Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:01:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li je moguće da bi mogao da se desi?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treći svetski rat  (Pročitano 46294 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Prvi počinješ-samo da znaš.
Ti braniš "slobodu" Severnokorejskog naroda pa ja sad treba da podilkanim i odgovorim ti da nemaš pojma pa ti onda meni da volim amere....Ludilo u boji.Been there,done that

Шта почињем? Аргументовану расправу која се не заснива на холивудским филмовима и испирањем мозга западних медија?!

Ја браним СЛОБОДУ сваког народа да бира у каквим ће условима живети...Важи и за северну Кореју и за Иран и за Афганистан...
Сваки народ је мени добар док не дира другога...То се зове демократија а не светска доминација претњама и ратовима коју сматраш нормалном...Понављам, ти називаш дебилом оног који хоће да се брани нуклеарним оружјем а оног који напада и разара по целом свету оправдаваш јер "жели да уведе демократију"...И тако у круг...Имаш огромне проблеме са сагледавањем ствари...

Северна и јужна Кореја морају сами наћи компромис и ујединити подељен народ...
То је пре свега њихова мука...

А светски полицајци и ширитељи демократије не треба да гурају своје губице у њихове проблеме...
Где год су гурали њушке правили су сукобе и ратове...Наравно ништа од тога није случајно...То раде плански и јавно су објавили документа која то потврђују...

Citat
Dve Koreje ce najbolje da se sloze kada se narod u Severnoj koreji konacno oslobodi onog diktatora na vlasti, onda vise ni ameri nece moci da ih posvadjaju, narod je zeljan slobode i mira, svi zele da se sto pre ujedine.

Народ мора сам да се избори са својом влашћу...слажем се!

Што се тиче америчког "народа", свако кроји своју судбину, па тако и они који дозвољавају да буду обманути и дебилизовани...
Заслужују све што им се дешава и што ће им се дешавати...
Баш као и свако други на планети земљи...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Kako misliš da se narod Severne Koreje izbori za slobodu kad streljaju javno na trgovima svakog ko čak pokuša i da pobegne odatle?Ti imaš problem a ne ja.Meni si nabio na nos da sam proamer a ja pričam o tome kako S.Koreja živi pod vlašću tiranina.Nisam rekao da su ameri do jaja kad upadaju na tudje teritorije-jebo bi im mamu zbog toga!Nemoj samo da mi braniš "pravo severnokorejdskog naroda " jer nemaš pojma o čemu pričaš.Deca umiru na ulici i leže mrtva danima tamo.Ovaj njihov mentol od predsednika je neko ko bi opušteno frljuknuo atomsku na 1.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Vas dvojica- smirite se!!! pricajmo o stvarima bez etiketiranja madjusobno. Sta mislite kako je meni kad moram takve stvari da slusam.

Da su Ujedinjene nacije stavljene kako treba onda bi se unutrasnje stvari resavalo normalno a ne rusenjem drzave i stavljanjem vlade po meri Koka Kole i Mobil Oila. Sto se tice streljanja- kad je to bila redovna kana ovde, kriminal jedva da je postojao a o organizovanom ili spregnutom sa drzavom nije bilo ni u masti. Kinezi imaju za nekih 61 stavku propisanu smrtnu kaznu i tamo se isto javno izvodi na stadionima. To je deo mentaliteta. Da stvar bude zanimljivija porodica je duzna da plati municiju kojom se strelja da drzava ne bi bila na gubitku.

Znam da je pad Avganistana i Iraka pracen ogromnom pljackom!!! Znam da je isto tako bilo i na Kosovu.

Treci svestki nece da pocne dokle god onaj koji hoce da vlada nije svstan da ce druga strana svirepo da udari.  Nisam pobornik sile ali samo sila moze da se suprtstavi sili. Od Vijetnama SAD nije vodila ni jedan cist rat- mislim da je imala cistog protivnika ispred sebe. Uvek su se potrudili da ga pre toga uniste ekonomijom, zabranama, podmicenim politicarima. Lici li vam to na nasu zemlju? Znam da im je dugo bila muka da li stvarno imamo te cetiri atomke ili ne...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Kako misliš da se narod Severne Koreje izbori za slobodu kad streljaju javno na trgovima svakog ko čak pokuša i da pobegne odatle?Ti imaš problem a ne ja.Meni si nabio na nos da sam proamer a ja pričam o tome kako S.Koreja živi pod vlašću tiranina.Nisam rekao da su ameri do jaja kad upadaju na tudje teritorije-jebo bi im mamu zbog toga!Nemoj samo da mi braniš "pravo severnokorejdskog naroda " jer nemaš pojma o čemu pričaš.Deca umiru na ulici i leže mrtva danima tamo.Ovaj njihov mentol od predsednika je neko ko bi opušteno frljuknuo atomsku na 1.

То је бре ствар корејског народа, а не америчког...
Демократија човече, слобода и право да се за слободу избориш. Мислиш да не знам да деца умиру, и да се стрељају злочинци?
Знам, али то није мој проблем, имамо ми нашу децу која гину од шиптара и умиру услед неадекватне неге по болницама...Разумеш?
Ти имаш право да ти се не свиђа понашање диктатора у Кореји или однос према женама у Афганистану! Рећи ћу ти, ни мени се не свиђа!

Али не желим да намећем другоме мој начин живота баш као што не желим да ми Афганистан и Америка намећу њихов...
Кад будеш схватио тај мој став биће нам лакше у расправи...

Citat
Vas dvojica- smirite se!!! pricajmo o stvarima bez etiketiranja madjusobno. Sta mislite kako je meni kad moram takve stvari da slusam.

Не брини се, неће бити прелажења ранице...

Citat
Da su Ujedinjene nacije stavljene kako treba onda bi se unutrasnje stvari resavalo normalno a ne rusenjem drzave i stavljanjem vlade po meri Koka Kole i Mobil Oila. Sto se tice streljanja- kad je to bila redovna kana ovde, kriminal jedva da je postojao a o organizovanom ili spregnutom sa drzavom nije bilo ni u masti. Kinezi imaju za nekih 61 stavku propisanu smrtnu kaznu i tamo se isto javno izvodi na stadionima. To je deo mentaliteta. Da stvar bude zanimljivija porodica je duzna da plati municiju kojom se strelja da drzava ne bi bila na gubitku.

Znam da je pad Avganistana i Iraka pracen ogromnom pljackom!!! Znam da je isto tako bilo i na Kosovu.

Smile Smile Smile

Citat
Treci svestki nece da pocne dokle god onaj koji hoce da vlada nije svstan da ce druga strana svirepo da udari.  Nisam pobornik sile ali samo sila moze da se suprtstavi sili. Od Vijetnama SAD nije vodila ni jedan cist rat- mislim da je imala cistog protivnika ispred sebe. Uvek su se potrudili da ga pre toga uniste ekonomijom, zabranama, podmicenim politicarima. Lici li vam to na nasu zemlju? Znam da im je dugo bila muka da li stvarno imamo te cetiri atomke ili ne...

Smile Smile Smile

(Пратити болдовано у цитату... Smile)
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Jest Pilote, rata nema dog god postoji strah jednih od drugih ( a posedovanje sile kojom moze da se odgovori je argument za taj strah).
Na tome se zasnivala ravnoteza u vreme hladnog rata, ali stalno se dolazilo do ivice da izbije atomski rat - bilo je vise takvih kriza. pa su uveli crvene telefone etc.
A onda je srusen berlinski zid. Odmah su proglasili "novi svetski poredak" - znate kakav. I sada prave sranje svuda gde stignu. Takvo stanje, istorijski gledano, vodi ka velikim sukobima.
Kao sto su Aleksandar Veliki, Rimljani, Napoleon, a kasnije i Hitler, osvojili sve sto su stigli u svojoj okolini ( i na iznenadjenje), pa svi zaglibili kada su se previshe rashirili (kao u fizici ono sto se suvishe shiri, gubi snagu, elesticnost - menja osobine, gas gubi pritisak etc - prirodni zakon) tako sto su krenuli na Indiju,Germaniju,Rusiju, tako mi i ova expanzija kauboja i njihovog "way of life" isto tako izgleda.
Podmuklije oni to rade od svojih prethodnika, sto puta su jaci, ali brate nema shansi da jedem McDonalds hamburger umesto pljeskavice, churku umesto prasenceta itd. Tako isto i svi Arapi, Indijci, Kinezi, Rusi i ostali. Evropa mislim da je mrtva u tom smislu, a i u svim narodima se "american way of life" upraznjava iz mode - to je kao in. Uspeli su u narusavanju drugih nacina zivota, ali mislim samo donekle (sto je i normalno, nesto od tog njihovog i valja i to ce svi primiti).

Neizostavno ce ostaviti trag na svetsko drustvo i civilizaciju, ali nema sanse da ostalo zamre i nestane - to nisu uspeli ni svi pre njih, pa nece ni oni. Do sada su ih ipak svi prochitali, ali ih jos niko nije posteno opalio, a pogotovo na njihovoj teritoriji - sem Osame (ako je to istina?).

A ako su to sami smislili da bi imali povod za upade u Afghanistan i dalje, obice im se o glavu - dali su ideju. Obice im se o glavu i svi horor filmovi jer daju ideje za ubijanje. Ti horoi su u stvari njihova kolektivna nesvesna zelja da budu kaznjeni za uzase koje prave na drugoj strani.

Al, neka, sto kaze Feanor11985 , to je njihov problem. "Nismo znali" nikada nikom nije moglo biti opravdanje. Neznanje je greh! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
...
churku umesto prasenceta
...

E ova ti je zlatna.

Sve u svemu. Idemo ka nekom sukobu velikih razmera. Ne moze ovo jos dugo da potraje. Kada SAD prizna KiM, dace sebi pravo da rasparcava zemlje svuda gde bude imala interes. Ovo sa Iranom, ni sam ne znam sta da mislim. Nekako mi je neverovatno da ce isterati svoje bas do kraja i da ce napraviti atomsku jer, kakvi god fanatici bili, svesni su da ce im preorati zemlju sa nuklearkama i svesti na statisicku gresku. Sve mi to sa Iranom lici da i Rusima i Kinezima odgovara da Ameri napadnu Iran, kome ce pre toga da salju naoruzanje, da bi se Ameri sto vise rastegli, a da je pravi test za svetski mir Tajvan. Kinezi modernizuju svoju armiju i po svemu bi oni trebali da budu glavni u tom delu Pacifika. Kako ce to prihvatiti SAD i Japan. Jedino resenje je da Ameri prihvate multipolaran svet. A svi znamo koliko su sanse za to. Dobro, nada umire poslednja, ali ne mogu da budem optimista sto se toga tice. U svemu, najbitnije je da mi ostanemo po strani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
A kako da ostanemo po strani, brate mili?
I da hocemo to , pa i da kod nas nema rata, al radioaktivni oblaci ne pitaju nikoga ni za sto. No, no, nuklearni rat nikako.
Apelujem na sve, ali bas sve, Zemljane da se urazume. Nije dovoljno da samo Amerikanci olade, vec i svi drugi.
Preko nishana se ne razgovara. Ouske dole ljudi.
Toliko na ovoj planeti ima mnogo vaznijeg posla da nijedna drzava sama ne moze da ga obavi.
Da sazmem: zajedno svi smo nesto, svako za sebe - slabo!
Potreban je planetarni sporazum o miru, vizija covecanstva koje se siri u kosmos, resava pitanje gladi, bolesti itd. Treba evoluirati dalje, a ta evolucija vise nije fizicka vec mentalna, da ne kazem spiritualna (ali ne u ovakvom obliku kakav je sada - svi su religiozni, a u stvari svojataju Boga. Pa to je skrnavljenje samo tako Smile I sve religije su pale - ispolitizovalo se sve).
Bojim se ja vise rata nas ovako poludelih sa vanzemaljcima koji nikako ne bi mogli da shvate da ovako nesto postoji, pa bi odlucili da spale gnojnu ranu da ne zagadi ostatak kosmosa. Puf i nema nas.

A ako opet dodje do velikog - svetskog rata, pa on ce biti jos gori od prethodna dva - ne treba ni zamisljati. I nece biti pobednika, jer i onaj koji prezivi pozelece da nije. Ne znam, muka mi je, malo cu da odmorim pa posle da udjem u diskusiju dalje.
Chiao! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Bojim se ja vise rata nas ovako poludelih sa vanzemaljcima koji nikako ne bi mogli da shvate da ovako nesto postoji, pa bi odlucili da spale gnojnu ranu da ne zagadi ostatak kosmosa. Puf i nema nas.

Немора да значи, све цивилизације почињу дивљачки и напредују, тако да су неки ванземаљци веровтано исто пролазили кроз разна разарања пре него што су се "смирили". Мислим да би нас више жалили, него уништили, јер су осетили на својој кожи.
Наравно ово је све ипак моје филозофирање, али ипак  има много логике (неможе цивилизација да одмах 100% разумна и интелигента да почне).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Nokia 
Bush prvi put javno izrekao "Treči svetski rat"..........sve više smrdi...... Smile

http://dawn.com/2007/10/18/top9.htm
« Poslednja izmena: 18. Okt 2007, 18:57:41 od HasBiba »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol
Poruke 6398
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako su svi ovi sukobi i ratovi bili priprema za 3.svetski,tesko nama!!!!Ne ostaje nam nista drugo nego da se svi zajedno lepo pomolimo svim bogovima onako po redu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:01:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.