Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 21:51:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Треба ми савет  (Pročitano 10713 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Pa eto desio mi se u zivotu,nenadano veruj mi...Mladji je od mene 5 god znaci on ima 28,ostalo mu je jos dva ispita na PRAVIMA i stvarno ne lici na Grka.Visok je,krupan,svatlo smedj,plave oci,kovrdzava kosa...ma kao RUS!Eto i posle 8 mes.sam ostala trudna...itd1Stvarno je OK prema meni,ima svojih mana koje su sitne i zbog kojih je svo sranje ups!ISPALO jer ja nemogu da precutim a treba i mora,brak je kompromis,razumevanje sto kod mojih nije bilo i nisam naucila na to.GRESKA...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Ej da zbog tvoje slike kazem,svira g :?itaru i slusa METAL!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
jer ja nemogu da precutim a treba
zasto da cutis ? nismo u srednjem veku!   (jaooo nikad od mene nece biti sovinista  Smile   )
nisam te pitao kako izgleda  Smile    ipak je on u Srbiji i mora on TEBE da slusa.
ja sam malo protivnik mesanja medju narodima i narodnostima. ipak je to razliciti mentalitet i kultura. pa cak kad pogledas i Srbiju, jedno sa zlatibora drugo sa kosmaja, to je kao nebo i zemlja.

'ajde probaj malo da ga kuliras, budi hladna, odgovaraj samo sa "da" i "ne". pravi se da se hladis (znam znam ti bi sve ucinila za njega, ali cool babe cool  Smile  ). nemoj da dezuras pored telefona i da cekas njegov poziv. idi malo u setnju ili kod drugarice kada te on zove (cak i ako ne ides, slazi!) nemoj da mu spominjes vasu vezu, dete, buducnost, znaci hladis se! vidi kako ce onda da bude. nemoj da dozvolis da svoju ne sigurnost prebacuje na tebe. nisi TI kriva, danasnji muskarci su u vecini slucajeva takvi. e sad opet nisu oni krivi, kriv je sistem u kome glava porodice ne moze dostojanstveno da se bori za svoju porodicu. ipak ti imas jaci DNK od njega. budi jaka.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Hahaha SLADAK si,koliko imas god.?Pitam te kada tako razmisljas.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Nokia7610 2.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Izgleda ces ti postati novi tata ovog djeteta.. ili se meni cini....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
koliko god ti treba  Smile

mozda sam nalozeni klinac od 14 godina koji je procitao neku knjigu pa misli da je najpametniji, a mozda sam i matori perverznjak od 64
ne mogu da se setim. majka mi je rekla da su me kupili kad sam bio mali, tako da ni ona ne zna.

~: Havin Fun

kako te ne mrzi da po ceo dan masturbiras sa tim mobilnim. ovo sto ja ovde radim je cist fasizam! zar do sada nisi primetio?! vidis da javno diskriminisem jednog grka.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Hahaha!Ma daj bre....lepo je sto hocete da me nasmejete u svoj mojoj muci!A za godine sam te pitala jer si mi dao lep savet,pravi muski...Nista lose nisam mislila tim pitanjem Smile...Radim pa sam za kompom tako da se ujedno kuckam sa vama!A i sta bi ti falilo dete je lepo,pametno i ne trebas da se mucis i da pravis drugo dobijas gotovo!HAHAHA Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Nokia7610 2.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Ma ne mrzi me... isto kao sto tebe ne mrzi da onanises cijeli dan po tastaturi i misu... Nego mislim da je ova mama krenula na pecanje (nove zrtve-muza-tate za malca) pa pripazi se malo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Hahaha,uuuu kako gresis!Da sam krenula sigurno ne bi bila ovde...i trazila savet!Veruj mi...i suvise mi je stalo do muza da bih ikoga barila-pogotovo ne na ovakav nacin!!!Gresis puno,zato bolje ne karakterisi nekoga i necije poruke!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Nokia7610 2.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Ma salio sam se... al' kraj sale odoh sad... da vam ne smetam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 21:51:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.