Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 08:03:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treba mi savet  (Pročitano 5932 puta)
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 17
Zastava Rennes
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung Omnia
Pa, ovako... kao neko ko je u vezi na daljinu iako je rekao da nikada vise u zivotu nece biti u vezi na daljinu... mogu da ti kazem da se mi svim silama trudimo da ne budemo razdvojeni...
Super je i romanticno to pisati jedno drugom pisma preko pola sveta, ali... tu nastaje puno, puno nesporazuma i haosa kao posledica prostog nedostajanja...
Ja, eto... nikada ne bih mogla da budem u vezi za koju znam da ce jos tri godine biti na daljinu... Za mene bi to nedostajanje ubilo svaku drugu emociju... to mi dodje kao lomljenje srca na kasicicu...
Bas navijam za ovaj comm.. Iskreno i lepo.. Dok druge kao mogu i na kraju Smile
IP sačuvana
social share
Aimer quelqu'un c'est lui donner le pourir de nous détruire . . .
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 17
Zastava Rennes
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung Omnia
Jeste,kako ti mislis da je najbolje,ali nikako nemoj odustati...Kajao bi se celog zivota,a nece te ona varati za to se ne brini,pre muskarci varaju zene nego zene muskarce... Smile
Varas se Mico.. Varas nazalost Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 17
Zastava Rennes
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung Omnia
Slushaj, razumem ja tu pochetnu ambicioznost, ali poshto spominjesh (ne)realnost, valja stvari realno i sagledati.

Cucete se u pochetku, shto iz osecaja krivice zbog minulule svadje, shto zbog te pochetne ambicioznosti.
Onda cete da predjete na poruke a to nije nimalo kao glas (makar i preko telefona), a ako josh kazesh da ce moci da to budu svega par poruka, onda je pitanje ko ce kako i kada pogoditi ono drugo odredjenom porukom.
Ti ces normalno nastaviti zivot ovde, ona tamo, uzdacete se u to da ste jedno drugom sve, ali cete se vremenom zapitati da li je i ono drugo jako/slabo koliko i vi sami.

Javice se ljubomora, vidjanje od jednom godishnje bice samo plamichak koji ce da raspali onu pravu zelju za nekim, jer ce vas samo podsecati koliko je zapravo drugacije kada ste zajedno.
Dovoljno je da jedan susret uzivo ne ispadne kako valja, i imash godinu dana da preispitujesh sebe da li vredi nastavljati sa svim tim.

Ukoliko uspe - postoji verovatnoca da tek tada nabasate na prave probleme koji imaju "normalni" parovi u vezi, i da se tek tada prelamate kao svi parovi na pochetku veze, bez obzira shto ste ulozili toliki trogodisnji trud.
Ukoliko ne uspe - kajaces se i prebacivaces sebi svo propusteno vreme koje si "bacio" na nju.

Mozda je najbolje da popricate, vidite, mozda je bolje i da svako produzi sa svojim zivotom, ali da se nakon njenih studija nadjete, i ukoliko oboje budete slobodni, poprichate o tome koja je verovatnoca da nastavite tamo gde ste nekada stali.

Znam da zvuchim pesimistichki, izvini zbog toga, ali to je neka moja realnost iz mog razmisljanja...

Uvek postoji i onaj happy end scenario... s tim shto preporucujem da verujesh u njega, a ne da zivis u njemu, jer ukoliko se izjalovi, to ce onda mnogo tesko psihichki da ti padne...
Au Dzobi.. deluje iskusno sve ovo.. Molim te mogu li da te pitam nesto za savet? Ali na indexu pls.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3254
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Au Dzobi.. deluje iskusno sve ovo.. Molim te mogu li da te pitam nesto za savet? Ali na indexu pls.

Izvini, tek sada sam usao na ovu temu i video pitanje postavljeno licno meni. Imas u dnu svakog posta korisnika "privatno" i tu posalji poruku ukoliko smatrash da pitanje nije namenjeno masi, ali imaj u vidu da sam video i tvoju temu, pa sam i tamo ostavio komentar...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Kraca varijanta odgovora na to pitanje?
Ne moze.

Znam parove koji funkcionisu na takav nacin nepristojno dobro i kvalitetno, ali oni ne treba da ti budu referentna tacka, ti ljudi su svet za sebe.

Vazna varijabla su i godine. Ako je cura srednjoskolka, ne nadaj se mnogo. Ne nadaj se uopste. Emocije su u tom uzrastu tako mocan i varljiv drajv, da se menjaju na bazi koja se meri danima.

IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15457
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Uglavnom sam sa devojkom 15 meseci, i bilo je extra, sve do NG, i tu smo se nesto posvadjali,e sad nije to toliko strasno,nego sto je sad daleko,mnogo daleko,dok ne zavrsi skolovanje,znaci jos 3 godine. E sad moj pitanje je,dali veza uopste moze da funkcionise tako, par poruka mesecno,mozda jednom godisnje vidjanje i tako tri godine? Ona kaze da ce sve biti ok, ali meni sve to deluje nerealno. Ne bih pitao da mi nije bitno,a mozda neko ima slicno iskustvo. Hvala unapred.

to je gotovo.  3 GODINE ???? velika zrtva, trazi drugu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 215
Zastava Rotterdam
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
ma kakvi jarane! to je iluzija. kani se toga. unistices se i izgubiti svoje dragocijeno vrijeme, umijesto da posvetis paznju nekoj dvijevojci koja ti je tu na dohvat ruke.
« Poslednja izmena: 30. Jan 2013, 01:44:54 od holandjanin »
IP sačuvana
social share
You see the world black and white,
No color or light,
You think you'll never get it right,
But you are wrong... you might!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 08:03:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: psihologa savet

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.