Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 06:17:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li je moguće da bi mogao da se desi?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treći svetski rat  (Pročitano 45540 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Feanore,nemoj da ratuješ sa tim ko je u pravu ili nije u pravu.Iznesi mišljenje i ljudi će sami proceniti ko greši ili ne.
Inače,ja mogu da postavim slike iz Severne Koreje gde ćeš da padneš na teme od lepote.A internet je prepun realnih dokumentaraca od kojih bi ti se utroba okrenula i nema veze,ti imaš svoje mišljenje,ja svoje..Propaganda režima je propaganda a ne realnost.Da vidiš samo kakve materijale Severnokorejski likovi postavljaju na youtube-u,ne bi verovao kako sve cveta a imaju gasne komore i logore pa ti vidi...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Feanore,nemoj da ratuješ sa tim ko je u pravu ili nije u pravu.Iznesi mišljenje i ljudi će sami proceniti ko greši ili ne.
Inače,ja mogu da postavim slike iz Severne Koreje gde ćeš da padneš na teme od lepote.A internet je prepun realnih dokumentaraca od kojih bi ti se utroba okrenula i nema veze,ti imaš svoje mišljenje,ja svoje..Propaganda režima je propaganda a ne realnost.Da vidiš samo kakve materijale Severnokorejski likovi postavljaju na youtube-u,ne bi verovao kako sve cveta a imaju gasne komore i logore pa ti vidi...

Овако, ја сам вам поставио у сликама и речима доказе да оно што причате није истина.. ти сад мени причаш о некој пропаганди а изрекао си само глупости које причају амерички медији...

Те документарце контролишу и финансирају САД. Значи discovery chanel, national geographics, explorer...све су то америчке компаније које праве тенденциозне документарце у сврху америчке кампање...
Могли смо се уверити милион пута на нашој кожи о америчкој објективности и објективности њихових новинара...
Сада рецимо на дискаверију мислим, сам гледао крајње јадну тенденциозну емисију о Осетији где су наравно проруски део претставили као затуцане снаге прошлости...примера има хиљаде...

Северна Кореја није тема овде...али можемо и о њој...

Поента запада и људи који живе тамо је што су толико затуцани и нетолерантни да не могу да прихвате да је неко другачији. Не могу да прихвате да некоме њихова култура није интересантна. А притом тај неко често поседује неки природни ресурс који би они фино да експлоатишу...
Зато фашисти газе све који се супротстављају њиховом "начину живота" и њиховом виђењу света...

На многим темама причаш о некој као толеранцији а сад видим да си толико задојен западном пропагандом да само ко папагај понављаш њихове ставове...

За разлику од тебе довољно сам свестан да могу објетивно да сагледам ствари и да не доносим исхитрене закључке...

Опет ти понављам, ако те објективност занима крени мојим путем, оно што сам поставио је само зрно истине која је доступна...и то мислим за сваки случај, С. Кореја, Иран, Ирак, Србија...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Smiley 1
Citat
Поента запада и људи који живе тамо је што су толико затуцани и нетолерантни да не могу да прихвате да је неко другачији.
Mislim da si se projektovao prijatelju.....
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
SonyEricsson w950
Niti je ta zemlja bolja ni gora od većine ostalih na svjetu, imaju svoja pravila i kulturu i tako i trebamo gledati na njih.

Opet ne znam kako neko može sa simpatijama gleadti na zemlju koja je sudjelovala u borbi protiv srpskog naroda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung S7
U Kurdistanu (na severu Iraka) su uhapsena dva instruktora Iranske garde. Gomila raketa koje
su nedavno Ameri zaplenili, a koje su upotrebljavane za raketiranje americkih baza su Made in Iran.
U severnom delu Bagdada (iznad predgradja Taji - Tadzi) su pronadjene mini radionice za izradu IED (Improvised
Explosive Device). Velika kolicina glavnih delova koji se upotrbljavaju za izradu IED-a kao i veoma
smrtonosnog EFP-a su iz... Irana.

Ne kapiram ovaj post uopste.Nadjeni su.......pa sta.I treba da rokaju Americke okupatore .........
Nije valjda da si protiv toga?

@Feanor11985
Svaka cast na postovima druze.

Ostali:
U Iranu sam bio 2002 godine.........zajebite zapadnu propagandu nema veze s vezom.....ljudi zive i bolje i lepse od nas.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Ko je rekao da sam ja zaljubljenik u ovu ili onu kulturu?Sigurno je da su mi Hrišćani bliži i da nisam siguran da bi se lepo proveo u Iranu dok u Americi garantovano može slobodnije da se diše.
Ameri imaju gotivniji mentalitet od mudžosa samo vlast im je grozna.
Moja opaska u vezi Irana je da Ameri preteruju objektivno i da sad planiraju napade na ni krive ni dužne Iračane a na stranu kakav im je sistem...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
U Iranu sam bio 2002 godine.........zajebite zapadnu propagandu nema veze s vezom.....ljudi zive i bolje i lepse od nas.

Smile Smile Smile Smile

Konacno da neko obavesten progovori!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung S7
Ko je rekao da sam ja zaljubljenik u ovu ili onu kulturu?Sigurno je da su mi Hrišćani bliži i da nisam siguran da bi se lepo proveo u Iranu dok u Americi garantovano može slobodnije da se diše.
 Moja opaska u vezi Irana je da Ameri preteruju objektivno i da sad planiraju napade na ni krive ni dužne Iračane a na stranu kakav im je sistem...

Po tvojim postovima mogu samo da zakljucim da nemas pojma sa zivotom.U Americi ti ne smes da setas slobodno ,a kamoli nesto drugo da radis.....

Citat

Mentalitet???????Onu su praznoglavi retardi........simple as that.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Vidi se da pričaš sa mržnjom i da nikad upoznao nijednog amerikanca u životu.
Kao što mi imamo seljobere sa gumenim opankama tako i oni imaju rednexe i farmere koji ne vide dalje od nosa.Pričam o krajnjem jugu.Dosta su inteligentni i komunikativni.
Jbg,kad bi putovali malo,videli bi da nam stranci i ne žele zlo kako nam stoka na vlasti trubi stalno-pogotovo jer stoka u skupštini(čast izuzecima) živi po svim principima eu a nas pujda protiv te iste Evropske unije.
« Poslednja izmena: 30. Sep 2007, 15:01:24 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung S7
Citat
Vidi se da pričaš sa mržnjom i da nikad upoznao nijednog amerikanca u životu.

Na ovo cu se nasmejati do suza. Smile Smile
Za tvoju informaciju bio sam u Bufulu,Detroidu,Washingtonu....etc.Proveo sam sve skupa pa skoro 9 meseci u USA.Radio i druzio se sa njima.Nema hladnijih i zatucanijih ljudi na planeti.
Da, pricam sa mrznjom ...pa i prezirom prema njima jer realno samo su mi doneli zlo kao i mojoj drzavi.Sto je najgore oni to i dalje rade a vidim ovde neke ljude koje ih podrzavaju......mislim sta reci.
Dosta off-a
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 06:17:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.