Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 05:08:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Треба ми савет  (Pročitano 10829 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N97
Samo nemoj vishe njega da vaspitavash nego dete.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Citat
Ljubav je cesto slepa... I ne vidi mnoge mane!

Hebes ljubav... ona je cesto i precesto izgovor za ljudsku glupost u najcistijem obliku...

Citat
Pa sad... Ne slazem se ... Vec za godinu - dve ce mu veoma trebati ... Deca se vaspitavaju do 4 godine ... (Ovo nisam ja izmislila)  kasnije malo sta moze da se ucni ...

Hm... deca se do 4 godine uce sta je dobro, a sta nije... tipa... ne guraj prst u uticnicu, ne jedi zemlju, ne prckaj po kucinoj kaki...
Vaspitanje - stvaranje kulturnog ljudskog bica pocinje kasnije... a za decake je pubertet krajnje traumatican jer se odvajaju od majke i postaju muskarci...
Onda krece ludovanje i ako je otac prisutan i principijalan, nece se pretvoriti u siledziju i\ili edipovca...

Citat
Uopste ne mora da bude tako bajno i sjajno ... Samo briga, ljubavi i paznja oba roditelja ....

Smile

Za neku decu je bolje da im roditelji ne zive u istoj kuci...
« Poslednja izmena: 30. Dec 2008, 12:56:06 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
To sto je neko slep, ne ukljucuje i ne opravdava odmah to sto je glup (radi glupe stvari, kako to Forest Gump lepo zakljuci).
Citat
Deca se vaspitavaju do 4 godine ... (Ovo nisam ja izmislila)  kasnije malo sta moze da se ucni ...
Moze mnogo sta da se ucini...
Mnoge ljude okolnosti menjaju i u 40 godina, a kamoli u teenage uzrastu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Gresite deca se vaspitavaju do 3god,do tada se gradi karakter a posle se samo nadogradjuje licnost!!!Verovatno jesam ispala glupa sto sam se zaljubila u pogresnu osobu ali nisam slepa.To vidim i pokusavam njegove mane da ispravim,svako od vas je imao neki slican kiks u zivotu!Mada moj sin je slobodno receno dete LJUBAVI dosao je iznenada,i ako sam pre mog muza imala vezu od 4god i nikada nisam ostala trudna.Kasnije mi se desila katastrofa u zivotu,jedva sam ostala ziva...operisan mi je mozak!I jedino za cim sam patila to su deca...Muz mi se pojavio posle svega toga,pruzio mi je ruku,pomogao da budem normalna devojka,da se oporavim,izlecim itd!Nije me se stideo i ako sam vidno bila ostecena...A on mladji,Grk,studira Prava,lep ko lutka itd!E zato se ja toliko borim za njega,ima puno kredita kod mene...Ispricala sam vam ceo svoj zivot,ali neka-njega se ne stidim,nego ga zivim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Pre nego sto krenete da trazite SRECU,proverite-mozda ste vec srecni.Sreca je mala,sitna,neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!!!D.Radovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
To sto ces postaviti dobre osnove ne znaci da se stvari nece izopaciti kasnije Wink
Kao sto ako ne postavis idealnu osnovu, ne znaci je zivot nece "ispraviti".

Ne mozes nikog naterati da bude pravi otac, pravi suprug ili pravi prijatelj...
To je stvar njihove odluke i samo oni na to mogu uticati...

Lepo sto je on, lep, grk, student i sve to... ali on to moze da hoce ili da nece.
A nekako zivim pod utiskom da ne treba preko neke granice sebe povredjivati zbog drugih...
Do nekle je to razumljivo i prihvatljivo, ali ovo o cemu ti pricas je, bar iz mog ugla, preveliko mucenje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nije ni čudo što malo malo pa ovde osvane neka tužna priča, kad ljudi imaju strahovite predrasude o ljubavi. Sa samo dve strane:

Citat: Joca_jox
Оно што треба да знаш и ако ће ти бити лакше јесте да саосећам са тобом и молићу се Богу да све буде како треба а то саветујем и теби....Помоли се њему и он ће све то удесити како треба.Он је тај који управља судбама нашим и он је тај који ти може решити проблем,нико од нас грешника то не може.
Uz dužno poštovanje prema religioznosti, nije Bog taj koji ti kroji sudbinu. I nije te on spario sa tom devojkom. I neće ti on pomoći. I neće ti rešiti problem.
Ti si taj koji ima kormilo nad svojom sudbinom, svojim izborima i odlukama. Lako je kriviti Boga kad shvatimo da smo se opekli. I lako je od njega tražiti rešenje.
Ali ako nećeš da provedeš ceo život čekajući Godoa, uzmi svoje probleme i nedaće u svoje ruke, pa ćeš da vidiš kako se sve da rešiti, mnogo efikasnije nego molitvom. Wink
Opet kažem, respect prema tvojoj ideji Boga, ali je ovo defacto linija manjeg otpora.

Citat: Razmazzena
Ne, ljubav nije slepa. Zaljubljenost jeste, a ljubav ima oko sokolovo. Wink

Citat: Razmazzena
Deca se vaspitavaju do 4 godine ... (Ovo nisam ja izmislila)  kasnije malo sta moze da se ucni ...
Ne, deca se vaspitavaju maltene dok god su u roditeljskom domu. Tačno je da se najviše uči od njih do 5. godine, ali daleko od toga da je i to kraj tog dugog i kompleksnog procesa vasptanja deteta.

Citat: nena52
Gresite deca se vaspitavaju do 3god,do tada se gradi karakter a posle se samo nadogradjuje licnost!!
Opet pogrešno. Rekoh već o vaspitanju, a ličnost i karakter se grade do kraja života. Kada roditelj obavi svoje, onda je na detetu da samo gradi svoju ličnost, a na temelju onoga što mu je roditelj usadio.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Uz dužno poštovanje prema religioznosti, nije Bog taj koji ti kroji sudbinu. I nije te on spario sa tom devojkom. I neće ti on pomoći. I neće ti rešiti problem.
Jok nego ko je  Smile Ko salje nama stvari koje se desavju.Koko rece Jov u starom zavetu.Bog dao Bog u uzeo neka je slava Bogu.Tako kazem i ja  Smile
Citat
Ti si taj koji ima kormilo nad svojom sudbinom, svojim izborima i odlukama. Lako je kriviti Boga kad shvatimo da smo se opekli. I lako je od njega tražiti rešenje.
Niko ne krivi njega daleko bilo  Smile Ja sam njemu na svemu zahvalan i kako kod da bude.Bio ili ne bio sa njom....

Citat
Ali ako nećeš da provedeš ceo život čekajući Godoa, uzmi svoje probleme i nedaće u svoje ruke, pa ćeš da vidiš kako se sve da rešiti, mnogo efikasnije nego molitvom.
Pa nemam problem....Ne vidim odakle vama.Je sam li ja odvano rekao da je ovo moglo pod kljuc sto se mene tice.I molim vas posvetite se ovoj devojci jer sam ja svoj problem resio.U stvari ne ja vec Gospod  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Odlično, samo napred  Smile

Da ako se Bog još malo aktivira ovih dana, da nama psiholozima da malo predaha.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Naravno da je odluka svakog od nas da li ce biti ili ne sa nekim.Ne zelim bilo koga da teram da bude samnom ako ON to ne oseca da treba da uradi.Muci me i ujedno fascinira sto nadje uvek neko resenje za nasu vezu...da se promenimo-da bi opstali!Mene jedino brine,pa valjda da ne zeli bi odmah rekao!Mislim da je i suvise iskrena osoba,mozda i previse!Zelim da ga zadrzim jer je stvarno kvalitetna osoba,voli dete...zeli harmoniju,zivot bez svadja za koje sam evidentno ja glavni krivac! Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 05:08:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.