали. На седници Савета о томе нећемо разговарати. Мислим да нема потребе за тако бурну и хитну реакцију, јер до сада нисмо добили ниједну пријаву, нити приговор од грађана, НВО или било ког другог. Уосталом, хајде да сачекамо и видимо у ком правцу ће ићи следеће емисије, можда је та прва имала задатак само да скрене пажњу јавности на такав телевизијски формат, а да ће касније бити нешто другачије – каже Горан Караџић, заменик председника Савета РРА.

Иако се Савет о томе није изјашњавао, Караџић сматра да би приликом будућег емитовања требало ставити ознаку узраста младих којима се тај програм не препоручује. Водитељка емисије Тања Војтеховски-Стеванов тврди да је, уз негативне, било и позитивних коментара.

– На „Фејсбуку” је отворено и неколико фан клубова „Тренутка истине”. Била бих нескромна ако бих рекла да поред позитивних нисам очекивала и негативне реакције. Буру смо очекивали, буру смо и добили. Било би неправедно да се љутимо на оне којима се емисија не допада, ја то разумем, неки се осећају непријатно. Али ако то неко не може да гледа, једноставно може да промени канал. Ово је комерцијална телевизија за коју нико не плаћа претплату и питање је слободне воље и одабира на даљинском управљачу да ли ће неко да нас гледа или не. Оно што је сигурно то је да се о емисији на свим местима прича. Једни кажу да је феноменална, други су згрожени, али у сваком случају о томе сви причају – каже Тања Војтеховски-Стеванов.

Исто се, објашњава, догађало у свакој од 23 земље где се иста емисија приказује и где такође нису изостале бурне реакције што је малтене пратећа појава. Уосталом и најављиван је као најконтроверзнији што у суштини и јесте од свих до сада виђених на овим просторима – каже Тања Војтеховски-Стеванов.

По њеним речима, ТВ Пинк ће већ од сутрашње емисије, у којој ће наступити једна жена, ставити ознаку да није препоручљива за млађе од 18 година, а да ли ће то родитељи поштовати зависи од њих уз напомену да то не раде по формалној препоруци РРА, већ је то самостална одлука ове медијске куће.

--------------------------------------------------------------------------

Какве су исповести чули Хрвати

Од нашег сталног дописника
Загреб, фебруара – Од почетка протекле јесени и Хрватска је преузела „Тренутак истине”, који емитује Нова ТВ. Ласцивне приче се ређају једна за другом, па је Веће за електронске медије запретило тој телевизији одузимањем дозволе за рад. Још половином новембра прошле године Веће је подигло прекршајну пријаву против Нове ТВ због ове емисије, али се ништа битно није променило у вези са садржајем емисија.
Тако је извесни Мирко Норшић остао без дугогодишње девојке јер је обелоданио да није задовољан њиховим сексом, Миодраг из Глине је објавио да има сексуалне маштарије о животињама, а своју присутну породицу је напросто шокирао када је признао да од тинејџерског доба спава с мушкарцима. Тања Жемљић је испричала да због незаситости у сексу тера свог мушкарца да пије вијагру, Споменка из Чаковца је рекла да је спавала с мужем своје пријатељице и до сада то није ником рекла, а Романа из Загреба је признала да је орално задовољила госта кафића у којем ради.

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 14:12:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.